World of Warcraft: Legion - rövid animációs sorozat készül

Szerző: xoki | 2016. June 10. | hír | 4 hozzászólás

A Blizzard felfedte, hogy a következő World of Warcraft kiegészítő a megjelenés előtt egy saját animációs sorozatot kap. Sajnos nem nagy felbontású verzió készül, mint amilyet az Overwatch csapata hozott össze. Az animációs sorozat a Harbingers címet kapta, stílusa a Warlords of Draenor előtt megjelent Lords of Warra fog hasonlítani.

A rövidfilmek a Démon vadászokról, valamint a halálból visszatért, mindig felkészült mesterükről, Illidanról fog szólni. Az egész sorozat azt a célt szolgálja, hogy kicsit több betekintést nyújtson, vajon Illidan mit is hajtott végre a Black Temple-ben, valamint a Burning Legion ellen indított támadás terveiről is többet tudhatunk majd meg. Néhány hiányzó elemet is a helyére rak majd a történetben, főleg azok számára, akik nem szenteltek nagy figyelmet a történetre az elmúlt néhány évben. Nem annyira összetett, mint amennyire elsőnek hangozhat, viszont tökéletes lesz azoknak, akik nem bírják kivárni az új World of Warcraft karakterosztályát, a Demon Huntert.

YouTube-on lesz majd elérhető a közeljövőben, és mivel augusztus 30-a, a Legion megjelenési dátuma is közeleg, nem számíthatunk túl hosszú sorozatra.

World Of Warcraft
World Of Warcraft
World Of Warcraft
Megjelenés: 2004. November 23. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arnybiro avatar
Nincs semmi baj, mert így hogy az eredeti szöveget, amiből fordítottál, bemásoltad egyértelmű a dolog, és igen, ezt nem lehet máshogy fordítani 😀 Illidan sorsa amúgy is érdekes Black Temple után, mert sok esetben ha egy raid-ben megölünk valakit az lore szerint halott is lesz, de Illidannal nem egészen működik ez 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem is gyanús volt, de ez az angol forrás hibája...
Legalábbis nem hiszem hogy félreértelmeztem volna a "returned-from-the-dead" -et kötőjelek ide vagy oda...

U.I közbe gyors találtam egy kis cikket, hogy játékban halottnak van jelölve, de a lore szerint nem az.
0
0
0
0
no avatar
Hja, és aki még kételkedne a dologban, Illidan már félig démon volt a WarCraft 3 eseményei után, amikor a Black Temple-ben összeütközünk vele. És köztudott, hogy a démonokat csak a Twisting Nether-ben lehet megölni, végleg. Illidannal viszont ott nem küzdöttünk meg, és ahogy Arnybiro kollega is írja, Maiew a Vaultba viszi. Onnan kaparja össze Gul'Dan.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Az a pont kicsit sántít hogy a Halálból visszatért mesterük, mert Illidan nem hal meg Black Temple Raid végén, csak simán fogságba esik, és úgy viszi vissza Maiew a Vault-ba.

Amúgy meg érdeklődve várom a sorozatot. Ha jól értem akkor az Illidan könyv egy részét fogja feldolgozni ami jó 😀 Beleolvastam a könyvbe és jó lett ez is 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció