Star Wars: Jedi Challenges - ébreszd fel a benned rejlő jedit!

Szerző: xoki | 2017. July 17. | hír | 7 hozzászólás

A D23-on a Disney bejelentette, hogy a Lenovo segítségével egy igazi VR jedi élményt terveznek megvalósítani. A cél a Star Wars élmény legteljesebb elérése, ezért mindent így is terveztek, alakítottak ki. A Level Up videojáték panel idején a Disney bemutatta a headsetet, valamint néhány kisebb játékból készült részletet.

Star Wars: Jedi Challenges lesz a kollekció neve, amelyben virtuális sakk és természetesen egy olyan játék is helyet kapott, amelyben lehetőségünk lesz fénykardot használni.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
batmanvok0021 avatar
ez is egy felesleges halom megint! nem értem minek kell ez! a vr halott dolog!
0
0
0
0
💬 6
Propy avatar
@batmanvok0021: Nem halott közel sem, csak még nem elég olcsó, illetve nagyon meg kell válogatni hol használják. Pl horror, verseny játékoknál de akár valamilyen tervező játék/programban is tökéletes tud lenni .
És persze az írányitást kell megoldani 😀
0
0
0
0
hekli96 avatar
@batmanvok0021: A VR nem halott egyáltalán. Éppen, hogy most érte el azt a technikai szintet, hogy legyen értelme komolyabban foglalkozni vele. Ezeknek a próbálkozásoknak pont az a lényege, hogy minél több embernek adjanak egy "löketet", hogy megvegye. Ami után persze már mást is ki fog próbálni/megfog venni hozzá.

Mondjuk az tény, hogy a technológia jelen formája igen lekorlátozott mert csak akkora területen mozoghatsz amekkora szobád van stb. De már ez is nagy előrelépés. Ha a VR jelenlegi formája elterjed akkor az pár év múlva (inkább évtized de had reménykedjek) 😀 komolyabb civil tökét fog vinni a neurális interfész kutatásokba ami a VR következő lépcsőfoka, ha pedig eljutunk a full dive szintig az forradalmasítja majd a videójáték ipart (meg sok mást is).
De egyenlőre itt tartunk technológiailag, ez az első lépcső fok ami egyáltalán nem felesleges vagy halott.
Minden út az első lépéssel kezdődik


U.i:
full dive = A valós, fizikai tested mozgatás nélkül vagy képes irányítani a virtuális karaktered
0
0
0
0
hashimoto avatar
@batmanvok0021: Max. a szar wars a halott, a VR nem. 😃
0
0
0
0
Kemy avatar
@hashimoto: Az SW nem halott csupán "senkiháziak kezében van a popszakma" 😞
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: a star wars kicsitsem szar tudod mi a szar az te vagy te iiota atolmeg hogy neked nem tetszik nem aszt jelenti hogy nem jo
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@zsoltika123t: Mióta Disney bácsi kezében a Star Wars azóta igenis halott.😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció