Tévésorozat készül a Battlefield játékok alapján

Szerző: xoki | 2016. July 12. | hír | 19 hozzászólás

A játék, amely sosem a kiemelkedő sztorija miatt, hanem a többjátékos módjáról volt híres, egy tévésorozatot kap. Az Anonymous Content vezeti majd a projektet a Paramount és az EA közreműködésével. Nem készítettek még játékadaptációt, ellenben az előbbinek olyan sikeres sorozatokat köszönhetünk, mint a Törvény nevében vagy a Mr. Robot.

Michael Sugar lesz a producer, aki a Spotlighttal már Oscar-díjat nyert. Nagy rajongója magának a játéknak, és elmondása szerint egy ilyen hosszú életet megélt és nagy rajongótáborral rendelkező játék letette az alapokat egy adaptáció elkészítéséhez.

Jelenleg nincs információ arról, hogy mikorra tervezik, valamint arról sem, hogy melyik játék világát akarják bemutatni ebben a sorozatban. Visszatérhetnek vele akár az első világháborúba, mint ahogy a Battlefield 1 is teszi, de akár feldolgozhatja a modern epizódok valamelyikét is.

Battlefield 1
Battlefield 1
Battlefield 1
Megjelenés: 2016. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apofix avatar
Megnézném ,hogy egy Opertion Metro meccset hogy dolgoznának fel de az biztos,hogy 5 másodpercenként szaladnának a gránátok elől.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
CoD-ba sárkányok, ebből sorozat... Mi lesz itt? 😃
0
0
0
0
S-S_Love avatar
Mozifilmmel többre mennének, szerintem. 😀
0
0
0
0
Csicso avatar
Company of Heroes c. film van, hogy mi köze a játékhoz azt ne kérdezd.
0
0
0
0
tmate22 avatar
Ohh .... Na erre kiváncsi vagyok 😃 De ne sorozat legyen hanem egy jó 2 órás mozi film 😃D Bf3-4 filmbe tuti jó lenne . Ki dolgozott karakterek "Jó színészek formájába" Harcok a mappokon amikre általába szivesen emlékeznek az emberek . Szerintem jó ötlet várom 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Na erre kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle
0
0
0
0
Simon21 avatar
Protein: Igazad van bocsánat! Arnybiro: Igen és ezért soroltam fel egy csomó játékot! Azért az senki ne mondja, hogy ha egy Battlefieldből lehet film/sorozatot csinálni akkor mondjuk egy Killing Floorból nem csak ugye pénz kérdése a EA-nak meg van így miért ne! De mondjuk egy egy Fallout sorozatnak jobban örültem volna, mint egy Háborús videó játékból össze szedett sorozatnak, háborúból már amúgy is annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele mint a Zombis filmekből/sorozatokból!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Azért ne csak azt vegyük már alapul storynak ami a játékokban történik, mert az valóban nyúlfarknyi. Azon kívül egész komoly háttérszorival rendelkezik a sorozat, csak ezt a játékok single részében nem használják ki.
0
0
0
0
susguy avatar
Simon:
Nem a WoWból, a Warcraftból készült film, ahol bőven volt/van miből dolgozni, elég gazdag világgal rendelkezik.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
nem így rendelésre kéred betárcsázod a 16 6736 2876 26-ot és bemondod hogy: Haló haló egy max payne sorozatot szeretnék kérni reklám nélkül a költséget fedezem. Random ***i: oké 1 milliárd Ft lesz. Az okos aki felhívta: őőőőő majd megbeszéljük.
0
0
0
0
Simon21 avatar
Ennyi erővel akkor a Company of Heroesból vagy a Fallout-ból is lehetne Film vagy sorozat vagy a GTA-ból vagy a Dying Lightból vagy a Killing Floorból vagy a Mount and Blade-ből is vagy a Dota/League of Legend-ből is vagy a Total Warból is vagy a rák tudja, Ha már a WoW-ból is lett akkor már miért ne egyből mindeböl nem? hát persze!
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Inkább egy 2 órás jó mozifilmet csinálhatnának. Nem szeretem a sorozatokat. Szinte az összes amatór meg alacsony költségvetésű 1-1 rész.
De én még mindig a Metro filmeket várom.
0
0
0
0
susguy avatar
Erik1996:
Mert a Doom tényleg a történetéről híres, nem arról hogy milyen jó lövölde...
Szó szerint idézem az egyik Doom fejlesztőt, John Carmackot:
"Story in a game is like a story in a porn movie. It's expected to be there, but it's not that important."
~"A történet egy játékban olyan mint a pornóban. Elvárjuk, hogy ott legyen, de nem olyan fontos."
Megannyi szempontból jobb/több a Doom mint a Battlefield sorozat, de ha abból sikerült egy (szerinted) működő adaptációt csinálni, onnantól kezdve akár az aknakeresőből is lehetne. A Battlefield meg azért jóval többől tud dolgozni, a nép meg amúgy is zabálja a háború témájú filmeket.
0
0
0
0
no avatar
És külön csatorna is kell majd hozzá? Ilyen EA-szerű 80 euró/hónap havidíjjal? Lesz Pre-Order Edition 120 euróért? Ezt se fogják befejezni? Lesz hozzá 26 db DLC darabonként 40 euróért?😃 Gondolkodjunk rajta mert mégis csak az Electronic Arts-ról beszélünk 😃
0
0
0
0
Csicso avatar
Uwe Bollt a rendezői székbe!!!!
0
0
0
0
Erik1996 avatar
Az egyetlen játékadaptáció amit kimondottan szeretek az a Doom!
Ebből csak egy ide-oda lövöldözök sorozatot lehetne készíteni. 😀
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Mert ugye BF-nek akkora storyja lenne na ne vicceljünk már 😜
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Sztrelok: Hát amennyi története van a Crysis-nak max 1-2 filmet lehetne belőle csinálni.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
na persze ilyen alapon miért nincs egy crysis-ról egy sorozat? 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció