Szeptemberben érkezik PC-re a Halo 5: Forge

Szerző: xoki | 2016. August 25. | hír | 8 hozzászólás

A Halo 5 játékosok a Forge mód segítségével jobbnál jobb pályákat hoztak eddig létre. Ilyen volt például a Star Wars: Episode 1 – The Phantom Menace légifogatversenye, amelyet hihetetlen részletgazdagon újra megalkotottak a Halo 5-ben.

A Halo 5: Forge szeptember 8-án PC-n is elérhetővé válik, így több részletgazdag pályára lehet majd számítani. A pályaszerkesztő mód PC-n egér és billentyűzet támogatást kap, ezzel használata kényelmesebb és pontosabb lesz, ráadásul nagyobb felbontásokat is támogatni fog, akár a 4K-t is. Windows 10 Store-ból szerezhető be ingyenesen. Az elkészült egyedi pályáink 16 játékost támogatnak, megoszthatóak a PC és Xbox One között, és letölthetőek lesznek a mások által készített pályák mindkettő platformon. Sajnos a teljes Halo 5 élményt nem élhetjük át PC-n, de ez egy jó kezdet figyelembe véve, hogy az egész ingyenes.

Rendszerkövetelmény vagy más információ egyelőre nem érkezett ezzel kapcsolatban. Valószínűleg akkor számíthatunk rá, amikor a Forge feltűnik a Windows 10 áruházban.

Halo 5 Forge
Halo 5 Forge
Halo 5 Forge
Megjelenés: 2016. September 08. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AshenOne18 avatar
Persze,tudom saját vélemény,nekem soha nem tetszettek a Halo játékok.Ettől függetlenül biztos nagyon szép lesz 😀
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
ujj997: Nézd meg hány százalékon pörög a procid játék közben, mikor elkezdesz szaggatni, lehet bekaptál valami jófajta kis vírust. Malwarebytes-t ajánlom.

Én imádtam a pálya kreálást a Halo 4-be 😃 Csak mindig eltévedtem benne, mármint az opciókba.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
ujj997 ha már itt vagy tanuld meg használni az oldalt.

Amúgy meg egyre több cím fog jönni PC-re is, mert MS el akarja törölni a határt konzol és PC között, legalábbis ami XBOX One-t és PC-t illeti.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Adják már ki 3-tól az összes Halo-t felújitva. Mert én nem akarok pályákat kreálni.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Elkeserítő, hogy bár jönnek PC-re ezek a címek, mind ilyen Apex, vagy nem teljes kiadások. Mintha a PC valami félreeső platform volna.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
Gondolom ehhez is Dx 12 kell majd 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció