Visszatért a Mad Catz

Szerző: xoki | 2018. January 07. | hír | 9 hozzászólás

A tavaly csődbe ment amerikai cég, a perifériáiról híres Mad Catz visszatért. A cég új ötletekkel, hozzáállással és új, jó minőségű gaming termékkel szeretné újra kiszolgálni a gamereket.

A R.A.T. gamer egérről, gaming headsetekről és arcade FightStick-ekről híres Mad Catz elsősorban a minőségre kíván koncentrálni a jövőben. A 2018-as CES rendezvényen mutatkoznak be új termékeik, mint amilyen az új R.A.T. egér, S.T.R.I.K.E. billentyűzet, F.R.E.Q. gaming headset vagy a G.L.I.D.E. egérpad.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mapollo95 avatar
Nekem R.A.T 7-em volt.. imádtam.
0
0
0
0
Csicso avatar
Na ez az a típusú egér amit nagyon nem nekem találtak ki: nincs nagy kezem és ujjbegy fogással (fingertip grip) szoktam fogni az egeret amihez a kicsi, szimmetrikus egér valól. pl. Razer Abyssus. Nem ezek a böszme nagy rágcsálók.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
A legtöbb ötletük a Logitech és Roccat inspirálta. Egyedül kinézetre nyújtottak újat. Talán ha előbb említett két márka színvonalát hozzák olcsóbban, még lehet esélyük.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Csak én nem találkoztam még soha ezzel a névvel? Pedig elég sok hardver megfordul/megfordult a kezemben, de ahhoz képest hogy mekkora hype van most körülötte nem tudom...lehet csak én vagyok nimand 😆
0
0
0
0
💬 1
Gyrger72 avatar
@Unstoppable: Én sem hallottam még róluk, soha!
0
0
0
0
enslaved avatar
Én maradok a saját Razer DeathAdder Chroma egeremnél, nem győzött meg annak idején sem a Mad Catz.
0
0
0
0
xCube avatar
Voltak azért egészen jó termékeik, minőségi termékeik is, árban pedig nem érték el a Razeri szintet. Én örülök, hogy visszatérnek, legfőképpen a terméktámogatás miatt.
0
0
0
0
gigazte avatar
Sose nyűgözött le ez a márka, és nem is hiszem, hogy elég lesz a csőd után egy másik hozzáállás és pár új ötlet! Teljesen át kell szabni az arculattól kezdve mindent, és a nagy konkurencia mellett még így se jósolok nekik túl hosszú időt! De persze ne legyen igazam, és sok sikert nekik!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció