Új trailert kapott a 400 fős battle royale játék

Szerző: xoki | 2018. February 19. | hír | 7 hozzászólás

Egy új battle royale játék van a láthatáron, amelynek fejlesztői nem kis dolgot ígérnek. Állításuk szerint a többjátékos mód 400 játékost támogat majd, és most egy új trailert is kaptunk hozzá, de sajnos nem pont olyan, mint amilyenre sokan számítottak.

A Mavericks: Proving Grounds trailer bemutatja a gyönyörű környezetet, de sajnos a sokak által várt játékmenetet bemutató rész nem került bele.

A Mavericks az Automaton Games stúdiójában készül, és először mint Project X hallhattatok róla. Egy 12x12km nagyságú területet tár majd elénk tele élettel és dinamikus elemekkel is, mint amilyen például a futótűz terjedése.

A játék megjelenése idén várható, de csak a Battle royale része. A teljes játék egy MMO lesz, amely 1000 egyidejű játékost is támogatni fog, de erre 2019-ig kell várni.

Mavericks: Proving Grounds
Mavericks: Proving Grounds
Mavericks: Proving Grounds
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, MMO, Battle Royale
Fejlesztő: Automaton Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KalmarErik avatar
Ha James Rolfe lennék, ezt mondanám: "Another Battle Royale game?!"
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Távol álljon tőlem az előre ítélkezés, de a véleményemet tartalmazza ennek a hírnek a linkje.
Spoiler!
Három betűs.
0
0
0
0
💬 1
Larten avatar
400 játékos oké, de mennyi lesz a tickrate? 1-2? Nem ártana gondolkodniuk a fejlesztőknek, mielőtt ígérgetni kezdenének.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
szanaszét van már rágva az a bizonyos csont kedves fejlesztők 😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Arthur Morgan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Cyanosite avatar
Hagyjuk már ezt a Pubg ,,copy" témát. Annyira unalmas. Ennyi erővel a Pubg egy Éhezők viadala; Minecraft hunger games copy sorolhatnám. Másrészt a pubg-nál vannak jobb játékok battle royalt illetően például a Fortnite ami f2p játék létére elég naggyá nőtte ki magát. Arról nem is beszélve, hogy nintendo konzoljait kivéve a többi platformon elérhető. Ezt a 400 főset is nagyon várom, bár a szerverekkel lesznek gondok, mint mindenhol. További szép estét.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció