Több játék is várható a Valve-től

Szerző: xoki | 2018. March 10. | hír | 23 hozzászólás

Hosszú szünet után a Valve újra készíteni fog játékokat, amelyet maga Gabe Newell adott tudomásunkra.

Egy prezentációban az Artifact volt a középpontban, de ekkor Newell megragadta az alkalmat és elmondta, hogy ez nem az egyetlen játék, amelyen dolgoznak. A Dota 2 megjelenése óta a cég erre a játékra, illetve a Team Fortress 2-re fókuszált, de most végre visszatérnek a játékokhoz is.

Gabe Newell egy AMA keretein belül elmondta, hogy készülőben van egy egyjátékos játékuk, valamint 3 VR-cím is, amely már további 4 játékot jelent az Artifacten felül, de reméljük nem csak ezekre gondolt az alábbi kijelentésével: "az Artifact egy azon játékok közül, amelyek várhatók tőlünk".

Newell elmondta, hogy kicsit irigykedtek az olyan cégekre, mint a Nintendo. Állítása szerint kiváló minőségű hardvert és szoftvert készíthetnek, mivel lényegében a kettőt egyszerre fejlesztik, amelynek előnyeit kihasználva hatalmas sikereket érhetnek el. A Valve pedig pontosan ezt szeretné elérni a későbbiekben a PC esetében is.

Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
CS:GO 2 X DDDD
már csak az kéne Kappa
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nem hinném, hogy csinálnának Half Life-ot, mivel szinte biztos lenne a bukás. Anno nagyot ütött, de, ha valaki összeszedi egy listába, hogy miért, akkor rájön, hogy ma már nem állná meg a helyét. A recept fölött eljárt már az idő. Úgy járnának vele, mint a 2K a Mafia II-vel. A játékosok pont azért szidták, mert azt a receptet használták, ami az első rész erőssége volt, ami miatt az bejött mindenkinek a maga idejében, viszont, mire a második rész megjelent, már nem felelt meg az elvárásoknak. Vannak dolgok, amiket el kell engedni.
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@csuz-li: Teljesen más dolgok miatt buktak a későbbi Mafia részek, messze voltak attól, hogy az első rész "receptjétől".
0
0
0
0
csuz-li avatar
@susguy: Minden bizonnyal másként emlékszünk. Arról nem is beszélve, hogy míg én a II-ről beszélek, ami a fenti okok miatt bukott, addig a III a negatív hype miatt, aminek semmi köze egymáshoz. Szóval a "későbbi részek" eleve nem is ugyan azon okból buktak.
0
0
0
0
susguy avatar
@csuz-li: Persze, a jó öreg negatív hype minden fejlesztői hibára jó kifogás. Biztos nem azért bukott, mert rosszabb állapotban volt mint egy vasárnap este összedobott irodalom házi.
Rossz játékok nem léteznek, amíg egy neves cég csücsül a cím mögött.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@susguy: Nem volt rosszabb állapotban, mint bármelyik másik játék a megjelenéskor... Ez olyan, mint a Mass Effect. Néhány youtuber a nézettségért felkapja a témát és olyan hibákból csinál montázst, amit alig lehet kierőszakolni a játékból (maga is kénytelen a másik agyhalott youtuber klipjéből kilopni, hogy "memutathassa a követőinek"😉, illetve egyáltalán nem zavarja a játékmenetet, de a végén belebukik a játék, mert a majmok szereztek pár dollárt gyerekszobájukból. Nézd meg mondjuk a TheVR végigjátszását! Több, mint 12 óra és említés sincs hibákról. (én összesen 1, azaz egy darab hibába futottam bele a három végigjátszás alkalmával...) Vagy ugyan ezt a Mafia III-nál is megnézheted. Ott sem volt rosszabb a grafika, mint sok más játékban, csak valahogy erre ráültek a gyerekek. Szóval azt hívjuk negatív hype-nak, amikor egy - a megszokott minőségben megjelenő - játékot kipécéznek gyerekek pár dollár reményében...
0
0
0
0
kimi100 avatar
Nem hiszem, hogy valami folytatást csinálnának (bár..) szerintem valami új project lesz ami nem más mint Full Esport Battleroyale játék. 0% RNG faktorral. Az hogy ez milyen körítésben lesz már csak az a kérdés... 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Half Life 3 Confirmed 😂
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én személy szerint persze,hogy a Half Life 3-nak örülnék,de nem lenne rossz egy Left 4 Dead 3 se 😆
0
0
0
0
Unstoppable avatar
A VR címek hidegen hagynak, az egyjátékos cím még lehet érdekes, ha nem megint valami érdektelen kártyajátékot kapunk. Egy friss kalandjáték/fps régi valve minőségben jöhetne 😎
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Van ötletem az új játékra. Full Life. Most mi vagyunk a gonosszal 😊
0
0
0
0
💬 1
KalmarErik avatar
@SuperPuma: Előzménye meg a Quarter Life. 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én személy szerint sokkal jobban örülnék egy új címnek. Csalódás sem érne, és egyébként is jobb az eredetiség, mint egy folytatás megugorhatatlan léccel.
0
0
0
0
no avatar
Half Life 3 meg Portal 3-at a népnek vagy csak én vagyok ilyen naív? 😃
0
0
0
0
💬 1
NordWinter87 avatar
@tomiks82: Valószínűleg igen. 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Csak számoljanak el végre háromig!
0
0
0
0
💬 4
Gh0sT_FeRii avatar
@gigazte: Áhh, ahhoz sokat kell még tanúljon a Valve..3-mig számolni??úúh..😆
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ha rálennének szorúlva hidd el lenne ott még HL 4 is.Szimplán nemérdekli őket a játékos közönség.Van pénz ennyi.
Ha nem lenne akkor őket érdekelné már,hogy megtudnak e felleni az elvárásoknak.Ugyan azt mint a többi ők is megtudnák lépni ha akarnák.
Bár most lehet fogyóban van a zseton,csak van oka annak,hogy megint elkezedenek valamit.
0
0
0
0
Wihay avatar
@santakigyo: Tőlük nem a mennyiség hanem a minőség az elvárt. Minden játék stílusról van egy játékok, nem hinném a közeljövőben lenne valami 3-as játékuk.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Wihay: A pénz diktál.Elég ha ennyit irok.Tesznek ők magasról a minőségre mint mindegyik manapság.Ha a szükség azt kivánná lenne ott minden.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció