Új Far Cry, The Crew, South Park és Assassin's Creed játék várható

Szerző: xoki | 2017. May 17. | hír | 18 hozzászólás

A Ubisoft bejelentette, hogy négy nagy sikerű sorozatának még ebben a pénzügyi évben megjelenik a folytatása. Tehát 2018. március 31-e előtt feltűnik majd a Far Cry 5, a The Crew 2, egy új Assassin's Creed és a már sokat halasztott South Park: The Fractured But Whole.

A fenti címek közül talán a The Crew 2 mondható kakukktojásnak. A játék elég nehezen indult, amelyet az is bizonyított, hogy a Ubisoft ingyen adta az alapjátékot a 30. születésnapja alkalmából. Azóta elérte a 12 millió játékost, amely elég jó annak ellenére, hogy nagy része az ingyen beszerzett verzióval játszik. Úgy látszik, a Ubisoft nem mondott le erről a címéről sem. A második rész egy éven belül megjelenik, amelyben remélhetőleg megoldódnak majd az első rész problémái.

Egyelőre semmit nem árultak el ezekről a játékokról, csak hogy legyünk résen, mert hamarosan új információkra számíthatunk. Erre valószínűleg az idei E3-on kerül majd sor.

Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Megjelenés: 2018. March 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Kiev, Ubisoft Montreal, Ubisoft Red Storm, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ElMariachi avatar
Nálam a Far Cry 5 várós nagyon,azokban a részekben még sosem csalódtam így kíváncsi vagyok mit fognak összedobni 😀
0
0
0
0
meister avatar
Jöhetne valami prince of persia is má =) South Parkot még nem játszottam ki ( mert logikai , elég jó feladatok vannak benne ) nem tudom milyen lesz az alapkoncepcioja még , Assassin Creed farcyrokat nem várok , szét dobott gyüjtögetös fos játék ......... Bár primal teccik ! Far cry 1 -2 nehezbb volt mint ujjak .... remélem dob ki idén valamit az uborkasoftware
0
0
0
0
santakigyo avatar
A FarCry érdekelne azért mert FPS játék.Eléggé kevés van.Viszont a 4. félbehagytam a primallal kb 20 percet ha játszottam,szóval sok jót nem remélek én se.A többi felejtős mint ahogyan a korábbi részeik is.
0
0
0
0
💬 4
Kemy avatar
@santakigyo: Én az FC3-al voltam így. Sajnos egy idő után ellaposodott és unalmassá vált, legalábbis számomra 😞
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Kemy: nálam az összes ubisoft játék ilyen kb a felénél unalom
az ac-k meg 2 óra után dögunalmasak
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
@MC MaRcI: Sajnos nem tudnak már semmi eredetit kitalálni.😞
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@csibeszke37: sztem már kicsit felesleges ez a teleszórom a mappot minden "xarral" és akk gyűjtögessed és lesz 200 óra a játék
egy játék sztem max ilyen 60 óra legyen
mondjuk nekem nem volt olyan játék amit 50 óra alatt ne vittem volna végig pedig egyiken sem szaladtam át
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Én egyedül az SP-t várom, az FC meg AC már csak tömegcím mint a CoD.
The Crew meg... hát az 1 ről sok jó véleményem nincsen a 2 hátha jó lesz.
0
0
0
0
Liptik avatar
Hát AC jöhet, FC jöhet, The Crew jöhet

Na és a SP-al nem fogok játszani, az elsővel sem játszottam.

AC-t várom a legjobban.
0
0
0
0
Fbalika1996 avatar
Kommentek alapján nem sokan várják az új Crew-t. De én kifejezetten várom. Az irányítást és fizikát leszámítva nekem nagyon bejött az első része. Igaz, ingyen jutottam hozzá. 😃 Kíváncsian várom a második részt, hogy mit hoznak ki belőle. Bár lehet, hogy azért várom, mert nem Forzázok (nem tetszik a Win10 és nem veszek xbox-ot egy játék miatt) és várnék egy jó versenyzős játékot PC-re.
0
0
0
0
csorby11 avatar
Az Ubi játékaiban egyre csak csalódtam, a crew-et én is megvettem, tetszett az online, open world dolog, mert nem volt akkor még forza pc re, de most nem venném meg az új crew-t. Az AC az érdekel, a farcry-al nem játszottam, mert nem érdekel igazán és a sp sem.
0
0
0
0
SleepingGamers avatar
Nekem a The Crew nagyon tetszett.Én ebből a 4játékból,egyedül a The Crew-et várom.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
A The crew alapkoncepciója jó volt, az open world online autós móka simán lehetett volna jó, de sajnos ezer sebből vérzett(vérzik is a mai napig) így nem csoda hogy végül ingyen dobálták hogy ne kelljen lehúzni a szervereket....Ha tanulnak a saját hibáikból egy második rész még hozhat meglepetést, csak kár hogy Ubisoftra ez nem jellemző...😕
0
0
0
0
xheynor avatar
szerintem felesleges erőltetni a The Crew-t , a Far Cry 4 és a Primal-tól többet vártam, de kíváncsian várom az 5.-et, mint ahogy az Assassins Creed-et is. a South Park meg egyáltalán nem érdekel.
0
0
0
0
no avatar
Megint kihánynak mindent egyszerre...
0
0
0
0
hashimoto avatar
Hát igen, a The crew is egy hulladék volt, minek erőltetni? 😃
A Far Cry Primal-al is elvagyok még, az AC az semleges, a többi se nagyon izgatott, a south park meg mégjobban nem érdekel 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
The Crew 2 minek?😂 A South Park kijöhetne már végre...
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
4 játék egyszerre, olyan is lesz 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció