Star Wars Battlefront 2 - kiderült a béta dátuma és tartalma

Szerző: xoki | 2017. September 12. | hír | 5 hozzászólás

Alig néhány hónap és megjelenik a DICE Star Wars Battlefront 2 játéka, amely - ahogy az az utóbbi időben lenni szokott az EA nagyobb címeinél - béta verziót is kap.
A PC, PS4 és az Xbox One verziók bétatesztjének információi egyaránt feltűntek az interneten és többek között kiderült, hogy mikor várható és mit tartalmaz majd a 16 GB letöltést igénylő béta.

A Redditen felbukkanó információk alapján a Battlefront bétája október 6-án veszi kezdetét és október 9-éig tart. Tartalmilag a béta több pályát és játékmódot is tartalmazni fog. A 40 fős Galactic Assault módban látható lesz a „Theed” pálya. A 24 fős Space Battle módban pedig a „Fondor”. Végül pedig a Strike módban a Takodanán játszhatunk.
Egyelőre ezek az információk még az EA megerősítésére várnak, de mivel egyre közelebb a megjelenés, ezért biztosan hamarosan megosztanak velünk minden fontos tudnivalót a játék bétájáról.

A játék végső verziója november 17-én várható, de lehetséges, hogy az EA Access előfizetők kapnak majd korai hozzáférést vagy további próbalehetőséget.

Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Megjelenés: 2017. November 17. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, TPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Előre részvétemet nyílvánítom az összes Star Wars rajongónak.
0
0
0
0
💬 2
MaximumGame avatar
@LordSzalko: Inkább azért mert a 9. részt Abrams kapta mégis 😀 azért kéne Részvét...
0
0
0
0
hekli96 avatar
@MaximumGame: Inkább, lövöldének bőven jó volt az első rész is. Jó az árát nem értem meg de a hangulata meg volt már a bétában is. (Most meg is vettem 5euróért) 😃
De a film... Annak aki olvasta a 7-9-et meg pláne, köztük nekem is 😢
0
0
0
0
DodHD avatar
@FrostnovaZ: Open Beta starts at October 6th And if you pre-order you get it on October 4th And the beta ends for all platforms on October 9th
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció