Steamre is megjelenik a Quantum Break

Szerző: xoki | 2016. August 12. | hír | 14 hozzászólás

A Microsoft bejelentette, hogy a Quantum Break szeptember 14-én Steamre is megjelenik. Jelenleg a játék már elérhető PC-n a Windows Store-ból vagy Xbox One-on, ahol először megjelent.

Február folyamán jelentették be, hogy PC-re is érkezik a Quantum Break, mint Windows Store és Windows 10 exkluzív játék. Ezért kicsit meglepő, hogy bejelentették Steamre, ráadásul a megjelenés után már nem lesz Windows 10 exkluzív sem, ugyanis Windows 7, valamint Windows 8 rendszereken is játszhatunk majd vele, és a játék minimális rendszerkövetelményében most már Windows 7 (64-bit) és DirectX 11 szerepel. Dobozos PC verzió is megvásárolható lesz majd szeptember 14-étől, amely különböző extrákat tartalmaz majd. Különböző poszterek, CD a játék zenéivel, egy hogyan készült album és Blu-Ray lemez gyarapíthatja gyűjteményünket. Eme csomagért 40 eurót kell majd fizetnünk.

Quantum Break
Quantum Break
Quantum Break
Megjelenés: 2016. April 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, TPS
Fejlesztő: Remedy Entertainment
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Már régóta kitudod próbálni,hogy mennyire viszi a géped.Vásárlás előtt azért érdemes.....

(igaz most még win 10 kell hozzá)
0
0
0
0
Ironmask avatar
Nagyon remélem, hogy gyengébb gépeken is el fog futni nekem gt730-as kártyám van!Bízom benne, hogy vinni fogja 😀 legalább 30 fps-sel 😃
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Nekem is win7 (x64) + dx11 változatom van, remélem menni fog
0
0
0
0
soko avatar
Nah végre remélem most már normálisan fog futni a játék .
0
0
0
0
Neo1989 avatar
"A sok kis kárörvendőnek üzenem, a játék nagyon jó!"

Én is ezt mondtam a szar OtherWord-nek.

Egyébként meg valszeg a fejlesztők is rájöttek arra h az emberek elég nagy része még nem állt át W10+ DX 12 kombora szal kénytelenek voltak visszavenni.
0
0
0
0
djsiegfried avatar
A sok kis kárörvendőnek üzenem, a játék nagyon jó!
0
0
0
0
alacka97 avatar
Na mi van, csak nem a saját csapdájukba estek a fejlesztők? 😆 El akarták kerülni, hogy bárki feltudja törni és, hogy minél többen váltsanak windows 10-re......hát valahogyan visszafelé sült el, így nem sokan vették meg, az elvártnál is rosszabb lett a bevétel 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció