Scorn: a két részből álló horror lövölde

Szerző: xoki | 2016. July 04. | hír | 9 hozzászólás

A Scorn, ahogy az a lenti trailerben is látható, egy nyugtalanító, horrorisztikus környezetet hoz majd magával. A játék Steam Greenlight oldalát alapul véve elszigeteltség és elveszettség érzését kelti majd bennünk, miközben a kidolgozott, felfedezhető álomvilágszerű területeket járjuk be. Két részben érkezik majd, az első rész megjelenésére 2017 elején számíthatunk.

A játékosnak nagy figyelmet kell szentelnie a környezetére, ugyanis az apró célzásokat követve tudunk majd továbbhaladni, mivel nem lesz a játékban tutorial. Nem lesz könnyű ezeket mind észrevenni, ezért nem szabad sietni benne, figyelni kell minden apróságra. Már a játék egyedi környezete miatt sem valószínű, hogy érdemes lenne csak úgy végigrohanni az egészen.

Természetesen tartalmaz majd fegyvereket is, ellenben lőszer nemigen lesz. Többfajta játékstílusra lesz szükség a továbbhaladáshoz. A játékosnak legalább kétszer kell majd meggondolnia, mikor harcol és mikor vonul fedezékbe, valamint figyelnie kell a tetteire, mert azoknak befolyása lesz a játékra.

Scorn
Scorn
Scorn
Megjelenés: 2022. October 14. (PC)
Műfaj: Kaland, First person
Fejlesztő: Ebb Software
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ez egy kicsit a Prototype-ra hasonlít.
0
0
0
0
lived avatar
H. R. Giger műveit ismerem, az alien filmekről nem is beszélve...

A fejlesztők pedig meg is mondták H. R. Giger ihlette őket a játék képivilágának megalkotásakor.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Valőszínűleg nem lehettek Alien rajongók, se H. R. Giger művei nem lehetnek túlzottan ismerősek számotokra, ha ilyesmit még nem láttatok. Mind a formák, mind a színvilág, ill. az egész atmoszféra hajaz a stílusukra, ami nem baj, részemről is várós ez a játék, kíváncsi leszek rá.
0
0
0
0
Masterthief avatar
Ez eléggé érdekesen néz ki. Ilyesmit még nem láttam. Mint ha egy szörny testében lennénk vagy ilyesmi.
Hirtelen most a Duke Nukem Forever egyik pályája jutott eszembe, ahol a királynő belsejében vagyunk. A csöcs csapkodós rész. 😀
0
0
0
0
Dorci avatar
Fú, hát kíváncsi lettem 😀
0
0
0
0
no avatar
hát a Trailer böl meg álapitva elég betegnek tünik de majd meg lásuk
0
0
0
0
lived avatar
Várom már nagyon.
Nem szeretem a horror játékokat, de ennek az atmoszférája már most megfogott.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Na, végre egy hasznos koment! 😀

Nem tudtam, mi a neve ennek a stílusnak/atmoszférának.
0
0
0
0
xCube avatar
Ennél a játéknál mutatja meg magát igazán, ha jó a designer, a művészek és a pályatervezők. A környezet organomechanikus, ami azt jelenti, hogy a mi elektronikai és műszaki eszközeink megfelelői itt organikus szervezetekből felépülve jöttek létre. Gondolom ezért is fontos a környezet megfelelő tanulmányozása és megértése, máskülönben nehéz lesz érvényesülni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció