Újabb mérföldkőhöz ért a PUBG

Szerző: xoki | 2017. December 30. | hír | 52 hozzászólás

Így az év végén kijelenthetjük, hogy 2017 a PUBG éve volt, figyelembe véve az egyidejű játékosok számát, valamint a játék képes volt bezsebelni több díjat is, miközben a teljes verzió meg sem jelent.

A játék most ismét egy újabb mérföldkőhöz ért, ugyanis sikeresen elérte Steamen a 3 millió egyidejű játékost. December 20-án jelent meg a teljes verzió PC-re és a SteamDB lerántotta a leplet a legújabb adatokról, amelyek alapján a népszerű cím elérte a 3 106 358 egyidejű játékost a Valve platformján.

A PUBG egy másik rekordot is megdöntött, amely egyben jónak és rossznak is mondható. A játék elérte a másfél millió kitiltott játékost a BattlEye anti-cheat szolgáltatásnak köszönhetően. Ennek ellenére a játékosok továbbra is panaszkodnak a hihetetlenül pontos lövéseket eredményező és a gyorsaságot adó csalások miatt.

PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
Megjelenés: 2017. December 21. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton
Hozzászólások: 52
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Tegyük már félre ezt a játékot! Annyira unalmas és optimalizálatlan mint az fos! Menjünk inkább Counter Strike Global Offensivezni az jobb!
0
0
0
0
jodo1978 avatar
Hát az optimalizáltságról csak annyit hogy sokkal jobb lett a játék megjelenés után,rendesen játszható.Ha akartok egy jelenleg nem optimalizált játékkal játszani vegyétek meg a Star Citizent(3.0 Alpha),és utána lehet nyilatkozni(De majd ez a játék is eljut a maga idejében játszható játékká).Hibák minden játékban vannak,és lesznek is.Ócsárlás helyett türelemmel kell lenni,majd javítják.Addig mig nem jó egy játék hagyni kell,és játszani mással ami jó.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@jodo1978: ...De majd ez a játék is eljut a maga idejében játszható játékká... persze, mire elavultnak fog számítani, addigra biztosan 😊
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Ez olyan, mint a tablettás bor.
Sokan isszák.
Szerintük nagyon is finom.
Végül is be lehet rúgni tőle, de egy hulladék az egész.
Erre van igény...
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ez a játék olyan mint a H1Z1 😆
Ugyanúgy indul, ugyanaz a feladat, ugyanazt kell csinálni. Spoiler!
Lehet még a repülőgép típusa is ugyanolyan, amiből kidobnak 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
Nem a legjobb game,de túlértékelt hype főleg a fiatalok iránt. Legtöbb kisgyerek nem véletlenül kértek a szülőktől karira GTX 1050/Ti-t,hogy tudjanak ezzel is játszani. Nosztalgiázni jó vele és kész,de az év legjobb játéknak nevezni az förtelmesen is vicc kategória... 😆
0
0
0
0
Andris18 avatar
@hashimoto: Ezt már láttam -.- megint csak egy béna ismétlés. Ugye értitek? 😂 Hát persze hogy értitek.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Andris18: Jót lehet röhögni a sok rage-n az biztos. 😃
0
0
0
0
kyis333 avatar
Akinek tetszik és szereti az játszik vele, akinek nem, az nem. Ennyi! 😀 😉
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@kyis333: Kijavítanálak.
Akinek tetszik és szereti az játszik vele, akinek nem, az idejön és szidja a game-et,meg a vele játszó játékosokat!
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Nem rossz játék ez, de ennyire nem jó... Felhypeolt, túlértékelt és kész. Mondom ezt úgy hogy már a Battle Royal-t is ripityomra toltam. (És a mai napig szimpatikusabb is ha másért nem is, a realisztikusabb élmény végett.) Pubg-tól már az év játéka szavazásnál is borsódzott a hátam. Az meg hogy valamit sokan játszanak egy dolog. Most be van sztárolva, mindenkinek ez kell, de lecseng ez hamarosan és szépen megy a kukába. (Akkor lesz vele érdemes játszani mert kiselejteződnek a divatjátékosok, a csíterek, meg az idióták.)Tudod, a fidget spinnert is vitték pár hónapig mint a cukrot, most meg próbálj egyet eladni. 😃 A playerek egyharmada orosz, egyharmad ázsia csíter. Az átlagéletkort/intelligencia szintet már meg sem említem. A maradék harmadban vannak a call of duty szökevény tdm herok, a használhatatlan kezdők és egyéb lelki nyomorultak és a legvégén abban a pici maradékban van valahol az a játékosréteg akivel érdemes/jó/szórakoztató játszani. Szóval hagyjuk már ezt az elvakult fanatikusságot. Ennyire nem jó játék ez akármennyire is fáj.
0
0
0
0
💬 3
V1VOnX avatar
@Memento Mori: +1. Kiválóan összefoglalva. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: Érdemes megnézni mennyi embert dobott ki az elmúlt időben a Battleye 😜
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@LordSzalko: A csíterekről könyvet tudnék írni. 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nem értek sok embert...teljesen megérdemli a játék a díjjait....nagyon jó játék! Nem hiába játszák ennyien,most hogy a másik félnek nem tetszik az egy másik dolog... ez olyan mint a ps4 vs xbox... van akinek ez van akinek az tetszik.
Nem úgy kell ezt a játékot játszani ahogyan a játékosok 50% a játszik vele ez nem call of duty már írtam... nem a killek számítanak hanem a taktika és sokna ezek az emberek miatt ítélik el...akkor tudok nevetni mikor stream közben a nagy "sztár"-t lelövi egy fűben fekvő emberke és 1 kill el megnyeri az egész kört... a 16 kill es emberke meg ossza hogy 1 kill el megnyerte a kis b**a és nem jön rá a lényegre hogy ez a játék nem a killekről szól csak kinyomja és nyomja ugyan azt a játékstílusát tovább.... amivel nincs is baj mert játékban sem vagyunk egyformák csak nem kellene szidni a másikat amiért kitaktikázza a kört.

Spoiler!
persze biztos lesznek akik nem így gondolják,nem vita indításnak szántam,aki nem ért egyet inkább ne írjon választ,kösz hogy elolvastad 😊
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@bukta2: "nem a killek számítanak hanem a taktika"
Éppen ez a baj, a legjobb taktika az, hogy kerülj mindenkit, és csücsülj a fenekeden kör végéig.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@susguy: Nem feltétlen.
0
0
0
0
Floriian avatar
@susguy: Aggresszívan kell játszani, és ott van egy remek lövölde 😃 Mi is ezt csináljuk a haverokkal. Drop? rush.
0
0
0
0
susguy avatar
Idézve egy másik kommentet:
"90% of them are Chinese hackers that get pissed if you tell them Taiwan #1."

Nem attól lesz rossz játék, hogy sokaknak nem tetszik, ahogy attól sem lesz jó játék, hogy nektek bejön az a kis adrenalin löket minden kör végén. A fönt említett probléma mellett a játék szánalmas atyja (Brendan Greene) és a borzalmas optimalizálatlanság ugyanúgy gond marad.
0
0
0
0
💬 14
Unstoppable avatar
@susguy: Őszintén, egy játék az anyagi haszon mellett általában azért készül, hogy szórakoztassa a játékosokat. Ha 3 millión képesek nyúzni egy játékot egy időben és még többen összességében, az azt jelenti, hogy bár bugos, optimalizálatlan, de mégis szórakoztató, azoknak akik játszanak vele. Ergó a pubg teljesítette azt amiért készült. Rengeteg példát láttunk már sokkal nagyobb címekkel is amik nem voltak erre képesek. Ha másért nem ezért mindenképpen megérdemli a támogatást.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Unstoppable: Az aztán tényleg szórakoztató,hogy egy helyben campelsz és várod,hogy mikor lép be valaki arra a területre ahol te vagy azért,hogy te fejbe lőhesd miközben semmit sem sejt a hollétedről.
0
0
0
0
Rockos avatar
@V1VOnX: Az Akadémiai kiadó Magyar értelmező szótárának 2008-as kiadásából idézek:
"szórakozás Kellemes (vidám) időtöltés. | Erre való alkalom."

Az hogy egy helyben campelsz, ami hongsúlyozom, NEM az egyetlen lehetséges dolog a játékban, nem jelenti az, hogy nem lehet kellemes vagy éppen vidám időtöltés. Esetleg ha egy jó hangulatú baráti társasággal játszol, úgy biztos kiadja a megfelelő mókafaktort.

https://i.imgur.com/Si6qBtG.jpg
0
0
0
0
susguy avatar
@Unstoppable: Persze akinek bejön annak hajrá, senki ne mondja meg neki hogy ne élvezze, de teljesen érthető ha szemet szúr pár embernek amikor egy ilyen igénytelen munka jelenti a sikert, főleg amikor a játékosok jelentős része is egyetért ezzel.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@susguy: Engem sem érdekel,hogy kinek mi tetszik. Egészségükre. De hogy egy ilyen hulladék játék ilyen sikereket érjen el? Álljon már meg a hegyi menet azért..
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@V1VOnX: Azért mert neked, nem tetszik nem lesz hulladék 😃 A te véleményed semmivel nem való előrébb mint azoké akiknek tetszik, sőt. Ha nem vagy képes felfogni, hogy azért mert neked nem tetszik valami attól az még nem válik rosszá, akkor menj el orvoshoz mert súlyos pszichés zavarban szenvedsz....ahogy már írtam a pubg létezése a szórakoztatás miatt van, ezt eléri, innentől az összes negatív vélemény totál invaliddá válik. Inkább menjetek és fröcsögjetek egy ténylegesen szar játék például a Battlefront 2, vagy tudomisén mi alá, mert a ha földhöz veritek magatokat a pubg akkor is sikeres marad 😊
0
0
0
0
susguy avatar
@Unstoppable: "a pubg létezése a szórakoztatás miatt van"
Áh, akkor ezért bannolják jobbra-balra a játékosokat ok nélkül. Got it.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@susguy: Csak nem te is közéjük tartozol? 😊 Bizonyára ok nélkül volt.
0
0
0
0
susguy avatar
@Unstoppable: Eltaláltad, valóban nem tartozok közéjük. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Unstoppable: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
eletmuvesz avatar
@V1VOnX: Áruld már el nekem, hogyan lehet bármivel is "divatból" játszani? Igen, nekem is a twitch és a youtube hozta meg hozzá a kedvemet, pedig nem vagyok kölyök. Azért játszok vele, mert tetszett amit látok, megvettem, nem bántam meg és élvezem a játékot és kész. Az, hogy te itt vered magad, hogy így meg úgy nem érdemli meg a játék a díjjait, az a saját butaságod, hogy ezen rágódsz és hangot adsz neki. Még ha egyszer írnád le, oké, ez a te véleményed. De nem 5x, mindenhova. Inkább ez a szomorú. 😊
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@eletmuvesz: Az a szomorú,hogy a játék itt tart hírnévben ,amit teljesen jogtalanul szerzett. Hogy lehet divatból? Ott a fidget spinner. Olvass utána. Ez kb ugyanaz. Nézz tükörbe néha 😊
0
0
0
0
eletmuvesz avatar
@V1VOnX: Az a baj, hogy szoktam tükörbe nézni. 😀 Érdekes, már azelőtt tudtam hogy van ez a játék, mielőtt ennyire híres lett és már akkor is tetszett. Az más, hogy a twitch és a youtube hozta meg hozzá a kedvemet. Szóval miről beszélünk? Nem mindenki azért játszik vele, mert overhyped, ezen kéne elgondolkozni, mielőtt mindenkibe belekötünk. 😊
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@eletmuvesz: Nem,csak a többség a divat miatt játszik vele,mert ez a "menő" mostanság. Ezen is el kéne gondolkodnod 😉
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Ezen a statisztikán csak nevet az ember,igazán megmutatja,hogy milyen a mai játékos társadalom ízlése , igénye (és egyáltalán nem pozitív ) ,hogy egy ilyen játék ekkora eredményeket ért el. Látszik ,hogy még a sz*rt is fel tudják kapatni az egész világgal a twitcherek/Youtuberek.
0
0
0
0
💬 15
Tuhajohn avatar
@V1VOnX: Egyet értek veled. Én se értem mi van ebben a játékban ami annyira jó. Ronda, rosszul fut.
0
0
0
0
sebi7813 avatar
@V1VOnX: Most az 1.0-ás frissítéssel azt hitték hogy jobb lett a játék, de azt nagyon benézték.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@V1VOnX: Inkább az ilyen kommenteken nevet az ember igazán. Játszottál vele egy percet is? Gondolom nem. Ha nem akkor valószínűleg nem a te műfajod ez a fajta játék. Ha ez így van akkor minek is kommentelgetsz negatív véleményt róla? Csak azért hogy hallasd a teljesen érdektelen és irreleváns véleményedet valamiről amit vagy nem ismersz vagy nem is érdekel? Gratulálok bástya igazán hasznos része vagy az oldalnak...imádom amikor valaki fikáz egy játékot csak azért mert neki nem tetszik. Mi az hogy a társadalom ízlése? 3millió ember játszott vele egyidejűleg, ez már rég nem a stremerek youtuberek hatása. Amikor megjelent a Slenderman, vagy az Outlast és 3 hónapig mindenhol ez folyt az volt ez a fajta jelenség, a pubg ezt már rég kinőtte. Érdekes módon én pl nem szeretem a puzzle gameket mégsem fröcsög alattuk, hogy "há mi bajotok van nektek, minek játszotok vele, ez egy f*s". Vicc, nem értem mi szükség van erre.
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@Unstoppable: Unstoppable
Egyetértek veled! Gondolom, csak tartozni akar valahova...
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@501_DPSZ: Ki osztott neked lapot? Senki. Látom a szád az jár, más aligha 😀
0
0
0
0
Rockos avatar
@V1VOnX: Mi az, hogy ki osztott neki lapot? Ez egy fórum. Egy fórumon mindenki azt kommentel amit akar. De ha már, akkor ki osztott NEKED lapot első sorban? A te véleményedet sem kérte senki, mégis megosztottad. Ő is megosztotta a sajátját, nincs ezzel semmi. Ha nem tetszik valaki véleménye, nem kéne így fennakadni rajta, mert Spoiler!
habár tényleg nagyon hihetetlen, de
nem minden ember egyforma. Van akinek más tetszik, mint neked. Ameddig ezt sok ember nem képes felfogni, sosem lesz rendes a "játékos társadalom" de más társadalom sem fog rendesen működni.
Ésmielőtt: Nem, nekem sem osztott lapot senki. De valakinek muszály tisztázni a dolgokat, hamár az oldal néha csak abból áll, hogy észérvek nélkül ócsárolják egymást a tagok.
0
0
0
0
thug85 avatar
@Rockos: Teljesen egyetértek veled.
Itt mindig minden játéknál az ellentábor csapkodja maga körül a vizet és próbál meggyőzni arról, hogy te hülye vagy mert a te ízlésed nem egyezik az enyémmel. A játékot lehet fikázni mert miért is ne, de sok esetben ez átmegy személyeskedésbe.
Én szeretem a PUBG-t, bár közel sem a kedvenc játékom, és szerintem soha nem is lesz az. Ahhoz ez kevés. De megtudom érteni, hogy az én véleményem és ízlésem 1, a tiéd és a másiké megint 1-1. El kell fogadni, és úgy kell azt kommunikálni ahogy én is elvárom ezt az irányomba.
Azt sem értem, miért akarja mindig mindenki meggyőzni a másikat, hogy márpedig neki van igaza, és ez ezért meg azért szar vagy jó. A vélemény nyilvánításból mindig vita lesz, abból meg köpködés és nem veszitek észre, hogy mindkét fél hülye, mert az ízlésről nem lehet vitatkozni. Ilyenkor születnek az ilyen komoly érvek, mint az előző kollégánál.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Rockos: Itt nem a véleményekkel ,ízlésekkel van a baj,hanem maga a játék pozíciójával,sikerével ,amit nem érdemelt meg.
0
0
0
0
no avatar
@Unstoppable: Én is egyet értek veled! Olyanok fikázzák 90%-ban akik nem is játszottak vele. Persze nem tetszhet mindenkinek, de aki nem is próbálta ne is fröcsögjön hülyeségeket. Az meg a másik, hogy lehet bugos sok hiba bennem de az embereknek így is tetszhet, nincs előírva hogy ami tetszik az tökéletes is, pl. nem egy olyan autó modell lett legendás ami katasztrófára sikeredett de az emberek még is imádták.
0
0
0
0
susguy avatar
@Benito94: "Olyanok fikázzák 90%-ban akik nem is játszottak vele"
https://i.imgur.com/TqVtfal.png
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Unstoppable: Havernál próbáltam már , elég volt belőle az a 4 óra játék . És még az 1.0-t is kipróbáltam. A PUBG nem nőtt ki semmit. A streamer hatás még mindig ott tartja ahol van. Fáj az igazság,hogy átlát rajta jó pár ember kivéve az elvakultak ,akiket ilyen sz*rral meg lehet venni?
0
0
0
0
no avatar
@V1VOnX: Igen, sajnos elvakultak vagyunk és a sz*rt nyomják le a torkunkon. Mindenkinek más tetszik de ez természetes. Ha olyan szar akkor szűkös határidőn belül vissza lehet váltani ha jól tudom, akkor mi a probléma? Az értékelés lehet trágya viszont még is mi a francért játszanak ennyien vele mindig? Jaa, eprsze mert mindenki a szart nyeli.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Benito94: Azért mert felkapott sz* játék és divatból nyomják az emberek. Ennyire egyszerű a válasz 😀 .
0
0
0
0
no avatar
@V1VOnX: Akkor én nem tartozok azok közé akik divatból játszanak vele, heti szinten 1-2este szoktunk haverokkal barátokkal nyomni mert team-ben ez is tud szórakoztató lenni és változatos is még ha ugyan azt kell csinálni mindig, a végkimenetel mindig más persze ha eljutsz odáig. Nekem H1Z1-ben megtetszett a BR játékmód de itt lett a legjobban kivitelezve eddig. Szerintem ezzel sokan így vannak de igen divatból.. cs-vel is divatból kezdtek el játszani annó, a mostani csgo is egy hulladék még is elég sokan játszanak vele "divatból". Azt nem értem miért fáj az embereknek, hogy most sikeres és ennyire nyomják. Mindig is voltak és lesznek is ilyen játékok, igazából azoknak fáj akiknek nem az a játék a "legjobb" amivel ők játszanak.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Benito94: Azért mert sokkal jobb játékok is vannak kint amik megérdemelnék azt a helyet ahol a PUBG áll ,ez meg a twitcherek,youtubereknek köszönheti a sikerét semmi másnak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció