Új csapathoz igazolt Kiss „Vizicsacsi” Tamás

Szerző: xoki | 2017. November 22. | hír | 79 hozzászólás

A legtöbb profi League of Legends játékos már túl van az átigazolási időszakon és most már a rajongókkal is megoszthatják az eredményeket, ahogy azt most Vizicsacsi is tette.

Az e-sport napról napra népszerűbb, és nincs ez másként Magyarországon sem, ezért akit érdekel a téma, annak nem lesz ismeretlen a Vizicsacsi név. Kiss „Vizicsacsi” Tamás az egyik legjobb League of Legends játékos, aki a felső ösvényen játszik és már többször is kimagasló eredményeket ért el a Unicorns of Love tagjaként. Az UOL mindig nagy sikereket könyvelhetett el egy-egy szezon végén, de sajnos sosem sikerült kijutniuk a világbajnokságra.

Nem tudni pontosan, de akár ez is befolyásolhatta az e-sport játékos döntését: Vizicsacsi mostantól a Schalke 04 Esports csapatának hivatalos tagjaként vág bele a következő szezonba.

League of Legends
League of Legends
League of Legends
Megjelenés: 2009. October 27. (PC)
Műfaj: MOBA
Fejlesztő: Riot Games
Hozzászólások: 78
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Moon_Breaker avatar
" Unicorns of Love ", kicsit se hangzik b*zisan ... 😂
0
0
0
0
💬 6
Ayistion avatar
@Moon_Breaker: Ennek a kommentnek aztán megint sok értelme volt...
0
0
0
0
FoLey avatar
@Moon_Breaker: Mert "Rainbow Bunny Lovers" jobb lett volna? 😃
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@FoLey: Nem azért de adhattak volna kevésbé homár nevet a csapatuknak...
The Bone Crushers, Crusaders of the Dark, vagy valami... 😃

Spoiler!
https://i.pinimg.com/736x/66/42/3e/66423e52694c90356f3f200a0f398be1--unicorn-costume-secret-squirrel.jpg
0
0
0
0
FoLey avatar
@Moon_Breaker: Nem a csapatnév számít hanem a teljesítmény és UOL erős csapat bár late lcs-ben mindig nem úgy sikerült nekik ahogy eltervezték.
0
0
0
0
Bukta avatar
@Moon_Breaker: Az UOL ezért is jó. Ratyi név, néha idétlen megjelenés, nem várt pickek.
Bár ez csak a régi uol-ra volt igaz, mikor még poe és kikis is ott volt. Most csak megjelenésben mások, és ezt is ritkán csinálják.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Bukta: Mostani UOL is erős felállás lett volna ha Exileh nem húzná le a csapatot.
Rift Rivals óta gyengült pedig earlyben erősek voltak,mert Exileh felvágos volt és a P1 megleckéztette és azóta a többi csapat is hasonló módon cselekedett már.
Nembaj Vizicsacsi most S04-ben van hátha nem lesz hasonló a helyzet.
0
0
0
0
gerikember avatar
A csoki az finom 😊
0
0
0
0
💬 1
Tyrion Lannister avatar
@gerikember: De jó. 😊
Kérlek, mesélj még!
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 13
FoLey avatar
Friss húsi nem érteni az e-sport lényegét.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@FoLey: Ott a pont FoLey 😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
@FoLey: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az illető szerintem a drágalátos barátunk, nem más mint 19902012. 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
@Ayistion: Egy veréb troll semmi más. 😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
@FoLey: Nem értem hogy miféle örömöt lel ebben... De hát ő tudja. 😀
0
0
0
0
19902012 avatar
@FoLey: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@19902012: Mondta a srác a kockáknak, egy Inteles avatar-ral, informatikai fórumot olvasgatva.
Az van hogy én is kocka vagyok, amikor csak tehetem játszok egy jót. De hétvégén szívesen vedelek sört meg pálinkát a gyerekkori barátaimmal, sőt 8 éve barátnőm van. Nincs összefüggés az élettelenség és a gamerség között, cimbi.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@19902012: Szóval függőnek tartasz?! Nem vagy Te egy kicsit sztereotip? Ohh minek is írok ilyen szavakat, hisz úgy sem érted a jelentését. Én a vitát itt zárom, nem vagyok hajlandó egy ilyen senkiházira pazarolni az időmet. 😀 Ha neked az a célod hogy egy sztereotip idióta legyél, akkor legyél az, de hidd el nekem, az életben te ezzel eléggé rá fogsz cseszni. Na Tschüss.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Ayistion: Read Mindig beböfög kemény szöveget és utána kitörli azthiszi így megúsza büntetés nélkül. 😆
0
0
0
0
xoki avatar
@FoLey: Szerintem moderator törli nem ő saját maga 😃
0
0
0
0
FoLey avatar
@xoki: Akkor bannolhatná is ennyi erővel vagy adjon neki warn-t sok nem kulturált nyelvet használt itt. 😀
0
0
0
0
19902012 avatar
@FoLey: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@19902012: 19902012
Itt az egyetlen csicska te vagy . Szánalmas,hogy egy csirkébe is több ész szorult ,mint beléd . 27 éves ? Pff, agyilag 10 éves korban ragadtál.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@V1VOnX: Csak ignoráljátok. Addig játssza az eszét, amíg valaki figyel rá.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Tyrion Lannister: Én jobbat is tudok. 😀
0
0
0
0
Ayistion avatar
Vissza olvasva a kommenteket, én elszégyelném magam a helyetekben emberek... Kritizáltok másokat hogy hogyan néz ki, hogy az E-Sport nem is sport, csak a foci, a kosár meg ez a sok ***. Kíváncsi lennék, hogy ez a sok irigy ember aki leírja ezt a sok ****-t, miért is irigykedik ennyire? Mert van egy magyar játékos, aki képes volt kitörni az átlagból, eljutott egy olyan szintre egy játékban ami nem mindenkinek menne, elért valamit is az életben, míg te megmaradtál a poor nép között, és éled az átlagos mindennapjaid, munkával és a semmit tevéssel? Ugyan már kérlek... Ha ekkora szupersztárok vagytok, meg lehet mutatni mire vagytok képesek. Kezdj bele a játékba, érd el azt amit ő, és majd utána mond el ezeket újra. Kíváncsi leszek neked mennyi időbe fog telleni, mire ennyi "kattintgatással" eléred azt amit Csacsi elért... Ha meg nem vagy otthon az e-sportban, vagy esetleg a LoL világában, minek kommentelsz? Feltűnési viszketegséged van?! Esetleg nincsenek barátaid, és itt éled ki magad? Szánalmas hogy egy Magyar ilyen szintekre képes lesüllyedni... Ha ennyire személyeskedtek hogy jaj a foci így, a foci úgy, hogy ők ki vannak gyúrva, meg a sok többi ****, nézzük már meg csak példaként hogy a drága kedves focista, vagyis a Brazil Ronaldo, milyen fantasztikus hajviselettel mutatkozott... A személyeskedésről ennyit.. Mindenki előtt ott a lehetőség, meg lehet mutatni mire vagy képes, hogy lesz e ilyen reakcióidőd, döntéshozó képességed, tudsz-e együtt működni, és a többi dolog ami szint úgy kell ehhez a rohadt játékhoz, mint a focihoz vagy akármilyen sporthoz... Azt hiszed hogy aki e-sportoló, az egész nap csak a gép előtt ül, és játszik?! Te el vagy tévedve barátom. Ők is ugyan úgy részt vesznek edzésen, ugyan úgy van életük, ugyan úgy járják a világot mint akár melyik más sportoló... Néha utána kellene olvasni a dolgoknak, és nem a hülyeségekkel dobálózni, mert ez már tényleg szánalmas amit itt le bír művelni egy két ember, de Clapy-Clapy nektek, ti biztosan hatalmas szupersztárok vagytok.
0
0
0
0
💬 12
V1VOnX avatar
@Ayistion: Adom,+1, végre valaki jól kiosztja ezeket a barmokat és tisztán látja a dolgok hátterét. Az igazság le van írva a kommentedben. Ilyen emberek kellenek a mai világba ,mint te nem pedig ezek a gyerekes,személyeskedő magyarok szégyenei..
Big thumbs up ! 😀 😉
0
0
0
0
Ayistion avatar
@V1VOnX: Az a baj itt Magyarországon, hogy pár embernek az élet tortájából csak a keserű szelet jutott...
0
0
0
0
19902012 avatar
@Ayistion: nem is sport csak a sok marha tekinti annak aki noob oszt *** helyet játék jutiottnekik ha tetsziktetszik ha nem nem ez az igazság...nem játszanikéne mert a maivilágba csak a net meg a játék meg a sok buziság van ezért szar ez az ország mert elvan korcsulva a generáció meg a vezetök is marhák
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@19902012: 19902012
A te fejedben valami tényleg nincs helyén. Nagyon elvakult vagy ha azt hiszed,hogy a te nézeteidhez kell a világnak igazodnia. Ők azt csinálnak,amit akarnak. Ezzel keresik a kenyerüket,közben világot is látnak . Az ,hogy te olyan szánalmas vagy,hogy csak előítéletek gyártására vagy képes olyan emberek iránt,akikről lósz*rt sem tudsz az csak azt igazolja,hogy egy címeres vadbarom vagy. Ha neked nem sport ,akkor ne legyen az. Ha nekik az ,akkor hadd legyen az. Nem hiába van benne a nevében az "e" betű. Ennyire sanyarú életed van,hogy jobb dolgod sincs csak itt éled ki magad idegeneken ? Tipikus magyar mentalitás. Ezért tartunk ott ahol tartunk ,mint ország. A magadfajták miatt .
0
0
0
0
19902012 avatar
@V1VOnX: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Puffin avatar
@19902012: Vegyél már vissza kicsit! Mit vagy ezen a híren ennyire felháborodva? Ki ebből ki abból próbál megélni.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@19902012: 19902012
Kit nevezel te kockának te senkiházi? Tudjad már hol a helyed,hogy előítéleteskedsz a másik felett anélkül ,hogy ismernéd. Lehet,hogy fizikailag felnőtt vagy de agyilag egy 12 éves gyerekbe több ész szorult,mint beléd. Tahó állat. Vegyél már vissza magadból .
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@19902012: Te az a tipikus begyöpesedett ember vagy, aki csak azt veszi emberszámba, aki két egybefüggő szót nem tud szólni, de katonásat játszani és kis lábujjal 200kilót emelni igen, meg bólogatni, mint a porcelán mandarin. Elég szomorú, hogy ennyi múlttal, kalanddal, föld körüli utazásokkal a hátad mögött, még mindig itt tartasz agyilag.
0
0
0
0
FoLey avatar
@19902012: Kicsit offold most már magad! 27 éves létedre ne siránkozzál már ennyire mint egy plázakurva...
0
0
0
0
Bukta avatar
@19902012: Hát nem hiszem, hogy iskolában írni tanulni és moderálni magad. Nem sport, csak lényegében olyan helyen volt vb-je ahol amúgy olimpiát tartanak és több nagy stadionban. bet365 se azért találta ki azt a kategóriát hogy esport mert kocka mind, hanem mert az a neve már hivatalosan. Az meg hogy tönkre teszik az országot megint hülyeség. Magyarország nem ők miattuk gyenge sok téren, hanem a nagyemberek miatt.
Vehetjük, Kínát, Koreát, Amerikát, Németországot vagy akár az oroszokat. Nem lettek semmi téren gyengébb ország mert vannak ott is "kockák"
0
0
0
0
Ayistion avatar
@19902012: -19902012
És azzal tisztában vagy, hogy azért van mindenkinek egyénisége, mert máshogy néz ki, mások a szokásai, másban jó? Ha Ő ebben jó, akkor az neked miért fájdalom?! Jó hogy mi Magyarok, sosem tudunk örülni a másik sikerének, csak fikázni, lenézni a másikat, hogy Ő neki mije van, mit ért el, míg a másik csak szív. Tipikus dögöljön meg a szomszéd tehene, csak nekem legyen jó. Elnézve téged, az életkorod amit megadtál a profilodon, és az írásod egy paradoxon. Imádom ezeket az "Ezért tart itt ez az ország" monológokat. Ha te akkora király vezetője lennél az országnak, mert Te vagy a kiválasztott, akkor miért nem indulsz?! Könnyű online bikának lenni a monitor mögött, de tenni bármit is..., már megterhelő. Másrészt pedig nem a politikába kellene belefolyni, ez nem az az oldal. Ez régen egy összetartó közösség volt, de úgy látom hogy ez mára már kiveszett az oldalból.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@Ayistion: Tudod jól, aki kitör, megtud élni abból, amit szeret. Azt az embert mindig vissza akarják húzni az ilyen barmok a földre, le akarják döngölni. "Júlia nem akar a földön járni" 😀
0
0
0
0
KTM520 avatar
Most már nyugodtan alszom,hogy tudom a víziló az állatkertben van. Ez bazi nagy hír volt,fingom sincs ki ez a vízicsacsipacsi.
0
0
0
0
💬 11
HiImSulu avatar
@KTM520: Igen én is kommentelek minden hírhez amihez közöm sincs 😀
Egyszerűen nem értem az embereket 😃 Vannak akik harcolnak a magyar e-sport népszerűsítéséért erre az egyik legnagyobb alakját lefikázzák. Könyörgöm haladni kell a korral!
0
0
0
0
KTM520 avatar
@HiImSulu: E-sport?Szégyen,hogy sportnak nevezik a kockulást! Max a mutatóujja meg az alkarja durran be a kockafejeknek.Az igazi SPORTOLÓ vért izzad a kimagasló eredményekért,az év minden napján.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@KTM520: "Az év minden napján " . Ezt a baromságot. Szerinted a kimagasló sportolók nem kapcsolódnak ki ,pihennek ? 😃 Az év összes napjánan edzenek ?
0
0
0
0
no avatar
@V1VOnX: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
V1VOnX avatar
deadtom
Az e-sport ezért is különül el a sima sporttól. Ide nem szükséges jó alkat,edzettség. Mentálisan kell ott lenni,rendkívüli jó reakció idővel rendelkezni, na meg persze kisebb tehetség is kell plusz csapatmentalitás . A fizikai kondíció összehasonlítása rendkívül buta húzás volt tőled.
0
0
0
0
KTM520 avatar
@V1VOnX: Van két jó komám,ők minden nap futnak munka után 5-10 kilométert és nem élsportolók.De látom nem érted a lényeget,tudom,hogy pihennek a sportolók is!Nekem konkrétan a sport szóval van gondom!
0
0
0
0
Ayistion avatar
@KTM520: V1VOnX
Hiába gyötröd magad, ha nem jut el az agyáig, akkor úgysem fogja megérteni az E-Sport fogalmát. Attól hogy ő nem tartja annak, attól még ugyan úgy az lesz. Szokták mondani, egy fecske nem csinál nyarat.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Ayistion: Read
Hidd el már kezdem feladni.
0
0
0
0
Bukta avatar
@KTM520: Tudod egyáltalán mi a sport?
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@KTM520: KTM520
A sakk is sport és mégis hol van benne fizikai felkészülés? Na látod. Barom logikád van. A sakk hivatalosan sport és nem tudsz ellene mit tenni. Bezzeg az nem zavar,mi?
0
0
0
0
KTM520 avatar
@V1VOnX: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Bukta avatar
@KTM520: A sport nem csak annyi, hogy a fizikai kondíció meglegyen és semmi más. A sport célja a képesség fejlesztés(akár logikai akár fizikai), ha úgy van versenyzés és szórakozás. Eredmények elérése akár magadnak akár a világnak.

És amúgy szerinted miből alakult ki a sport ha nem játékból és szabadidős tevékenységekből?
A sakk (és más hasonló tábla játék) elérte hogy sportnak lehessen nevezni.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Bukta: És ebben a játékban szint úgy fejleszted a képességeid. Ha minden játékosnak ugyan olyan képességei lennének, minden ugyan úgy tudna koncentrálni, gondolkodni, szerinted lenne annak értelme hogy világbajnokságokat rendeznek a LoL-ból, és hasonló játékokból mint pl a CS:GO? Nem, nem lenne. Na látod, ezért is e-SPORT!
0
0
0
0
Liptik avatar
Jó lenne Csacsikám, ha kint lennél a világbajnokságon, sőt a döntőbe
0
0
0
0
Spain105 avatar
Embereket a kinézetük miatt kritizálni , váó gratulálok az óvodás szinthez...
0
0
0
0
💬 4
Mapollo95 avatar
@Spain105: Sad but true.
0
0
0
0
19902012 avatar
@Spain105: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@19902012: Muszáj személyeskedni?
0
0
0
0
19902012 avatar
@Tyrion Lannister: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
FoLey avatar
@19902012: Ettől most nagyobb lett az e-péniszed? 😆
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@FoLey: Ne már, most hogy törölte a hozzászólást, honnan fogom megtudni, hogy mivel oltott be? 😆
0
0
0
0
Satya1985 avatar
Vicces, ahogy egyik kocka osztja a másikat, úgy, hogy nem is ismeri az embert, akiről beszél.
0
0
0
0
💬 7
19902012 avatar
@Satya1985: vicces hogy nem vagyok kocka ezekre meg rá kell nézni ez az életük nem hiába néznek ki így ahogy 3 éves gyerekem be több az erő mint ezekben 😃 ez a mai fiatalság be kéne őket hajtani a katonaságba hagy izzadjanak kicsit mert ha pakolnikéne 1 kilot megfullnának
0
0
0
0
FoLey avatar
@19902012: Azért ha látnád Vizicsacsi nem olyan alkatja van mint a többieknek.
0
0
0
0
Bukta avatar
@19902012: Ja hát erre a hauntzer a legjobb példa amúgy.
0
0
0
0
19902012 avatar
@Bukta: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
FoLey avatar
@19902012: Nemkell írigykedned. 😂
0
0
0
0
Bukta avatar
@19902012: Ja hát még mindig jobb mint te a 27 éveddel, aki " ezekre meg rá kell nézni" szöveggel vagy itt.
Pashát is mondhatnám ide, de nyilván csak kamu az egész ember.
Meg ugye persze a világon minden kinézet alapján megy, nem kell semmi agy. Pedig ha jól tudom vizicsacsi orvosi egyetem volt egy ideig.
0
0
0
0
atemi105 avatar
@19902012:
nem vagyok kocka


Ha nem vagy kocka, akkor mi a ***t keresel itt?
0
0
0
0
Rockos avatar
@atemi105: Elnézést, de idefele jövet sehol nem láttam egy "Csak kockáknak fenntartott weboldal" vagy egy "Belépés kizárólag kockáknak" táblát sem.
0
0
0
0
zsivko avatar
Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen egyedek nem a társadalom része. Kb. 6 éve voltam egy bolgár CS csapat tagja, mint edző társ és 5 hónapig bírtam velük. A beszéd témájuk, abban merül ki, hogy mikor kit és hogyan vernek le és milyen gép a legjobb. Olyan, hogy kocsma vagy nő dolog, azt se tudják mi fán terem.
0
0
0
0
FoLey avatar
Lehetne kulturáltabban is írni!...
Itt is ellepték az értelmes kisgyerekek?
0
0
0
0
19902012 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 13
Bukta avatar
@19902012: Ennyi erőből akik sakkot vagy pókert vagy ilyeneket játszanak az mind szégyen lehetne. Sőt a társasnak sincs semmi értelem csak időpocsékolás. Istenem....
Ha valamiben jók miért ne használnák ki? Az esportolók azért játszanak azzal a játékkal és abban a csapatban versenyszerűen mert tudnak valamit.
0
0
0
0
19902012 avatar
@Bukta: a profi sakkozóknak nagyon magas az intelligencia hányadosuk csak tud .meg a futbalisták is edzenek erőre nem ülnek azt katingattnak...
0
0
0
0
atemi105 avatar
@19902012: Találjál már ki valami új szöveget a játék szidására, mert ez már unalmas 😆
0
0
0
0
HiImSulu avatar
@19902012: Meglepődnél, hogy az hogy "ülnek oszt kattintgatnak" mennyi figyelmet, gyakorlást és tudást igényel, rendre átlag feletti szem kéz kordináció, reakcióidő és döntésgyorsaság jellemzi őket. De a fikázó vélemények mindig csak ennyiből állnak: A focisták kergetik a labdát mint a kutyák, A dartosok dobálóznak, a Sakkosok csak ülnek a sport definíciójával tisztában vagy e?
0
0
0
0
FoLey avatar
@19902012: Ugyan olyan sport mint a foci,kosárlabda és stb. csak játéktéren,miért lenne szégyen?...
0
0
0
0
19902012 avatar
@FoLey: nem a játék a szégyen hanem ezek a figurák elvannak buzulva ilyenek kéne kinézni egy férfinak most komolyan azé durva nem hogyolyanok mint a lányok úgy néznek ki mint a lányok össze vannak esve
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
@19902012: Senki nem tehet róla milyen az arcvonása.
0
0
0
0
FoLey avatar
@19902012: Kép alapján így elitélni hát gratulálok.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
@19902012: Szerintem ez a megjegyzés inkább a megjelenésükre vonatkozott.
0
0
0
0
Bukta avatar
@Yezi_: Kb ugyan úgy vannak ott mindenféle kinézetű emberek mint más sportban vagy akár az életben. Bár lolban elég sok az ázsiai.
Amúgy külön megjegyezve és sokakon nem látszik, de esportolóknál kb előírás az is hogy fizikai sportot/tevékenységet(akár kondiba járás) végezzenek, hogy ne hagyják a testüket elgyengülni a sok gép előtt ülés mellett amit nem mondhat el magáról sok átlagos pc/konzol játékos.
0
0
0
0
19902012 avatar
@Yezi_: igy van semi izom aki sportol az nem igy néz ki életük nincs csak a gép
0
0
0
0
atemi105 avatar
@19902012: Jézusom, téged miért nem bannoltak már ki végre, amekkora hülyeségeket beszélsz és mellette még trollkodsz is?
0
0
0
0
susguy avatar
@19902012: Már megint sokat ittál, nagypapa, ülj csak vissza a TV elé.
0
0
0
0
sasikaa avatar
A LOL nem egy kifejezés ami a hangosan kiröhög-öt jelenti? A játék ugyanez. Csak nevetni lehet ezen a LOL játékon...
0
0
0
0
💬 1
HiImSulu avatar
@sasikaa: Nem tudom, őszintén ha még ki is fejtenéd, hogy miért lehet adnának a véleményedre, ha valamit negatív jelzőkkel illetsz indokold meg és egy normális vitában talán célt is érsz el, de lehet neked nem is ez volt a célod csak böfögjük oda az egyik legnagyobb játék alá hogy kaki is kész, ez esetben gratulálok nyugodtan lefeküdhettél, megvolt! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció