Twitch: megérkeztek a privát chat szobák

Szerző: xoki | 2018. February 16. | hír | 1 hozzászólás

A Twitch képes egyedi interakciót létrehozni a streamer és a nézői között, amely mindig kiemelte a többi videómegosztó közül. Most ezt tették fejlettebbé azzal, hogy privát chat szobákat hoztak létre.

Az új funkció lehetővé teszi a streamerek számára a különböző chat szobák megnyitását egy általuk választott téma számára. Már az októberi bejelentés óta készül ez a funkció, és most végre elérhetővé is váltak PC-n és mobilon egyaránt.

Tehát a streamerek lényegében létrehozhatnak szobákat a moderátorok számára vagy esetleg a feliratkozók számára, ahol az összes emote használható marad. Lehetséges, hogy ezzel a Twitch a Discord konkurenciájává próbál válni, aki erről a leghíresebb és alkalmas arra, hogy egy nagy közösséget összefogjon, amíg a streamer nem tartózkodik kamerája előtt.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Másnál is tölt folyamat (csak) a liveoknál?? Mert nálam már egy jó ideje ez van, h vodokat gond nélkül tudok nézni, de liveokat nem igazán. Ha van minőség változtatás, akkor, ha leveszem 480p-re, akkor hébe-hóba beakad, de azért megy a videó, viszont, ha felteszem 720p-re vagy source-ra, akkor meg 2mp-ként tölt.Az a legrosszabb, amikor nem lehet állítani, hanem csak source van egyedül. Így élvezhetetlen az egész. Csak a twitch csinálja ezt. Megnéztem, minden videósnál ez van, nem csak 1nél. Érdekes mód youtube-on gond nélkül viszi az 1080p-t.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció