Új nyereményjáték rendszer

2014. February 22. | hír | 33 hozzászólás

Elkészült az új nyereményjáték rendszerünk, amiben eredeti játékokat (kódokat) vagy egyéb nyereményeket nyerhetsz! A nevezés nagyon egyszerű, ha megvan az adott nyereményjátékhoz tartozó szintkövetelmény, a 'Belépés' gombra kattintva nevezhetsz a nyereményjátékra. Bizonyos idő elteltével újra nevezhetsz külön-külön minden játékra, így sokszorosára növelheted nyerési esélyeidet!

A nyereményjáték szabályzata és tudnivalók:
* A nyereményjátékon való részvételhez regisztráció és a nyereményjátéknál meghatározott szintkövetelmény szükséges!
* A nyertes kiválasztása véletlenszerűen történik.
* Nyerési esélyedet növelheted, ha többször lépsz be egyazon nyereményjátékba a belépési idő limit lejártát követően, amelyek nyereményjátékonként eltérőek.
* Csak valós adatokat és teljes nevet fogadunk el.
* Figyelmeztetéssel rendelkező tagok nem vehetnek részt a nyereményjátékban.
* A nyertes teljes nevét, felhasználói nevét és megadott országát közzétesszük az oldalon. Az oldalon belüli privát üzenetben küldünk értesítést a nyertesnek.
* Az értesítést követő két hétig át nem vett nyereményeket újra kisorsoljuk.

Hozzászólások: 33
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
fickok avatar
Nruthas: Később beszélhetnénk, ha lesz valamikor időd (nyereményjátékkal kapcsolatban, vagyis pontosítok: 2 felajánlásról).
OFF
Tetszik ez az ötlet. Bár tény, hogy elég jó kérdéseket tudtatok összehozni néha. Nem nehezeket, de volt köztük Google-özős eset is. 😀
Már minden egyre egyszerűbb lesz, ez egy elvárás hiszen időbe is kerül (Ami ugye pénz). 😀
---Szerkesztve--
Most látom, hogy volt megint egy "kommentharcos", haha.. bírom az ilyeneket 😀
0
0
0
0
MoonW avatar
Szia! A versíró és hozzá hasonló versenyeken a beküldött műveket értékeljük, a belépéses nyereményjáték ettől teljesen független.
0
0
0
0
GameTestMan avatar
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni hogy mikor kerül sor versíró pályázatra és hogy ez a szabály ott ugyanugy ervenyesülni fog? Úgy értem hogy ott is nyomogatni kell a belépés gombot? Csak azért kérdezem, mert akkor az is előfordulhat hogy egy 2 versszakos vers fog nyerni a 20 versszakos vers ellen, mindenki tudja hogy nem lenne fair?! Előre köszönöm a választ!
0
0
0
0
ZombiDinnyeKutya avatar
kissbence09 : Az emberiesség a finomság és a példa mutatás egy dolog de ha Nruhtas helyébe lennék azért se nagyon bírnám ha egy jóval fiatalabb gyerek az X évével csak úgy osztaná nekem az észt tisztelet nélkül. És ilyenkor bele is gondolhatnál ,hogy naponta hány db ilyen fárasztó kommentet kap a hozzád hasonlóktól .
De inkább most befejezem mert nem akarom rontani a ZDKG színvonalát ilyenekkel .
0
0
0
0
niteforce avatar
N: Ne foglalkozz azokkal akik pusztán unalomból jönnek ide. Hiába mondasz neki bármit, úgyse ér semmit, mert nem azért írt, mert valamivel konkrét baja van, hanem mert nincs önbizalma, és fél mindentől ami valódi, ezt próbálja meg ellensúlyozni azzal, hogy neten szólogat be ismeretlenül embereknek...
0
0
0
0
MoonW avatar
kissbence09: ismét okosabb lettem. De lehet, hogy én fogalmaztam rosszul: kívül tágasabb.
Lehet a szart nézted káromkodásnak. Nem vesztettem el a türelmemet, csak fel nem tudom fogni, hogy hogy jönnek ide ilyen vadidegen és egyéb szőrszálhasogató emberek és mondják meg nekem a nagy okosságokat, és ezeken nekem még elmélkedni is kellene, hogy mit-hogyan is gondolt, magamba fordulni és elgondolkodni mit miért is teszek.

Hogy érthető legyen: az oldal egy magánterület, aminek vannak szabályai és egy íratlan szabály, ne kötekedj a tulajjal. Ez minden épeszű embernek alapvető.

Az ilyen emberek mindig el vannak tévedve, azt hiszik, hogy bármin is változtatnak a kommentjei, ráadásul sértően megfogalmazva. Engem nem is az zavar, hogy mit ír, mert bármikor törölhetem, hanem az, hogy (---------------------------------------) (zombiieisback javaslatára törölve 😂😉, és most kapva az alkalmon megosztja, itt éli ki magát.
Az építő jellegű kritikát bármikor szívesen fogadom, ahogy már több mint 6 éve teszem.

Mi az, hogy megcsillogtatom a nem tudásomat, kinek képzeled magad? Én valaha pofáztam neked a "hozzá nem értésedről". Nem is ismersz ember... Az oldal nem egy szociális otthon, máshol szocializálódj! Menj ki a térre és ott, szólogass be embereknek, ott nem kitiltást kapsz, hanem két emberes pofont.

Zombiie: valóban van, alkotmányos jogod, csak ez nem az a hely, ahol elnézem a beszólogatást.
0
0
0
0
Zombiie avatar
""Zombiie Most én is "felvázolom a tényeket": vagy törlöd/szerkeszted a hozzászólásod, vagy ban. Nincs nekem erre időm...""

Én biztos nem törlök semmit,hiszen jogom van véleményt nyilvánítani...amit viszont nem értek az a Te reakciód!! Próbáld megérteni az elsö és második hozzászólásomat, olvasd el még 1x figyelmesebben!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Semmi pontatlanság nem volt benne.

Csak le lett írva újból a nyereményjáték szabályzata, mert megváltozott, s bővíteni kellett az adatokat. Nem is értem, hogy honnan jött ez a pofira való nyeremény osztogatás.

Inkább örülni kéne, hogy ingyen nyerhettek játékokat. Mert tényleg nem sok oldal jut így eszembe, ahol ilyen nyereményjátékok vannak.

Érdekes módon egyedül te kezdtél el kötekedni. Senki másnak nem jutott az eszébe a korrupció...
0
0
0
0
Demoz avatar
kissbence09: Bárkivel megesik, hogy elfogy a türelme, főleg, hogy naponta X számú ilyen esetet kell kezelni higgadtan. Beismerem, hogy nálam is elszakad a cérna, főleg egy húzós nap után. Ez van. N kiválóan végzi a munkáját évek óta.
0
0
0
0
kissbence09 avatar
Hm? Mi az, hogy mindenbe beleütöm az orrom? Azt elismerem, hogy a kötekedésem tényleg nem valami jelentős dolog volt, és elnézést is kérek érte, egyszerűen csak nem szeretem a pontatlanságokat és ennyi. Kövezzetek meg érte, de én már csak ilyen vagyok.
A nyereményjátékokat mindig is szerettem, bár sokszor nem küldtem be megfejtést, ezzel is esélyt adva másoknak.

Nruthas én pedig arra kérlek, hogy ha én emberien és finoman tudtam mindent megfogalmazni, akkor tedd te is ezt. Az oldal tulajdonosaként neked különösen példát kéne mutatnod (nem pedig káromkodnod, ezzel is mutatva, hogy akármit megtehetsz). A vitát részemről befejeztem.
0
0
0
0
gigazte avatar
kissbence09: Akárhányszor olvasom el a cikket, én csak azt látom, hogy a szabályzat, és a tudnivalók újra le vannak írva, hogy akiknek ez a lehetőség még új, azok átláthassák ezt az egészet! Ez miért baj? Az ismétlés a tudás anyja! Folyton regisztrálnak új tagok, akiket be kell avatni az oldal extráiba, és a legfrissebb híreknek köszönhetően az újoncok könnyen értesülhetnek! Egyébként mit vétett neked az oldal, hogy folyamatosan beleütöd mindenbe az orrod?

Nagyon pofátlanok vagytok egyébként! Teljesen ingyenesen juthattok játékokhoz, csak párszor kell kattintani és kész! Egyébként örülhetnétek annak, hogy vannak nyereményjátékok, mert szerintem ez az egyetlen gépigényekkel foglalkozó oldal, ami felvállalta ezt a lehetőséget!
0
0
0
0
MoonW avatar
kissbence09: Miről beszélsz? Ezek újdonságok? Ilyen szarba belekötni, ember... Na válaszolj csak menj máshová osztani az észt a pontosságról... hagyj minket békén az okoskodásoddal. Előre is köszönöm!
Saját oldalamon, hadd csináljam azt amit szeretnék...

A többieknek jó időtöltést az oldalon! Remélem sok örömet fogunk okozni a leendő nyerteseknek.

Zombiie Most én is "felvázolom a tényeket": vagy törlöd/szerkeszted a hozzászólásod, vagy ban. Nincs nekem erre időm...
Ha fel szeretnéd ajánlani a DVD-t kérlek írj nekem pü-t.
0
0
0
0
Zombiie avatar
Nhrutas Én sem rosszindulatból írtam,csupán csak felvázoltam a tényeket...mi a helyzet a DVD felajánlással?
0
0
0
0
kissbence09 avatar
Én se kötekedésből mondom, de muszáj az oldal szerkesztőségének mindenhol megcsillogtatnia a "nem tudását"?

Elmondom mégegyszer, hogy elsőre is felfogtam, hogy az előző rendszerben is véletlenszerű votl a sorsolás, csak akkor az új rendszernél ne tüntessék fel újonságként. Az imént olvastam el a küzdelmes kommenteket, és hozzátenném, hogy az oldal tagjainak lehet, hogy nem kell küzdeniük semmiért, de a szerkesztőknek kellene. És ez a pontosság, precizitás. Én se vagyok 100%-ig precíz és pontos, meg tökéletes és hibátlan (haha, na most mibe fogtok belekötni?),csak az a különbség, hogy én nem teszem közzé az interneten. Ha valamit mégis közzétennék (pl. csinálnék egy mosómedvékről szóló oldalt), akkor ott 100%-ig precíz és pontos lennék, és kétszer is átnézném, mielőtt frissíteném az oldalt, hogy ne érjenek ilyen rosszindulatú (és teszem hozzá jogos) kritikák, mint az én összeesküvés-elméletem.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Ja jólvan, az f_asza lesz! 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
Szóval ez az ÚJ rendszer. A régihez kapcsolódóan akkor lenne egy kérdésem:
2. pont: "A nyertes kiválasztása véletlenszerűen történik."
Ez mit jelent? Jól értem, hogy ezelőtt figyelték a neveket, és bizonyos embereknek szándékosan nem adtak, míg másoknak szándékosan adtak nyereményt, függetlenül a válaszadásának helyességétől?! Mi bizonyítja, hogy ezek után nem így lesz? (Hisz most ismerték be, hogy eddig pofira ment az összes nyereményjáték.

kissbence09: Nem lepődtem meg rajta, hogy ismét egy hatalmas okossággal kellett szembesülnöm a kommentedet olvasva!😂 Nem kötekedésből mondom, de muszáj mindenhol megcsillogtatni a "tudásodat"?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Zombiie:

".nehogy a fiatal generációnak küzdeni kelljen valamiért..és ha már küzdelem"


Abban igazad van, hogy a mai fiatal generáció nem küzd meg szinte semmiért, de nem is ezen az oldalon kell megküzeni a komoly kihívásokkal. Az életben elég sok dologgal kell megküzdeni. Nem hinném, hogyha még a kérdéses rendszer lenne, akkor olyan nagy győzelmet ér el az illető/ill. nem mondanám, hogy annyira megküzdött érte. Hiszen könnyű kérdések voltak feltéve, amit pár mp alatt (google segítségével) meg lehetett fejteni. Tehát ezt nem mondhatjuk nagy küzdésnek.
0
0
0
0
MoonW avatar
Zombiie: nem rosszindulatból írtam, amit írtam. Úgyhogy, kérlek szerkeszd a hozzászólásodat. Ha felajánlok 15 Mirrors Edge-t akkor nehéz mindre kitalálni valamilyen kérdést, ezért inkább elhagytam. Nem tudom ebben mi a nevetséges, az lenne, ha már ilyen kérdések lennének, hogy "Milyen a lány ruhája a képen?" stb.
De lesznek versenyeink ahol különböző feladatokat kell teljesíteni, mint legutóbb a versírás.
Mellékesen megjegyzem, hogy néha lehet majd számítani válaszolós nyereményjátékra is.

Még mielőtt újabb ember hurrogna le, hogy hülyeséget írok, halkan megjegyezném, hogy a (még) saját kódjaimat szerzeményeimet ajándékozom az oldalon, a saját oldalamon, de ennek ellenére volt aki meg sem köszönte az ajándékát...
0
0
0
0
Zombiie avatar
Nhrutas...nevetséges amit válaszoltál...a kattintás 1álltalán nem szellemi erőfeszítés hanem fizikai...mindenesetre én sajnálom hogy nem a kérdezz felelek megy tovább..ezután nem kell a Gúglit rabigába fognom ,hogy a sok hasznos vagy lényegtelen infó közül ,ami nem mellesleg bővíti és megmozgatja szerény tudatomat kiszemezzem a nyertes gondolatot!...de az biztos hogy a Ti munkátokat megkönnyíti!...nehogy a fiatal generációnak küzdeni kelljen valamiért..és ha már küzdelem...lenne nekem is egy felajánlásom...csak se nem Steam-es..se nem Origin-es...szimpla DVD...sosem használt...sehol sem találtam infót hogyan is lehetne egy nyereményjáték része!
0
0
0
0
kissbence09 avatar
Szerintem meg te voltál az egyetlen, aki nem tudta értelmezni amit leírtam, vagy valamilyen szövegértési problémával küszködik. Javaslom olvasd el újra a 19:47-es hozzászólásomat, mielőtt ilyesmi elmélettel rukkolsz elő!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Szerintem te voltál az egyetlen aki nem értette meg, hogy miről van szó. Érdekes, senki más nem szólt ebbe bele, és nem rukkoltak elő ilyen elméletekkel.
0
0
0
0
kissbence09 avatar
Nem lenne szükség pontosításra, ha eleve érthetően írtad volna le. (Nem azért mondom, teljesen értettem én elsőre is, csak azért az ember legyen a lehető legpontosabb. Nem mindegy, hogy 10.000 forintot vagy 10.000 eurót utalok át valakinek).
Az utolsó mondatodon már meg se lepődök, valószínűleg én is ezt tettem volna a helyedben. Ez viszont szép húzás volt.
0
0
0
0
MoonW avatar
kissbence09: micsoda összeesküvés elmélet... valószínű, hogy számomra vadidegen embereknek pofira osztogatom a nyereményeket. 😀
Ha szükséges akkor pontosítok: "továbbra is véletlenszerűen történik a sorsolás a nevezők között, ahogy a RÉGI rendszerben is történt" 😀
De nem kötelező játszani ha úgy érzed... 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ezt most komolyan kérdezted?
0
0
0
0
kissbence09 avatar
Szóval ez az ÚJ rendszer. A régihez kapcsolódóan akkor lenne egy kérdésem:
2. pont: "A nyertes kiválasztása véletlenszerűen történik."
Ez mit jelent? Jól értem, hogy ezelőtt figyelték a neveket, és bizonyos embereknek szándékosan nem adtak, míg másoknak szándékosan adtak nyereményt, függetlenül a válaszadásának helyességétől?!
Mi bizonyítja, hogy ezek után nem így lesz? (Hisz most ismerték be, hogy eddig pofira ment az összes nyereményjáték. Miért változtatnának ezen pont most? El is kéne hinnünk, hogy ezen tényleg változtatnak? Ezek után hogyan bízhatunk bennük?)
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Nekem tetszik ez az új rendszer.
Igaz én is hiányolom a kérdéseket, de legalább meg kell "dolgozni" a nyereményért 😀
0
0
0
0
MoonW avatar
Zombiie:
Sok-sok nyereménnyel készülünk, ezért egy idő után már fárasztó lenne kérdéseket kitalálni.
A belépéses rendszer is egyfajta munkára sarkall, mivel ha rendszeresen ezáltal többször lépsz be a játékba sokkal nagyobb esélyed van megnyerni.

rolex94:
A nyeremények nagy része játékkód lesz, azokat természetesen bárhova el tudjuk küldeni elektronikus formában.
A tárgy nyereményeknél sajnos le kell szűkítenünk a bizonyos országokból nevezők körét, a magas szállítási költségek miatt. Kivéve ha a nyereményjáték felajánlója vállalja a Magyarországon kívüli szállítást.

chrono02:
Szándékosan került oda. 😀

yugiohyugiohzebuyug:
Posztercsomag hamarosan várható. A későbbiek folyamán egyeztetünk pár céggel/gyártóval tárgyi nyeremény reményében.
0
0
0
0
Zombiie avatar
Nem értem miért nem akarják egy kis munkára bírni a leendő nyertesek agyát egy két kérdéssel mint a régi rendszerben...elég ha csak rákattintasz...mi lesz a következő...csak simán sorsolnak a tagok között?
0
0
0
0
rolex94 avatar
külföldre postázzátok a nyereményt?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hátha így nyerünk 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem rossz, de a Nyereményjátékos blokkot lehetne följebb is rakni, ne az oldal aljára. Jobban látható lenne szerintem.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Nekem az tetszett jobban, még ha nem is túl gyakran, de volt tárgyi nyeremény is. Remélem azért még lesznek... Játékok azért nem érintenek, mert még mindig a DVD-t részesítem előnyben. : D
0
0
0
0
xoki avatar
Nekem tetszett hogy volt egy kérdés is, még ha nagyon egyszerű is volt a válasz... Mindenesetre ez is jó, még "könnyebb" is nyerni így.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció