Unravel 2: ingyen kipróbálhatjátok

Szerző: xoki | 2018. June 27. | hír | 7 hozzászólás

Az Unravel 2 bejelentésére az idei E3-on került sor, és ezzel egy időben meg is jelent a játék. A 2016-os platformer folytatásáról van szó, amelyet ezúttal két karakterrel kell játszani, erre pedig lehetőség van egyedül és co-op módban is.

Az első rész esetében az EA egy 10 órás próbalehetőséget tett elérhetővé. Most a második rész meghatározott időre szintén ingyenesen játszható lett és szintén 10 óra áll a rendelkezésünkre, hogy kipróbáljuk a játékot.
Az első két fejezetet lehet kipróbálni, és a 10 óra a trialban töltött időre vonatkozik, tehát nincs megszabva, hogy mikor és hány alkalommal játszhatunk. Az elért eredmények a teljes játék megvásárlása esetén megmaradnak, így onnan tudjátok majd folytatni, ahol abbahagytátok.

A 10 órás próbalehetőséget július 30-ig tudjátok kihasználni.

Unravel Two
Unravel Two
Unravel Two
Megjelenés: 2018. June 09. (PC)
Műfaj: Platform, Puzzle
Fejlesztő: Coldwood Interactive
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Megjelenéskor megvettem 4 példányban, már mindenki végig játszotta a családban😆
0
0
0
0
💬 6
enslaved avatar
@gigazte: Szerintem is. Nagyon jó kis játék volt már az első is. Most nyomjuk coop módban is. Ma este meg jöhet a régi nagy kedvencem, a Crash Bandicoot! Az viszont még nem gyereknek való, marha nehéz ahogy a videókon láttam.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Eléggé nehéz tud lenni a Crash Bandicoot még felnőtt fejjel is, szóval ilyen szempontból tényleg nem ajánlom a fiatalabb korosztálynak. Viszont ültesd be magad mellé őket, mert a látványvilágot szeretni fogják.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Oda fognak ülni, és abban is biztos vagyok hogy nem lesz könnyű velük megértetni hogy ez még nekik túl nehéz (bár emlékszem anno mennyiszer meghaltam konzolon, szóval lehet én is bedobom a kontrollert majd az asztal alá), de majd átadom nekik az irányítást. Mindegyikük az olyan játékokat szeretik ahol nem kell meghalni feltétlenül😀 Ami nehéz azt elég hamar feladják.
0
0
0
0
gigazte avatar
@enslaved: Én ezt teljesen megértem. 😀 Jó szórakozást kívánok a játékhoz.
0
0
0
0
enslaved avatar
@gigazte: Brutális😲 Ennyiszer még sosem haltam meg platform játékok esetében.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció