Új stúdiót jelentett be a Ubisoft

Szerző: xoki | 2017. September 06. | hír | 6 hozzászólás

A Ubisoft bejelentette, hogy tovább terjeszkedik és új stúdiót nyit Québecben, ahol 1000 új munkahelyet szeretne biztosítani 2027 előtt.

A cég felfedte az ezzel kapcsolatos terveit, amelyből kiderül, hogy a tartományban egy új stúdiót nyit, melynek helyszíne a Montréal keleti részén található Saguenay lesz. A stúdió 125 alkalmazottat szeretne felvenni, akik az online szolgáltatásokkal és technológiákkal foglalkoznak majd.

A Ubisoft Montréal és a Quebec City stúdiói az Assassin's Creed szériáért, a Far Cry Primal, a Far Cry 4 és a Watch Dogs 2 játékokért felelősek. Ezek a stúdiók szintén bővülni fognak, új munkahelyeket létrehozva. A cég elárulta, hogy a közeljövőben még egy új stúdiót nyit majd szintén ebben a tartományban.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
batmanvok0021 avatar
időn belül az ubinak leáldozik 😃DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
0
0
0
💬 1
MentaStrike avatar
@batmanvok0021: Időn belül leáldozik mi? Maradjunk annyiban, hogy a Rainbow Six, Assasin's creed, Far Cry? Most jön az új Far Cry 5, az új AC és a Crew 2. Nem hiszem hogy hamar kiesnének.
0
0
0
0
gigazte avatar
Elég merész elképzelés, közben a Vivendi folyamatosan az ajtón kopogtat!😂
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Csak nem ők lesznek a Ubi-multisok 😃 (fú de sz+r szó volt)? Mármint ők felelnek majd a Rainbow Siege, For Honor multijaira?
0
0
0
0
no avatar
“Online szolgáltatásokkal és technológiákkal...” normális szerverek nélkül eléggé bukó a téma. 😀
0
0
0
0
Wihay avatar
Remélem még jön több minőségi játékuk..
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció