Több titkos információ is kiszivárgott a Denuvóról

Szerző: xoki | 2017. February 06. | hír | 28 hozzászólás

Úgy tűnik, a jelenlegi legjobb másolásvédelem, a Denuvo szakemberei nem minden téren végeztek jó munkát. Egy elég nagy és kínos hiba miatt több fontos, titkos adat kiszivárgott.

A Denuvo a nyilvánosság számára nyitva hagyott könyvtárakat és fájlokat is, és természetesen a crackerek azonnal lecsaptak rá. Letöltöttek mindent, amit lehetett és most elemzéseket végeznek rajtuk.
A nyilvánosságra került adatok főleg üzeneteket tartalmaznak, amelyek 2014 óta keresztülhaladtak a cég webjén, természetesen ezek között rengeteg spam található. A titkos és fontosabb üzenetekben magáról a védelemről esik szó. Különböző cégek érdeklődnek a védelem iránt, esetleg panaszkodnak, ha a védelem negatív hatással volt a játékra, de még halálos fenyegetések is felfedezhetők. Ha ez nem adna elég okot az aggodalomra, a küldők email címe is ismertté vált.

Elég nyugtalanító lehet ezt hallani egy olyan cégről, amely hosszú távú védelmet ígér. Ez biztos nem egy jó kezdet a Denuvo számára, – lásd Resident Evil 7 - de remélhetőleg gyorsan javítanak mindent hibát, hogy megőrizzék hírnevüket.

Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Speedstar avatar
Az ipse teljesen masrol beszel
0
0
0
0
no avatar
Ezt meg kell nézni!Denuvo vs. CPY.Akik tudnak angolul azok értik.😂
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Vajon az NFS 2015 mikorra lesz feltörve? Én most tolom a 10 órás trialt. Egyrészt bejön, másrészt nem. Megvenni egy darabig nem fogom az biztos, de ha dobozos verzió lezuhan 4k alá akkor talán, hangsúlyozom TALÁN.
0
0
0
0
balazs08 avatar
Hacker vs védelem=Hacker. 😃 😃 törjék csak fel nyugodtan a játékokat mert mindek adjak ki 10 vagy több ezreket egy játékért ha játszok velük max 10órát.
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Milyen hírnevüket ? A nagy arcukból h nem lesznek kalóz játékok már eljutottunk odáig h napok kérdése feltörni v mit (lásd RE7).
Jobb lenne ha belátnák h a Denuvó megbukott. Legutóbb a BF1 törése után még a CPY is beoltotta őket.
"Denuvo cracked, Reset timer plz"
Ez az upgrade is ha 2x jelentet gondot. Már teljesen kiismerték nem számít mit csinálnak a CPY már bármit fel tud törni.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Pont ma nemrég próbáltam ki a Need for Speed-et. 2 órát voltam benne az origin szerint. (Még a 10 órás trial.) Ami zavar az az hogy az intrókat nem tudod gyorsítani, ami ugye trialnál nem lenne utolsó szempont. Na meg a már említett dolog hogy egyszer csak esel lefelé a francba, azt nézed most mi is van. Nekem úgy jött elő hogy a monitoron látszott a pálya, de egyik pillanatról a másikra leestem.
Van még 8 óra trial időm, de szerintem ebből nem lesz vétel mint az volt a Farming Simulator 17-el, vagy az Euro Truck Simulator 2 map DLC-k. Amúgy nem lenne ennyi kalózkodás szerintem se ha adnának legalább 10 óra ingyen játékot mint a Need for Speed-nél van. 10 órából véleményem szerint leszűrhető az hogy megveszi-e az ember vagy sem.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
H-ECTOR
ez a bajom nekem is néhány játékot annyira várok és max 2 óra után rá se nézek többet meg engem hidegen hagy a multi
mikor a bf 3 is ingyenes lett kipróbáltam multit pár meccs után nem kötött le pedig az egyik legjobb multis lövölde
egy 4-6 órás kampányért meg én sem adok 15-20 ezret

doom-ot is megvettem multira még 1x nem mentem fel
de az is egyet gondol kilép a picsába érdekes hogy mikor megvettem hibátlan volt nem tudom eredeti játék oszt a javításokkal csak szarabb lesz
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
szerintem meg 10+ezret maximum olyan játékok érnek meg, amelyeket nem teszem fel a polcra 10 óra játék után, és elő sem veszem többet. volt olyan, ami megérdemelte volna, hogy megvegyem, mégse vettem meg, mert sajnálom érte a pénzt. igen, így van. megvehetném, ahogy vehetnék egy 1080-at is, de 2 tripleA árából már 16gb memóriát is vehetek. ráadásul a multi engem nem is vonz túlzottan, csak az open world-ök. abból pedig nem volt sok mostanság.
letöltés helyett megvehettem volna az ac syndicate-et, de 2 hónapja el se indítottam, annyira nem jön be, pedig korábban nagyon oda voltam a sztoriért. egyébként meg szinte minden mai játék nálam egyszerjátszós, végigviszem a sztorit és törlöm, nem érdekelnek a side questek, begyűjthető cuccok. az a pár óra nem ér meg ennyi pénzt. a hétvégén kipróbáltam a siege-et, azt talán megveszem, mert nem rossz. viszont évek óta nem volt olyan, amit mindenképp meg akartam volna venni, kivéve a gta, aminek az online részében 500+ órám van. arra azt mondhatom, hogy megérte a 12k. majd ha olyan minőségű játékot kapunk, ami megéri számomra a pénzt, azt szintén meg fogom venni, addig viszont éljenzéssel fogadom a töréseket.
Spoiler!
amúgy itt mindenki azt gondolja, hogy milyen gonosz dolog a kalózkodás. gondoljatok bele, ha nincs kényszer, hogy javítsanak az ár/érték arányon, akkor akármennyiért adhatnák a kulcsokat, mindenképp lenne egy réteg, aki megvenné, nekik meg még mindig ugyanakkora bevételük lenne, de legalább nem kell olyan nagy szerverparkot fenntartani. kíváncsi lennék mi történne, ha mondjuk a For Honort harmadáron árulnák, milyen hatással lenne az eladásokra
0
0
0
0
no avatar
Mediziner Troll:Teljesen egyet értek veled.Nálam van ez a bug kb 1perc után jön vissza az aszfalt vagy ki crashel a game.Én örülök hogy feltörik mert nem kell fizetni a sok szarért.2016-ban is pár jó játék volt ami tényleg megéri az árát😃OOM,Forza Horizon 3,Battlefield 1.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Több demó kéne az /ismert/ játékokhoz (én eddig nem sokról tudok) talán a sims 4, de azt nem próbáltam ki mert eleve tudtam tetszeni fog.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A Need For Speed lassan 10 éve szar. Grafika elsőosztályú, azt elismerem, de mindig valamivel sikerült elrontaniuk még a jó ötleteiket is. Ha meg maga a játék játszhatatlan, arra nincs mentség.
0
0
0
0
Mediziner Troll avatar
Nem szokásom teljes áron megvenni játékokat, én mindig megvárom amíg lejjebb megy az áruk. Ugyanígy tettem az új Need For Speed nevezetű hulladékkal is, én még voltam olyan olyan barom állat hogy 9490 Ft fizettem érte, azóta már látom olcsóbb lett, de igazából a mostani 5-6 ezer forintos árát sem éri meg.

Azt most nem kezdem el részletezni hogy alapjaiban véve egy rettenet az egész úgy ahogy van - a grafikáját leszámítva- de, azért az elég durva hogy a vásárlástól számítva már több hónap telt el, és még mindig nem sikerült kijavítaniuk a hibákat. Tegnap rugaszkodtam volna neki ismételten, több hetes kihagyás után, befrissített az origin, természetesen a hulladék az nem, majd indítás. A hiba továbbra is fent áll: verseny alatt eltűnik az aszfalt, bezuhanok a pálya alá és viszlát győzelem.

Őszintén szólva nem azért adtam ki pénzt egy játékért, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnjön alólam az aszfalt, én meg mély zuhanásba kezdve pislogjak a monitor előtt mint valami dilettáns vadbarom. Hibás terméket adott el -nem csak nekem- az EA, a terméke használhatatlan, kvázi megkárosított. Semmi sem kötelezi arra hogy visszatérítse a káromat (igen, tudom a steamen van erre lehetőség, de ott is időkorlát van, és a dobozos verzióra mint ez enyém is, ilyen nincs). Most ha veszek egy telefont, és nem lehet rajta telefonálni, akkor fogom, visszaviszem a boltba, és kicserélik vagy megjavítják, de nem károsítják meg a vevőt. (Még a VW is visszavásárolja a csaló dieseleket, vagy ingyen javítja.) Az EA egyikre sem képes, semmi felelőssége nincs, olyan hibás bughalmazt ad el amilyet csak akar, mert bármi gond van a programmal, hát így jártam. Szóval én rohadtul nem bánom hogy feltörik ezeket a sz*rokat. Előbb vállaljanak garanciát a termékeikre, majd utána kezdjék el szidni a fekete piacot.

A nagy megkárosításról meg a South Park: keresztény Rock része jutott eszembe. Nem kell félni, egyik kiadó sem fog éhen halni, csak 1 hónap helyett 4-5 hónapot kell várnia a górénak hogy vegyen magának egy szigetet a bahamákon.
0
0
0
0
Yoni avatar
Teljesen egyet tudok érteni xheynorral.
0
0
0
0
no avatar
Nekem nincs gondom a játékokkal.De én amióta megvettem a Star Wars Battlefrontot 15ezerért meg plusz 1ezer kiszállítás és kb annyira unalmas volt a játék hogy 9órát öltem bele kb 1év alatt.Számomra nagy lehúzás volt,és én pont emiatt nem veszek játékot.Majd ha letöltöm és kipróbálom és tetszik,jól elszórakozok vele akkor tényleg megéri.Sokszor azt látom mindig azok dumálnak ezen az oldalon akik megveszik a játékot és a másik netán írja hogy inkább letölti,na akkor aztán akik megvették a játékot akik ám bele kötnek az emberbe(kivételnek tisztelet).😀😀
0
0
0
0
xheynor avatar
teljesen meg tudom érteni, hogy sokan torrenteznek a mai világban beleértve magamat is, én személy szerint soknak tartok már 10 ezret kiadni egy játékért főleg, hogy minden évben megjelenik egy új rész, és vele együtt a gépigénye is nagyobb, és a jobbik esett, hogy nem egy optimalizált sz*rt adnak ki mert sürgette őket az idő, hogy neki tudjanak állni már a következőnek. a 14 év alatt körülbelül 15 játékot vettem mindössze, amíg horribilis áron adják a játékokat, és mellette a gépigényre is szükség van, addig úgy sem fog változni semmi sem, a kettő együtt nem működik az már rengeteg költség.
0
0
0
0
Twist avatar
noPublicFG: Mennyire tartod életszerűnek, hogy ha valaki pénztárcájának sok 18k egy játékért a megjelenése napján, akkor rohanni fog megvenni másfél év után mire lemegy az ára 12k-ra? Nem beszélve arról, hogy egy pörgősebb címnél másfél év múlva már a negyedik rész kerül kiadásra. Persze neked is igazad van, aki nem engedheti meg még mindig játszhat a Super Marióval, vagy a C&C-vel, amik mára jóval megfizethetőbbek.
0
0
0
0
noPublicFG avatar
Ezt a sok torrentkatonát! Amíg van rabló, lesz pandúr is.

MrParadoxon
Miért vásárolnál megjelenés napján?
A játékok sosem drágák, ha van fél év türelmed kivárni a kedvezményeket, leárazásokat. Ez csak egy instabil indok, a warez fehérítésére.
0
0
0
0
maniaccc12 avatar
RIP Denuvo 2014-2017 😞 😎

MrParadoxon: egyetértek, és megint csak a Witcher 3at tudom felhozni, drm free volt ha jól tudom, nem volt semmi anyám kinja rajta, és még a mai napig ha jól tudom egész jól áll az eladási listákon...

és egy kis wiki: Prior to release, over 1.5 million people pre-ordered the game.[63] The Witcher 3: Wild Hunt debuted at No. 1 in the UK software sales chart in its first launch week and the income grossed by the game is 600% higher than predecessor The Witcher 2: Assassins of Kings. It was also the best-selling video game in the UK in 2015 as of 26 May 2015, breaking the record previously held by Battlefield Hardline.[64] It debuted at #1 on the Japan video game sales charts, selling 67,385 copies during its first week.[65] Four million copies of the game were sold two weeks after its launch.[66] By June 2015, over 690,000 players activated copies of the game through GOG Galaxy.[67][68] The game sold over 6 million copies in the six weeks following its launch.[19] Those sales drove the studio to make a profit of 236 million Polish złoty ($62.5 million USD) in the first half of 2015. In March 2016, developer CD Projekt Red reported that the game had shipped nearly 10 million copies worldwide...

jó játékot kell csinálni, és akkor az emberek megveszik, mert látják benne a munkát, a tartalmat, és nem mellesleg jól szórakozik rajta az ember, és élvezi minden egyes percét, ahogy alapesetben elvárható lenne egy 60, 70, 80, eurós játéktól....
0
0
0
0
MrParadoxon avatar
Szeintem egyféleképpen lehet csak biztositani azt hogy ne törjék fel a játékokat. Legyen elfogadhatóbb áru a játék és kész akkor nem lenne szükség ilyesmire. amugysincs olyan hogy feltörthetetlen/megoldhatatlan. Valaki ugyis mindig megoldja.
0
0
0
0
Puffin avatar
kalózkodó kolléga köszi hogy itt voltál... 😆
0
0
0
0
kornel244 avatar
Akkor ez a védelem is behalt. Ne érdeme pc-n ilyennel próbálkozni.....
0
0
0
0
no avatar
Juhúú...már érzem a torrent szagát.😂😂😂😂😂😂
0
0
0
0
Funes avatar
Mekkora FAIL te jó isten.. 😆
Bár én sem hiszek az ilyen véletlenekben, azért egy könnycseppet majd elmorzsolok értük !😢 😊
0
0
0
0
istvanszabo890629 avatar
Nem lehet véletlen, biztos belülről gondoskodott valaki hogy szivárogjon a tartalom. Annyira barmok nem igen lehettek, hogy így csússzanak el...
0
0
0
0
no avatar
Sosem lesz feltörhetetlen védelem, nem tudom mit gondolnak 😀 Macska egér játékot játszanak csak.
0
0
0
0
no avatar
Hohó megjött a gamer angyal,meg áldotta a játékosokat.Már előre látom hogy naponta fognak játékokat törni fel.
0
0
0
0
migist2 avatar
Hát ez nagyon nagy hiba volt aminek sok ember őrül

Spoiler!
Köztük én is 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció