Star Wars Battlefront 2: eltávolították az összes mikrotranzakciót

Szerző: xoki | 2017. November 17. | hír | 27 hozzászólás

Úgy néz ki, hogy a játékosok győzelmével zárul a Star Wars Battlefront 2 körüli mizéria. Egy nagyon jó hírrel szolgálhatok a játék megvásárlói számára, még ha ideiglenes változásról is van szó.

Odáig fajultak a dolgok, hogy az EA által használt loot boxokat vizsgálják, hogy megszegnek-e valamilyen szerencsejátékkal kapcsolatos EU törvényt.
Az említett mikrotranzakciók jelenléte központi hírré vált a gamer médiában, ráadásul az EA redditen adott válasza rekordot ért el, annyian szavaztak rá negatívan. Az EA arra a döntésre jutott, hogy teljesen eltávolítja a mikrotranzakciókat, mire a teljes játék megjelenik. Igaz, hogy ideiglenes eltávolításról van szó, de közleményükből kiderül, hogy kizárólag olyan formában tér majd vissza, amellyel elégedettek lesznek a játékosok. Viszont azt, hogy ezt hogyan oldják meg, egyelőre nem tudni.

Reméljük tényleg sikerül előrukkolniuk egy megoldással, amely a többség számára elfogadható lesz.

Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Megjelenés: 2017. November 17. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, TPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Nekem jelenleg 50 ezernél többe van az Assassins Origins a mikrotranzakciók végett így a 20. szintél tartva a 40-ből, de úgy érzem kicsit átverés a dolog, mert a történet főszálán haladva mintha nem lenne akkora szerepe ezeknek csak sokan felfújják. Valamennyit persze segít, de messze nem olyan mértékben mint azt sokan híresztelik, főleg nem androidhoz mérve. Lehet ha előbb játszok és utána fizetek nem is nagyon vettem volna igénybe, de ugye én fordítva csináltam😀
0
0
0
0
💬 16
hashimoto avatar
@enslaved: Érdekes, én 23.-as vagyok, 0 FT-ot költöttem a játékra..
0
0
0
0
enslaved avatar
@hashimoto: Szerintem neked lényegesen több időd van játszani😀
Azt gondoltam mint írtam is hogy sokat fog számítani, de nem igazán érzem hogy ezeknek köszönhetően haladtam ennyit már előre, pedig még a mellékszálakat sem erőltettem. Persze a fegyverek és azok fejlesztése jelent azért némi könnyebbséget, de messze nem annyit mint ami miatt érdemes lenne ennyit lázadozni.
Azért ingyen neked sem lehetett, eleve 20 ezer a Gold verzió😆
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: >"nincs időm játszani"
>"vettem rengeteg bónuszt"
>"egyértelműen nem a pénznek köszönhetem a haladást"
https://i.imgur.com/UF1vQAB.gif
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Nem érzem annyira a hatását mint azt vártam, ennyi. Az gondoltam két nap alatt átszaladok rajta, de ez messze nem így van. Pont a leglényegesebb, az XP nem vásárolható.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@enslaved: Az nem, de lehet venni képességpontot, amivel fel lehet oldani a képességeket xp nélkül is...
0
0
0
0
hashimoto avatar
@enslaved: Nekem az alapváltozat van meg, barátnőmtől kaptam, amúgy napi 1.5órát játszottam vele általában, mostanában kezdtem el vele mindennap játszani. 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Ott van az Antidenuvós módszer is."Kicsit" kevesebb mint 20 ezer.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Nekem sincs lényegesen sok időm játszani, sőt inkább hogy minimális, viszont ennek ellenére sose éreztem úgy, hogy játékban fizetnem kelljen azért, hogy "jobb legyek", gyorsabban fejlődjek. Ez mind magad felé hazugság, mert nem saját magad érted el, hanem segítséggel, amit lehetőségként adtak a játékhoz, azonban mégsem a te teljesítményed, hanem a pénzedé.
Mondjuk ez tipikusan leírja a mai társadalmat, a pénz beszél, kutya ugat alapot. Kár, hogy a játékokban is ennyire közzéteszik ezt a rendszert, valamint az még nagyobb kár, hogy vannak olyanok, mint te, akik ezt számukra nyereséggessé teszik. Ez is egy hozzátevő, amiért manapság a játékipar egyre nagyobb hanyatlás felé halad.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kapta: Ezen ne rágd magad, nem a te pénzedet költöttem rá, téged semmiféle kár nem ért. Azt viszont magamtól értem el hogy nem probléma akár ennyit is kifizetnem egy játékért, és amivel ezt elértem az a munkám, ami egy igazi kihívás, míg egy játék csak egy szórakozás. Nem tudom egyszer ezt meg lehet e majd érteni, bár lehet csak kell még neked is 20 év hozzá meg 3 gyerek😀
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Találkoztam már több diplomás emberrel, aki nem tudta, hogy működik a konnektor.
Hiába vered a melled, se a korod, se az akárhány gyereked nem lesz bizonyíték a mikrótranzakciók mellett. Semmi közük a témához. Ha gondolod, megtapsolunk egyszer, hogy milyen jól megy neked az életben, utána ejtsük a témát, mert senkit nem érdekel, és semmi köze a mikrótranzakciókhoz.
https://www.reactiongifs.com/r/2012/09/Billy-D_Approves.gif
Azok alapján amit eddig írtál, nem a játékot élvezed, hanem azt, hogy költhetsz rá. Utazz ki egy hétre Las Vegasba.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Milton: Teszek fel róla képet, mármint a vásárlásról ha nagyon szeretnéd. Nem probléma, ha ettől a lelkivilágod megnyugszik😀
A játék így is nagyon élvezhető, nem annyival könnyebb mint amennyi már pluszban ráment, ha csak kötözködésre vagy képes keress más partnert. Ha valaki szereti a minőségi akciójátékokat viszont gyűlöli a Witcher 3 féle craftolásokat annak ez így pont jó, aki meg éppen az ilyen rpg elemekért él-hal annak meg szintén öröm és nem kell fizetnie pluszban. Fogadd el hogy nem vagyunk egyformák, nehezen megy?
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Nem ezen a részen volt a hangsúly, hogy kinek a pénzét költöd a mikrotrazakciókra. Mert én is megengedheteném magamnak 21 évesen. Nem, nem szűlők pénzéből, ha először ez jutna eszedbe.
Én arra utalok, hogy nincs sok értelme, mert te is írtad, hogy nem adnak annyi pluszt. Akkor ennyi erővel szerencsejátékozd el, vagy ami mégjobb add alapítványnak, ha ennyire nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kapta: Gyermek alapítványoknak szoktam adni évi rendszerességgel. Egyébként meg így a 30. szint felé közeledve változott kicsit a véleményem, kezdi éreztetni a hatását hogy legendary kard, nyíl, pajzs van nálam, ill. a nyílvesszők mennyisége és erőssége is képbe jön egyre inkább. Nem mindegy lassan hogy sima felszerelést vagy legendaryt tudok e fejleszteni.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
A cheatengine szerintem azért más, mert ott betehetsz örök életet, sebezhetetlenséget, stb., amelyek tényleg elrontanak egy játékot. Ezek a mikrotranzakciók csak segítik valamelyest a játékost, így is egy remek akciójáték marad, max. nem kell napokat beleölni ahhoz hogy jobb fegyvered vagy nagyobb nyíltáskád lehessen. Azért a legendary fegyverek jóval erősebbek mint az ugyanolyan szintű simák. Mivel én ki nem állhatom az rpg játékokat, így marad egy kellően nehéz akciójáték számomra, másnak meg ott van az állandó keresgélés öröme😉 Egyébként meg így is ugyanúgy nem tudsz továbbhaladni ha nem vagy azon a szinten amit a feladat megkövetel, azaz a mellékküldetések zömét ugyanúgy nem lehet megúszni, de az nem is baj.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@enslaved: Akkor most 20ezerert megvenni egy jàtékot? Amit 7 nap jàzékot add pl. Akkor fizetsz még 30ezret hogy ne 7 nap legyen hanem csak 5 nap? Azert fizetni hogy kevesebb jàték idővel gyorsabban végig vidd ? OMG
0
0
0
0
enslaved avatar
@MaximumGame: Attól függ mennyi időd van rá egy nap, ha kevés eltarthat egy hónapig is. A másik meg hogy elég sok játék is össze tud jönni egyszerre, én szeretek minél hamarabb végezni eggyel, elvégre az a végcél.
Amikor megeszel egy isteni finom ételt egy méregdrága helyen a pillanatnyi élvezetért fizetsz, ha megint akarsz egyet még egyszer fizetsz...........
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Hát igen, nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy azt hidje a játékosok miatt lett ez eltávolítva.

Spoiler!
Meg amúgy is EA.
0
0
0
0
GalenDragonay avatar
Simán visszarakják majd ugyanazt, vagy valami hasonlóan lehúzós rendszert, mint amit most kivettek, amint vége a karácsonyi vásárlós időszaknak.
Nehogy már komolyan vegyük ezt az ócska visszakozást; mégis hányszor játszották már el ezt az elmúlt hetekben/hónapokban/években!? Szánalom... az arcába hazudnak a játékos közösségnek minden egyes új játéknál már évek óta.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Majd ha lement a SW őrület és már nem számít a rossz hírnév,majd akkor szépen visszakerül minden.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Akkor ezek szerint végre nagy átlagban sz@rok lehettek a mutatók/számok az előrendeléseknél, így kéntelenek voltak meghátrálni... Persze, ahogyan ők is már előre beismerték, ismét valamilyen módom majd bepróbálkoznak. 😂
0
0
0
0
Shadow9 avatar
Nem tudom, emlékszik-e a társulat az 1990-es taxisblokádra... na most akkor meg lehet nézni a benzin árát manapság.
Ez a mikrotranzakciós malőr kísértetiesen emlékeztet rá.
Most felfüggesztik, aztén szép lassan bevezetik majd, sőt!
...és akkor már senki nem fog emlékezni a mostani történetre.
0
0
0
0
susguy avatar
Zárul a francokat, ideiglenesen kiveszik, hogy miután mindenki megvette, ugyanolyan formában visszategyék a játékba. Vastagon leszarják, hogy az a játékosoknak tetszeni fog-e vagy sem.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@susguy: Valamiből meg kell élni.. 😃 Aki meg lusta fizessen.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Hát tudod belgium rászállt, forró volt a lábuk alatt a talaj, ezért kivették egy kis időre, míg mindenki lenyugszik, aztán belerakják megint.😀 Talán minimális változtatások lesznek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció