Menu
Assassin's Creed Odyssey
Assassin's Creed Odyssey
Megjelenés: 2018. október 05. (PC)
Népszerűség: 17# ■
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Montpellier, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Singapore
Kiadó: Ubisoft
Még nem ismert a játék hivatalos gépigénye.
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 43
mortou avatar
2 napja | 2018. 06. 16. 08:50:07
#
Bocs a kis Off-ért. A nagy akciókban az uplayen vettem egy két dolgot, legutóbb az Ac 3 season pass-t és másfél napja nem akarja letölteni. Ott sorakoznak a letöltés gombok egymás mellet, de az írja ellenőrizzem az internet kapcsolatot... Hát az van.
Mit lehet tenni ilyenkor írni kell nekik, de milyen címre?
Anakonda1 avatar
2 napja | 2018. 06. 15. 14:22:47
#
En szerintem ez jobb lesz mint az origin lehet azert mert a gorog korszakhoz jobban huzodom mint aa egyiptomi korszak
kimi100 avatar
3 napja | 2018. 06. 15. 08:25:40
#
A syndicate-nél szerintem rádöbbentek az ubinál hogy ezt így nem lehet tovább folytatni és ezt látták a játékosokon is. Ez után jött a fordulópont, hogy egy évet kihagytak és jött az alapjaiban más és új Ac játék az Assassin's Creed Origins. Bevallom a személyes játék listámon ez átvette a 2. helyet számomra,(az első továbbra is a Witcher 3). Az Origins elképesztően fantasztikus lett, az új harcrendszer kifejezetten jó, minden szempontból, volt olyan, hogy csak a sassal repkedtem negyed óráig és néztem a gyönyörű környezetet. Az új rész most is legalább ilyen, de a trailer alapján még szebb játékot raknak le, jobban RPG-sítve ami kimondottan jó tesz a szériának, és őszintén le sem szarom az asszaszin részét, hogy most hogy implementálják bele vagy sem. Egyes emberek nem tudom hogy mit várnak hogy még mindíg a kurva templomosokkal küzdjünk Barcelona városában? Meg sokan azt írják, hogy ugyan olyan mint az Origins. Igen ugyan olyan brutálisan szépen néz ki mint az Origins.
no avatar
3 napja | 2018. 06. 15. 08:44:58
#
@kimi100:
Meg sokan azt írják, hogy ugyan olyan mint az Origins. Igen ugyan olyan brutálisan szépen néz ki mint az Origins.

Remek meglátás, de azért a grafika mellett nem baj ha van tartalom is, ugye? AC játékok eddigi tartalma, jellemzően a két frakció háttérbeli csatározásairól szólt.
Originsben mit kaptunk: a főszereplő elkezdett rendet tenni egyiptomban, és a végén kb 10 percnyi vérbeli Assassin's Creed hangulatot.

Egyes emberek nem tudom hogy mit várnak

AC játéktól hogy AC legyen a hangulata. Ehhez hozzájárult a háttérben zajló folyamatos konfliktus amit a "köznép" nem nagyon látott, csak a hatását érezte.
Gondolom az nem olyan nagy elvárás, hogy ha egy adott címmel adnak ki játékot akkor a címre jellemző jegyeket jó ha magánviseli.

Ody-ban tippre még az a 10 perc AC hangulat sem lesz benne. Ettől még lehet szép játék.

Meglátjuk milyen lesz az Odyssey, én az Originsből sem hiányoltam, hogy minden sarkon álljon egy assassin, igaz az utolsó 10 perc nélkül nem is nagyon nézett ki AC játéknak, alkarpengét és a tornyokból leugrálást leszámítva.


Kb a Mass Effect :Andromeda is részben ezen bukott el. Szép volt, rpgsebb, de nyomokban sem volt Mass Effect hangulata. Más címen kiadva lehet nem lett volna akkora elvárás felé és csalódás, új IP-ként simán megállta volna a helyét már készülhetne a második része a tervezett trilógiának, a befagyasztás, projekt lelövés, stúdió felszámolás helyett.
kimi100 avatar
3 napja | 2018. 06. 15. 09:24:04
#
@Palanova: @Palanova : Szóval. Most reagálhatnék a hszmből kiemelt részekre [Az utolsót amúgy nem én írtam o.o] de inkább másként írom le. Először egy valamire kitérek. Az Andromeda egyébként pont rossz példa, mivel áldozatul esett az internet árnyoldalának és azt a mocskot ráhúzták a játékra, ami egyébként így sem teljesített rosszul eladásokban szóval nem tudom, hogy hol bukott ez meg? Részletesebben: Face Animation, nos ezt felkapta az internet úgy mint a Lootbox botrányt.

Rátérve az Assassin's Creedre.: Az emberek elvárása, hogy a játéktól egy full teljesen olyan hangulatú Assassin játékot kapjanak mint például a dicső 2. rész. Hasonlat: Van egy gyártó ami személygépjárműveket árusít. Az embereknek megtetszik főleg a 2. szériás autó. Aztán telnek az évek és jönnek az újabb szériás autók ki a 3. 4. 5. Aztán azt mondják a vásárolók, hogy igen ám ezek jók ezek az új szériás autók, viszont nekik a 2. szériás jobban tetszett. Erre a gyártó nem figyel fel, telnek az évek és gyártja tovább a 6. 7. szériás autókat. A vásárlók egy részének tetszik a másik része viszont nagyon haragszik a gyártóra amiért nem olyanok az új szériás járművek mint a 2. szériás. Ezt követően már a gyártó felfigyel a visszajelzésekre és előrukkol egy újabb 8. szériás autóval ami merőben más mint az ideig legyártott 7 széria. Na most ez nagyon sok vásárlónak tetszik viszont vagy egy kis része a vásárlóknak akiknek még mindig a 2. szériás autóhoz méltó jármű kellene.

Erre csak azt tudom mondani, hogy akinek nem tetszik a 8. szériás autó az ne vegye meg. Inkább vegye meg a 2. szériásat és vezesse azt, mert a következő szériájú autók szinte biztos, hogy hasonlítani fognak a 8. szériás autóra és nem pedig a 2. -ra.
no avatar
3 napja | 2018. 06. 15. 09:41:45
#
@kimi100: ME:A bukása szerintem egyértelmű az EA közleményéből: további tartalom fejlesztés leáll, folytatás fejlesztés leáll, készítők játékokról levéve. Teljesen mindegy hogy a neten nagyot ment animációs hibák miatt vagy szimplán tartalom hiánya miatt.

AC: persze ha nem tetszik az adott rész ne vedd meg, tiszta sor, senki sem kényszerít rá, hogy olyat vegyél amivel sosem fogsz játszani. De azért hagy legyen már minimális elvárás egy sokadik résszel szemben is, hogy maradjon valamennyire hű a korábbi részekhez és ne csak a grafika legyen a minden.
no avatar
4 napja | 2018. 06. 13. 22:29:20
#
Megint lassan vissza jutunk oda hogy minden évben jön egy Assasin creed!:D
Én nekem a Syndicate óta elég volt, a felénél elkezdtem unni. a Végénél meg alig vártam hogy vége legyen :D
no avatar
4 napja | 2018. 06. 13. 18:15:42
#
Kiadtak szavazást az AC2 után. Hogy mi lett az eredménye és a játékosok mire szavaztak azt most ne firtassuk. Szépen végigmentek az összes opción.
OFF: tippre ugyanaz, mint a Division szavazásnak, ahol szintén megkérdezték mi legyen a folytatás:
new york többi területe
washington
másik amerikai város
másik kontinens

lehet tippelni mi lett a nyerő.
/OFF

A részek időrendbeli kavarja nagyon zavaró, pláne hogy a Black Flag az AC3 előtt van időrendben, az AC3 két fejezete közé van beékelve a Rogue nagy részének történése...ráadásul semmi olyan plusz nem adtak az időpontok kavarásával ami a történethez hozzá járult volna. Ok megmosolyogtam a Black Flag végén , hogy a kiskölyök neve Haytem volt, ahogy a Rogue-ban is rávigyorogtam Achillies-re, de ezen kívül semmi.
Ezért is lett volna jó ha időrendben remakelik a sorozatot, így megint el lennénk látva évekre igazi AC címekkel és lenne idejük kigondolni hova tovább a főtörténet, amíg a játékosok a remakeket nyomják.
Épp most zsákoltam be az AC1-et (kevesebb mint 4€ uplayen E3 alkalmából), hát az irányítást nagyon kell szokni meg az idióta kamerakezelést-harcrendszert.

Meglátjuk milyen lesz az Odyssey, én az Originsből sem hiányoltam, hogy minden sarkon álljon egy assassin, igaz az utolsó 10 perc nélkül nem is nagyon nézett ki AC játéknak, alkarpengét és a tornyokból leugrálást leszámítva.

Remélem azért hogy Spártába csak el jut a játékos és találkozik Leonidas özvegyével, vagyis a saját anyjával. Civilization 6-ban is mindig Gorgo-val vagyok ha a görögökkel játszok.
no avatar
4 napja | 2018. 06. 13. 17:14:29
#
Huuu öröm látnom, hogy nem vesztetek belém amiket leirtam és végre normális személyek vannak jelen RESPECT +++ (amúgy mindenkivel egyetértek). Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, meg nem is nagyon kommentelek sőt egyáltalán nem, csak a videók láttán ez már ki kivánkozott belőlem.

Palanova: egyetértek veled, hogy az Ezio history remake látványilag ocsmány lett nekem sem tetszett, de ha esetleg azt az energiát beleölték volna mint most az Odyssey-be, akkor szerintem egy nagyon remek remake-t kaptunk volna, csak hát ahogy azt Larten is szépen leirta a játékhoz nem illő cimekkel bármit el lehet adni... Továbbá Palanova igazad van abban is, hogy egyik legnagyobb gond, hogy össze-vissza adják ki a részeket, innen is látszik egy kicsit már belekavarodtak és szervezetlenné váltak a saját általuk kiadott játék miatt, mert a pénz a pénz semmi más és tényleg úgy lett volna fer ha szavazást bocsájtanak ki, hogy melyik történelmi eseménnyel folytassák a sorozatot, de hát kik vagyunk mi hozzájuk képest, hogy eldöntsük min dolgozzanak, de azért remélem ha a jövőben megjelenik az Assassin's Creed V az eredeti szemszögből fogják azt elkésziteni.
Moon_Breaker avatar
5 napja | 2018. 06. 13. 07:07:40
#
Nahát már megint egy új assasin ?!..
Már csak valami sci-fi vagy ősemberes rész hiányzik. :D
no avatar
5 napja | 2018. 06. 13. 08:25:34
#
@Moon_Breaker: viking hódítások kora, ókori róma, feudális japán, kína alapítása, tatárjárásos rész, a nagy felfedezések kora (utalgattak rájuk de konkrétan nem volt játszható rész belőle), 1vh, 2vh, modernebb összetűzések, stb...bőven van még érdekes kor.
Andris18 avatar
2 napja | 2018. 06. 15. 14:05:33
#
@Moon_Breaker: Japán Assassin simán lehetne, légysz légyszi :D
no avatar
5 napja | 2018. 06. 13. 06:55:33
#
Tüzes fénylő résszel nem értek egyet. Már az AC2-ben is a pápa szó szerint villámló bottal esett a játékosnak. Nem sokkal másabb, mint az Originsben a Final Fantasyból kapott legendás csillagszóró kard és pajzs.
Mérgezett penge nem annyira látványos, azt meg kell hagyni azért.

Eddig is megoldották hogy egy egy területre ne menj be szint alatt. AC2-ben pl nem tudtál felmászni, mert még nem ismerted az ugrás-mászás technikát, vagy egyszerűen egy nagy láthatatlan fallal nem engedtek oda, mondván ott az Animus határa. Szerintem jobb megoldás, hogy akármennyire is elit vagy, mind lesz aki jobb, erősebb, gyorsabb nálad, így fejleszteni kell magad hogy le tudd nyomni.

Ötletek:
AC2 után tartott az Ubi egy szavazást a játékosoknak, hogy hol játszódjon a következő AC rész:
ipari forradalmas Anglia
amerikai függetlenségi háború
francia forradalom
ókori egyiptom

lehet tippelni melyik nyert.
Megoldás: tök mindegy, végigmentek mindegyiken.

Régebbi AC remake-ből köszönöm nem kérek, ha olyan szintű munka lesz mint az AC2 Ezio remake lett. Randább lett mint az eredeti.
Amit remakeből el tudtam volna képzelni az az hogy az Origins után időrendben kiadják az összes eddig megjelentet, Origins harcrendszerével, grafikával, még akár skill treevel is és legalább akkora bejárható területtel. De ugye ez nem jön össze, hiszen az Ody korábban játszódik.
H-ECTOR avatar
4 napja | 2018. 06. 13. 11:29:04
#
@Palanova:
a pápa szó szerint villámló bottal esett a játékosnak


azért az legalább meg volt magyarázva, mint az előttünk érkezőknek a hátrahagyott ereklyéje, mint az alma, és az éden többi darabja. Ez meg szimplán bullshit, kéken, sárgán világító fegyverek stb. bőven lett volna lehetőség még ebben a sorozatban, mondjuk lehet hogy nem az Originsnél kellett volna behozni a rendalapítást, és akkor ez a rész is értelmet nyerne
no avatar
4 napja | 2018. 06. 13. 11:48:34
#
@H-ECTOR: Az Ody lándzsája is meg van magyarázva.
Origins FF14es fegyó meg pajzs nincs megmagyarázva. Tudom promo cucc, de akkor is. De az "Isu páncél" nem az, mégsem gond hogy benne van.

Nagyobb probléma szerintem, hogy össze vissza adják ki a részeket, ide oda ugrálva az időbe. Jelen állás szerint egy darab assassin nem lesz az Ody-ban, de még a csuklópenge is kérdéses szerintem. Így jogos a korábbi kérdés hogy miért AC a címe.
De tartom magam a korábbihoz:
" ezek szerint az AC mint cím már nem kifejezetten az orvgyilkosok és templomosok közötti harcra koncentrál, ahogy az AC: Originsban is már eltávolodott tőle, hanem a talált nagy erejű fegyverekért folytatott "végtelen" háborúra."
Larten avatar
4 napja | 2018. 06. 13. 12:12:24
#
@Palanova: Azért AC a címe, mert ez egy bejáratott brand, és ezzel a címmel mindent el tudnak adni, ami egy kicsit is kötődik a szériához. Pont mint Tom Clancy neve. Olvastam egy pár könyvét az öregnek, de szerintem életében nem írt olyan műveket, amiken a Division és a Ghost Recon alapul. Egyszerűen csak könnyebb az ő nevével fémjelezve eladni bármit, mint nélküle. Ennyire egyszerű.
no avatar
4 napja | 2018. 06. 13. 12:39:23
#
@Larten: Egyértelmű, hogy ezért az van az AC a címben. Más kérdés, hogy esetleg simán Odyssey címen kiadva lehetett volna új brandet indítani. Vagy elé kitalálni egy új gyűjtőnevet ami az új brand alapja lesz.
ZS kategóriás címként. Artifacts: Odyssey

Division és Ghost Recon alapjait könnyen lehet hogy egy ki nem adott könyv, vagy egy ötletbörze során felmerült vázlat adta. Bár személy szerint ha a Division nem ezen a címen jön ki, hanem Tom Clancy: Campus, nekem jobban tetszett volna.

A Rainbow 6 Siege is eléggé messzire jutott az első pc-s verziótól, amikor még toborozni kellett, tervezési fázisban össze kellett állítani a csapatot, megtervezni az útvonalakat, majd végrehajtani a tervet, esetekben improvizálni. És mégis, a Rainbow six könyv az alapja, noha a mai játékban kevés maradt meg az eredeti elképzelésből és az alapot adó könyv hangulatából.

Írt azért pár meredek könyvet, nem a Jack Ryan sorozatból pl a Red Storm Rising (1983). Anno Pc-re is kiadta a MicroProse. Később a nagy bukta Endwar utalt rá részben, mint ihlet, csak éppen maga az Endwar volt játszhatatlan.

Tom Clancy neve szerintem a PC-s piacon már nem cseng olyan jól, hála a gyengén teljesítő pc-s játékoknak: Endwar, hawx 2, rainbow 6 siege-nek is kellet másfél év mire játszható lett. Divison is folyamatosan gyengült a megjelenés után, kb az 1.8 patchig.
no avatar
5 napja | 2018. 06. 12. 23:08:20
#
Valóban, mondasz valamit, de én amint megláttam a videót nagyot csalódtam nem ezt vártam a Ubisoftol, jó persze tény lehet jó game lesz, de ez már nem AC, az Origins még még beleillett ebbe a világba, de sajnos ez már nem. Én azért is voltam / vagyok nagy fanatikusa ennek a játéknak, mert van / volt valóság alapja vegyük példának okáért a háttér hatalmakat amik a mai napig léteznek és bábuként használják azokat a fontos személyeket, akik által tudják élni a kis titkos életüket és ezt az első résztől kezdve egészen a Syndicate-ig nagyon jól fel is vázoltak és bemutatták nekünk valós történelmi személyekkel, de nagyon tükrözi most az Odyssey, hogy a Ubisoft kezd kifogyni az ötletekből és szomorú azt látnom, hogy egy számomra tökéletes sorozatból egy összetákolt fantasy-s fénylő tüzes buffolós talent fás lassan MMORPG-re hasonlitó borzadály lett, de továbbra is azt mondom lehet, hogy jó game lesz de szánalmas az, hogy az AC nevet viseli, sajnálom, hogy szinte minden egyes részen más fejlesztő dolgozik veszitve a játék értékéből. Inkább adtak volna neki más cimet, és adtak volna ki egy régebbi AC remake-t, biztosan sokan megvették volna... (saját vélemény)
H-ECTOR avatar
4 napja | 2018. 06. 13. 11:29:31
#
@Nefialer: +1 tru
no avatar
5 napja | 2018. 06. 12. 18:54:59
#
Tény, hogy jobb lett volna ha már AC akkor az origins után játszódjon közvetlenül, de ettől még bele lehet magyarázni, hogy az AC: O előtt is találhattak unatkozó népek az elődöktől származó fegyvereket, lásd a videóban a törött lándzsát.
Más kérdés hogy ezek szerint az AC mint cím már nem kifejezetten az orvgyilkosok és templomosok közötti harcra koncentrál, ahogy az AC: Originsban is már eltávolodott tőle, hanem a talált nagy erejű fegyverekért folytatott "végtelen" háborúra.
no avatar
5 napja | 2018. 06. 12. 17:08:34
#
Én csak egyet nem értek, mi a fenét keres ott az Assassin's Creed cim??? A játéknak semmi köze hozzá... "felbuffolt" fegyver, ami lángol, kivégzésnél tüz folyam fut végig a karakteren áááá nem is sorolom tovább... MI EZ??? Kicsit dühit, hogy AC cimet adtak neki...
no avatar
6 napja | 2018. 06. 12. 07:08:06
#
Bemutatók alapján nem sok köze lesz a testvériség és a templomosok harcához, pláne hogy az Origins előtt játszódik kb 450 évvel.

Az alapötlet (választható karakter, zsoldos, hajó a bázis, háborúban aktív részvétel) eddig tetszetős. És legalább két végigjátszás van benne, attól függően melyik városállamot segítjük. Kérdés persze hogy ha a fő történeten ez nem is változtat semmit, lesz-e bármilyen más hatása azon kívül, hogy az adott területen milyen katonák lesznek éppen.

A harcrendszer szerintem jó hogy az Originsből jött, bőven elég volt a korábbi részekben majdnem mindig újratanulni a kombinációkat.

Gyakorlatilag egy reskinezett Origins lesz, más történettel. De ez nem is olyan nagy katasztrófa. Még jöhet egy ilyen az ókori Rómában (jó lett volna a hódító korszakba játszódna, de jó eséllyel Caesar után lesz, ami után már inkább csak északi hódítások voltak, hajózás max Brittaniába, mondjuk egy-két Gladiátor utalás nem lenne rossz, de könnyen lehet, hogy megint variálnak az idővel és az Origins elé teszik ezt a részt is, nehogy időrendben végig lehessen játszani amikor kedvünk szottyan rá), utána meglátjuk, sikerül-e nekik új, érdekes kort-helyszínt találni. Kína alapítása és középkori Japán még ott van.

Vétel lesz belőle, de se előrendelés, se nulladik napi vásárlás nem lesz. Ha tartják az október 5.-ei megjelenést akkor is max október vége felé lesz bezsákolva.
complete avatar
6 napja | 2018. 06. 12. 00:49:13
#
Vegre egy uj resz, nagyon jonak tunik es hasonlit az origins-hez, nekem eddig nagyon bejon :) gratula csak igy tovabb :D. .... Forza Ubisoft......! Szep munka! :)
H-ECTOR avatar
6 napja | 2018. 06. 11. 23:46:32
#
érdekes hogy másik csapat fejlesztette, és már több éve dolgoznak rajta, mégis minden majdnem ugyanaz mint az Originsben. ugyanúgy megvan ugyanaz a szerencsétlen harcmodor, a világító fegyverek és karakterek, abnormális fizikai erő (de mégsem elég hogy egy 2 szinttel magasabbat legyőzz). Szóval kb full ugyanazt kapjuk, másik pályán, más karakterekkel. Csak a kérdés az, hogy a néven kívül mi köti még a szériához? mert hogy az Originsben elvileg a gyökereit láttuk a Rendnek, bár azt sem értettem, hiszen évszázadokkal korábban is éltek már asszaszinok (ACII Sanctuary), és a mese szerint évezredek óta küzdenek már a templomosok ellen. Egyszóval kíváncsian várom, lesz-e bármi köze az eddig megismert világhoz, vagy megint kitalálnak valami bullshitet
Andris18 avatar
2 napja | 2018. 06. 15. 14:04:49
#
@H-ECTOR: ha jól tudom az 1. rész volt a történet eleje, tehát az origin nem olyan jó cím szerintem sem :?
DzsekkSzperro avatar
6 napja | 2018. 06. 11. 17:27:43
#
Wihay avatar
6 napja | 2018. 06. 11. 21:08:21
#
@DzsekkSzperro: Hát nem tudom a kép mennyire reális-e, de inkább egy AC BlackFlag II ..
benyoboi avatar
14 napja | 2018. 06. 03. 23:54:46
#
Érdekes lesz. :) Ugyanaz a motor hajtja majd,mint elődjét és ugyanaz lesz a gépigény is. (minden bizonnyal)
Szabcsiadi avatar
14 napja | 2018. 06. 03. 16:01:20
#
Görögország az a helyszín ahol a legjobban tarolhat majd az AC

Spoiler!
Szerintem :P
no avatar
16 napja | 2018. 06. 02. 09:52:41
#
Hát ez érdekes lesz.
PistiHUN avatar
16 napja | 2018. 06. 02. 07:17:21
#
Kíváncsi leszek az E3-mas videóra hogy milyen lesz a játék remélem hasonló lesz mint az origins.
no avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 19:39:56
#
Kíváncsi leszek már rá :D
megaone6 avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 18:51:40
#
Visszatértek az évenkénti megjelenéshez Ubiéknál? Szerintem az Origins-nek kifejezetten jót tett az az 1 év szünet, de ha itt is sikerül ugyanazt a szintet megütniük, esetleg fejleszteni/kijavítani 1-2 hiányosságot, akkor én nem panaszkodom. :)
no avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 15:28:42
#
Gábor jósold meg nekünk a gépigényt és azt is hogy i7 alatt futni fog-e!
no avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 19:39:43
#
@N3rD: Lowon 25 fps :D
gigazte avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 11:54:07
#
Az ókori görög atmoszféra annyira nem lesz rossz. Remélem az Originshez fog hasonlítani a játékmenet, és nem csak átültetik, hanem valamilyen szinten még tovább csiszolnak rajta!
Wihay avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 12:59:43
#
@gigazte: +1 esetleg még annyi legyen benne sok víz, hajó és mehet a játék..
no avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 13:22:27
#
@Wihay: Sok víz? Ott a "görög" szigetvilág, Égei tenger, Ciprustól Korfuig. Más kérdés hogy átugrálás, kötélen átlendülés nem igazán lesz, max nekirongyolni a másiknak és utána átmenni levágni azt aki még él.

Bővítés is hasznos lenne, nekem személy szerint kifejezetten tetszett az AC 2-3-Black Flag bázisépítés és npc kiküldése feladatokra megoldása, de ugy ez nem volt az AC:originsben, így kétlem hogy ebbe ismét elővennék.

Ami érdekes lehet, hogy azért az ókori görögöknél nem rohangált mindenki katonai páncélban meg harciszekeren, mint ahogy az AC:o-ban teszik, hanem a Hoplita gyalogság a nemesek soraiból került ki, ugyanis csak nekik volt pénzük a bronz felszerelés megvásárlására. Érdekes lenne ezt is figyelembe venni, ahogy azt is, hogy nem állam létezett, hanem városállamok. És ehhez adja magát a repu rendszer bevezetése, hogy míg az egyik városnak dolgozol az kezd kedvelni, a más meg utálni, athén vs spárta
De még trója is beleférhet, mint történet. Vagy az ismertebb akkor hősök, istenek, félistenek...
gigazte avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 17:04:15
#
@Palanova: Abszolút el tudnék képzelni egy misztikusabb Assassins Creedet, mert a görög hitvilág volt az egyik legszinesebb és legérdekesebb mind közül. A címből kiindulva szerintem a vízi kalandok szerves részét fogják képezni a történetnek! Ami a nagy háborúkat illeti, remélem nem hagyják ki őket. Mindenesetre nagyon jó játék lehet belőle, mert kiváló az alapanyag!
no avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 19:20:49
#
@gigazte: Egyiptom is bővelkedett misztikumban, és a Római Birodalom korai szakasza is. Mindenre volt legalább egy istenük.

Vízi kalandokat nem lenne értelme kihagyni, akkora szigetvilág és behajózható birodalom esetén, mint az ókori Görögország, noha nem biztos hogy annyira el kel merülni (höhö, merülni) mint a Black Flagben történt, de ha nem csak utazásra lesz lesilányítva, mint az AC:originsben, akkor még érdekes is lehet.

Nagy háborúk is érdekesek lehetnek de akár a kisebb, városállamok közötti is, bár Tróját jelenleg DLC-ként tudom elképzelni. Érdekes tartalom, tuti vevők rá a játékosok.

Kérdés még, hogy mennyire erősen akarják az AC történetét vezetni benne és mennyire az adott hősét.

Azért hagyni kell muníciót a következő részre is ami talán az ókori római birodalom lesz. Ott is lehetnek érdekességek, mennyire fogja annak a kornak a párszáz évét felölelni. Terjeszkedés, hódítás, ciprustól afrika északi partvonala, spanyol félsziget, gallia, britania, pannónia...mennyire kerül bele a vallások átalakulása, csupa érdekes téma.
Wihay avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 11:12:14
#
Ez nem inkább egy új Super Mario játék lesz? :?
no avatar
16 napja | 2018. 06. 01. 10:43:16
#
Ha legalább olyan lesz, mint az AC:origins akkor nem is baj, hogy jön egy újabb rész.
no avatar
17 napja | 2018. 06. 01. 09:26:26
#
Megint kipottyant a UBISOFT magából egy AC-t.
Milyen meglepő! :D