Steam Díjak: elindult a szavazás

Szerző: xoki | 2017. December 21. | hír | 13 hozzászólás

A mai napon kezdetét veszi a Steam Díjak következő fordulója. Minden kategóriába az 5 legnépszerűbb cím került be, a jelölések után itt az idő a tényleges szavazásra.

A mai naptól egészen január 2-áig lehet szavazni egy-egy kategória jelöltjeire, az eredmények pedig már január 3-án megtekinthetők lesznek.

A kategóriákat és a jelölteket itt találjátok.

Tehát minden nap egy kategóriára lehet majd szavazni és pontosan 24 óránk lesz voksolni mindegyik esetében, ezért értelemszerűen érdemes minden nap ellátogatni a Steamre, ha szeretnéd egyik kedvencedet az első helyen látni.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Wihay avatar
Rá nézésre van bőven választék.
0
0
0
0
Simon21 avatar
Itt is a PUBG lesz az első fogadjunk egy öccázba! 😆
0
0
0
0
💬 11
Zoli869 avatar
@Simon21: Ott a pont 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@Simon21: Csak egy kategóriába került be, az is olyan, amire még én is azt mondom, hogy jogos a jelölés.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Simon21: Kicsi occó öccá 😆
több mint valószínű 😃
0
0
0
0
Simon21 avatar
@YoRHa 2B: Most néztem meg, hogy melyik kategóriában van háááááát... 😆 😆 😆 A horror játékokkal együtt van! Most ez komoly? Re7, Evil Within 2, Outlast 2 és hasonló társai! Össze se lehet velük hasonlítani mert konkrétan nem egy kategória.
0
0
0
0
susguy avatar
@Simon21: Mondjuk ha el is olvasnád a kategóriát... hidd el, én is rühellem a játékot, de annyit már én is játszottam hasonló játékokkal, hogy tudjam, azok a kör végi küzdelmek nagyon izzasztóak szoktak lenni.
0
0
0
0
Simon21 avatar
@susguy: Szerintem te el vagy tévedve az, hogy valami izzasztó az nem jelenti a kategóriát! Egy DS 3 vagy PayDay 2 One Down fokozaton is lehet izzasztó! Van különbség amikor az ember azért izgul, hogy nyer vagy lelövik vagy a hideg futkos a hátán mert jön uttána egy polipszájú Istentelen valami! Maradjunk annyiba, hogy a Steam is el van tájolódva nem is kicsit!
0
0
0
0
susguy avatar
@Simon21: "Szerintem te el vagy tévedve az, hogy valami izzasztó az nem jelenti a kategóriát!"

Elolvasnád végre a leírását? Szó szerint ez van benne. Tessék be is másolom neked:

"There are games that make you excited. There are games that make you happy. Then there are games so intense that they elicit a physical reaction. We’re talking weak knees. We’re talking sweaty palms. We’re talking fear-induced accidents. We’re talking your friends reminding you to breathe. We’re talking about mom’s spaghetti."

Ebbe minden játék beletartozik, amire alapjáraton igazak ezek. Nem a legjobb horror játékot keresik, pont ez a Steam Awards lényege, hogy ne a már megszokott, halálra unt kategóriákban szavazzunk, hanem ahol minden jelöltnek van esélye.
Kétlem, hogy bármilyen játék nehéz szintjén annyira izzadni lehetne, mint egy élő battle royal meccs alatt, vagy egy tényleg jól sikerült horror játékban. Persze ahhoz ki is kellett volna próbálnod...
Azt meg pláne kétlem, hogy te jobban tudod a cégnél, hogy mit értenek a saját leírások alatt...
0
0
0
0
Simon21 avatar
@susguy: Tessék, ki próbáltam és egyáltalán nem izzadtam rajta! + még mindig azon a véleményen vagyok amit fent leírtam! [LINK]
0
0
0
0
Rockos avatar
@Simon21: Nem szeretnék bármilyen szinten kötekedőnek tűnni, de az az egy órácska játékidő nem tűnik túl soknak ahhoz, hogy tényleges véleményt lehessen alkotni egy játékról. Mintha egy 2 és fél órás akciófilmet ítélnél el az első 15 perc eseménytelen felvezetése után.
0
0
0
0
Simon21 avatar
@Rockos: Bőven elég volt az az egy óra mivel a játék nem mutat újat bemész a csatába lootolsz, mész ahova kell lősz vagy lelövöd vagy lelőnek! Valamikor az elején valamikor a végén és van amikor a közepén! Ha jó helyen vagy akkor kempelsz ha nem akkor mész! Ennyi! Miért is kellene nekem több tíz órát beleölnöm ebbe a repetitív játékba? Azt elismerem, hogy haverokkal biztos nagyon mókás stb. De így egyedül eléggé fárasztó tud lenni! + A teljesítményről nem is beszéltem! Spoiler!
Nincs egy erőgépem de azért ez a teljesítmény eléggé tré
0
0
0
0
Rockos avatar
@Simon21: Leszögezem, én nem játszottam vele. De szerintem pont, hogy nem repetatív. Az, hogy egy sablont rá lehet húzni a játékra (lootolás, menés, campelés, lövöldözés), nem jelenti azt, hogy repetatív. Pont ellenkezőleg, nagyon is változatos. Egyrészt a repülőgép sokfelől sokfelé szállhat, az ugrási pontok és érkezési helyek meccsenként változnak. Ebből kifolyólag a loot is mindig más. A másik, a kör, ami folyton máshova szűkül, ezáltal néha kitol a játékossal, néha pont kedvez neki. Ennyi erővel az összes kompetitív fps-re rá lehet húzni azt a sablont, hogy elindulsz, vagy védesz egy pontot, vagy támadod azt és közben lősz. Ugye, hogy így már egy CS:GO sem hangzik túl érdekesnek? Persze, mert ez egy nagyon eltorzított leírása a játéknak.

És nem, nem védem a játékot, tényleg vannak hibái, főleg optimalizálás terén (amin elvileg javítottak az 1.0-val?), de ha ennyi embernek tetszik, akkor meglehet, hogy nem az a rengeteg ember téved, hanem a többieknek mások a személyes preferenciái és nem szeretnek vele játszani. És mielőtt félreérted, nem, nem vagy hülye meg nem tévedsz, csak mert neked nem tetszik, hanem különbözöl másoktól ízlésben, amivel semmi gond.

TL,DR: Nem rossz játék, csak az emberek különböznek. VáÓó micsoda megállapítás, nem minden ember egyforma. Ezzel én be is fejeztem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció