The Lord of the Rings kártyajáték készül

Szerző: xoki | 2017. December 11. | hír | 5 hozzászólás

A The Lord of the Rings sok műfajban megmutatta már magát és hamarosan egy új stílusban is megmutatkozik, mivel jön a The Lord of the Rings Living Card Game!

A The Lord of the Rings Living Card Game lesz a Fantasy Flight Interactive első játéka, amely az egyjátékos módra, valamint a co-op játékra fog fókuszálni, a jelenlegi online részre koncentráló játékok helyett.

Ha esetleg a „Living Card Game” fogalma ismeretlen lenne számodra, azt kell tudni róla, hogy kártyacsomagok vásárlása helyett - amelyben véletlenszerűen jutunk új lapokhoz - egy meghatározott kiegészítőt kell megvásárolni, amelyben fix számú kártyák vannak, amelyek általában egy témához vagy játékstílushoz kapcsolódnak.

A játék jövőre lép korai hozzáférésű stádiumba, amely kizárólag egyjátékos módban lesz elérhető. A játék teljes megjelenésekor pedig co-op stílusban is játszhatunk majd. Először fizetnünk kell a hozzáféréshez, de a teljes verzió free-to-play játékként jelenik majd meg.

The Lord of the Rings: Adventure Card Game
The Lord of the Rings: Adventure Card Game
The Lord of the Rings: Adventure Card Game
Megjelenés: 2018. August 28. (PC)
Műfaj: Stratégia, Casual, Kártyajáték
Fejlesztő: Fantasy Flight Interactive
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AMDMonsteR avatar
Hát ismét egy hihhhetetlenül egyedi ötlettel állunk szemben... Komolyan úgy gondolják a játékkészítők, hogy azért, mert az egyik kártyajátékból eSport alany lett, most akkor ezeknek a már egyre nagyobb tömegben, "rengeteg egyedi funkcióval" ellátott sz@r, befutó lesz, és felkapott?
A HS ok, mert egy nagyon jó ötlet volt alapból is, és hatalmas univerzumra épül, és nem utolsó sorban mindegyik alapja 😃 . A Gwent vagy Gwynt, kinek hogy, szintén ok, mivel hatalmas ingame háttér van mögötte.
De az ES Legends, és hasonlók... Szeretem az Elder Scrolls univerzumot, a Lord of the rings-et is, de ettől függetlenül szerintem ezek a kártya cuccok elb@szott próbálkozások, amivel próbálnak több embert vonzani a franchise-hoz... De nagyon elcsépeltek és fölöslegesek szerintem...
0
0
0
0
Xsite avatar
Na végre valami egyedi ötlet! 😆 😉
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
"Először fizetnünk kell a hozzáféréshez, de a teljes verzió free-to-play játékként jelenik majd meg."

Hol lehet letörölni az internetet?😂
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez aztán hiánytermék...😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció