Street Fighterrel kapcsolatos bejelentések várhatók

Szerző: xoki | 2017. January 22. | hír | 1 hozzászólás

Idén nagy bejelentésekre számíthatunk a Street Fighter szériával kapcsolatban, mivel a 2017-es év a játék 30. születésnapjának éve.
Ha hihetünk Yoshinori Ono szavainak, akkor a Capcom több mindent is tervez a játék születésnapjára. Elmondása szerint egy, esetleg két nagyobb meglepetésre számíthatnak a rajongók, amelyek leleplezése körülbelül az E3 vagy a Comic-Con idején várható.

Eddig annyit tudni, hogy a fejlesztők két új karakterrel tervezik kibővíteni a Street Fighter V karakterállományát, ezért remélhetőleg nem az egyik leleplezése lesz majd a meglepetés. Az Ultra Street Fighter 2-t bejelentették Nintendo Switch konzolra. Talán PC-re is ellátogat majd? Mindenesetre konkrétumokat egyelőre nem árultak el, de a meglepetések szó alatt inkább valami teljesen újra lehet tippelni, a régebbi részek felújítása helyett.

Street Fighter V
Street Fighter V
Street Fighter V
Megjelenés: 2016. February 16. (PC)
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
compactegon avatar
kellene is, mert bár a maga idejében jó game volt, szinte az összes kinőtte. még a Tekken is, ami nálam verekedősben az utolsó (másoknál meg maga a csúcs). jó kis DoA, és Soul Calibur...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció