Ubisoft: folyamatos növekedést mutatnak a PC-s eladások

Szerző: xoki | 2018. May 18. | hír | 12 hozzászólás

A Ubisoft közzétette a 2017-18-as pénzügyi évének adatait, amely tele van remek hírekkel a kiadó számára.

Több sikeres játékot könyvelhetnek el, amelyek közül az Assassin's Creed​ Origins és a legújabb Far Cry mondható a legkiemelkedőbbnek. Továbbra is a PlayStation 4 a domináns platform, ha eladásokról van szó, de a PC esetében folyamatos növekedés figyelhető meg a cégnél.

A negyedik szakasz teljes eladásának 21%-át teszi ki a PC. A harmadik negyedévhez képest pedig ez 3%-os növekedést jelent. A teljes pénzügyi évnek pedig a 18%-át teszi ki. A cég nyitottabb és több potenciált látnak a PC és mobil platformok esetében is. Például a Rainbow Six Pro League PC-exkluzív, és a későbbiekben is több figyelmet fordítanak majd az e-sportra.

Far Cry 5
Far Cry 5
Far Cry 5
Megjelenés: 2018. March 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Kiev, Ubisoft Montreal, Ubisoft Red Storm, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KalmarErik avatar
Szép minőségbeli emelkedés van az utóbbi 1-2 évben, néhány kisebb bukkanóval leszámítva (Steep khm khm). Kellett akkor az a R6 Siege-s löket a Unity és Syndicate után, és mostanra a múltkori E3 konferenciájukkal, valamint az utóbbi pár játékukkal kifejezetten visszatértek az élmezőnyre (számomra). Valamint jó újra látni ragyogva az egyik kedvenc fejlesztőcsapatomat (Ubisoft Montreal). Még mindig nem érik el a Sony szintjét, de alakulóban ez.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Azért a legjobb kiadó erős. Ha már kiadó, akkor részemről CD Projekt. De a Square Enix-nek sincsenek rossz játékai.

Nem rég telepítettem az 5. Far Cry-t. Nagyon jól van optimalizálva. A Fog-ot kivéve ( ami közepes ) minden ultrán átlag 45FPS-t mért a Benchmark. Ez szerintem elég jó egy FX6100-on és 280X-en. Remélem, hogy a jövőben is tartják ezt más játékoknál ahogyan azt is, hogy valóban odafigyelnek a PC-re. Idővel talán a többi kiadónál is változik a trend. Legalábbis bízzunk benne. 😀
0
0
0
0
Mizushio avatar
Meghajolok előttük, mert a Division-nel is sokáig foglalkoztak, hogy kijavítsák a hibákat és figyeltek az emberek véleményére és úgy változtattak a dolgokon. Számomra is a legjobb fejlesztő/kiadó az ubi.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Egyik kedvenc csapatom,de azért az FC 5 sikerülhetett volna jobbra is,remélem nem mennek rá a pénzhajhász dologra.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Utóbbi időbe egész jó játékokat csinálnak.R6 Siege, Far Cry 3-4-5, AC Origins , GH Wildlands is sokat javult a GH Future Soldier-hoz képest.Wildlands harcrendszerén lenne mit javítani, lopakodás királyul működik,de amint tűzharcra kerül sor rögtön átmegy az egész tunkoldába, összes ellenfél úgy lő mint aki mesterlövész suliba járt.Ez a része eléggé élvezhetetlen, pedig csomó fegyver és attachment van akcióra kihegyezve.Kár, mert a harcrendszer Future Soldierba még jó volt, ezt az egy dolgot megtarthatták volna.Azért így is jókat lehet kommandózni benne.😀
0
0
0
0
no avatar
Ubisoft jol csinalja a dolgat, ertenek a jatekosaik nyelven es minosegi(bb) jatekokat csinalnak. Egyik kedvenc kiadóm.
0
0
0
0
💬 2
szilver avatar
@Yuumi: Ez irónia akarat lenni? 😀
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@szilver: EA-nél százszorta jobb játékokat csinálnak.Kedvencem Bethesda, aztán fej fej mellett Ubisoft-Monolith Productions(Shadow of Mordor és War).
0
0
0
0
no avatar
Origins siker játék amikor olyan optimalizálatlan hogy 100% ban esszi meg cpu-t meg vga -t LOL
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@bferenc: Azt már javították.. Nem a torrent verzióval kéne játszani.. 😃 Nekem ilyen 40% on pörög a cpu max.. videókártya meg nem mind1 ? 😃 50-60 Fps megvan 4K ba több minek ?
0
0
0
0
no avatar
@Zolex89: jogtisztán van meg premierkor vettem és azóta is egy szar ... érdekes módon witcher 3 1000x szebb játék ott cpu használatt nem haladja meg 40% ott bár vga-t 100% ba eszi meg .
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció