Többjátékos móddal érkezik a Telltale-féle Batman

Szerző: xoki | 2016. July 26. | hír | 7 hozzászólás

Nem sokat tudni még a Telltale berkein belül készülő Batman kalandjátékról, viszont egy dolog már biztos, tartalmazni fog többjátékos módot is. Elsőnek elég furcsán hangozhat egy kalandjáték, ahol nem csak egyedül játszhatunk, ezért a fejlesztők elmagyarázták, hogy mire is számíthatunk.

A játék ugyebár továbbra is marad a Telltale által már megszokott stílusban, ellenben lehetőségünk lesz másoknak engedélyezni a játékban való részvételt, amikor éppen fontos döntés előtt állunk. Az új funkciót a Comic-Conon leplezték le a fejlesztők. „Most már 2, de akár 2000+ személy segítheti a játékost a döntésekben. Mostantól minden Telltale játékot egy interaktív többjátékos élménnyé varázsolunk.”

A Batman lesz az első ilyen játék, amely támogatja majd a Crowd Play funkciót. Bekapcsolva egy URL-t hoz létre, amely segítségével mások is részt vehetnek a játékban. A nézők fel-, illetve leszavazhatnak különböző lehetőségeket a bárbeszédek alatt, hogy melyiket is szeretnék kiválasztani. Ezután láthatják, melyik érte el a legtöbb szavazatot, a játékot pedig beállíthatjuk, hogy automatikusan ezeket a döntéseket fogadja el.

Az első epizód augusztus 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS3-ra, Xbox 360-ra, valamint iOS és Android készülékekre. Alant megtekinthető a játék első trailere.

Batman - The Telltale Series
Batman - The Telltale Series
Batman - The Telltale Series
Megjelenés: 2016. August 02. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Telltale Games
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Mégis milyen multiplayer funkcióra számítottál? Ezek a játékok nem a multiról szólnak, hanem a történetről.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
[LINK]

Na ennyit erről a csudijó Crowd Play funkcióról. 2000 játékos helyett 4-12 játékos, és online multiplayer helyett csak helyi hálózaton működik, csak akkor ha mindenki ugyan azt a monitort nézi ugyan abban az időben. Stream funkciók is kilőve. Sejtettem én hogy nem lesz ebből semmi multiplayer mód. Ilyeneket meg már eddig is csinálhattál. Beülteted a családot/haverokat mögéd, és nézik ahogy játszol és fontos döntéseknél meg ordítanak neked hogy melyiket válaszd.
Ilyen marhaságok helyett inkább azokat az alap hibákat kéne kijavítaniuk amiket még mindig nem sikerült.
0
0
0
0
FekaRap avatar
csak ne legyen denuvos más már nem érdekel 😃
0
0
0
0
no avatar
Az már biztos hogy jó lesz, de vajon hogy lesz optimalizálva?
0
0
0
0
Kneki avatar
Énis várom nagyon 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció