Ryzen PC-k és AM4 alaplapok az AMD CES bemutatóján

Szerző: xoki | 2017. January 05. | hír | 8 hozzászólás

Az AMD kihasználva az alkalmat, a CES 2017 alatt kirakatba rakta a nagy teljesítményű asztali számítógépeit, valamint az AM4 alaplapokat.
Összesen 17 AMD Ryzen alapú gép, valamint összesen 16 Ryzen X370 és X300 alaplap volt látható. Ezenkívül pedig néhány Ryzenhez készült hűtő is felfedezhető volt.

Az AM4 alaplapok esetében az AMD partnerei a végső simításokat végzik az X370 és X300 chipseteken. Az X370 főleg azoknak ajánlott, akik a lehető legnagyobb teljesítményt akarják elérni a legújabb funkciók mellett. Természetesen ezek lesznek az overclockoláshoz ajánlott példányok is. Az X300 pedig lényegében az olcsóbb változat azoknak, akik erős, de kompakt rendszert szeretnének.
Komplett PC-ket több cég is bemutatott a rendezvényen. Az AMD Ryzen Twitter oldalára látogatva megtekinthetünk róluk egy gyors videót, valamint a fent említett alaplapokról is találhatunk néhány érdekességet.

Az AMD annyit mondott, hogy mindez 2017 első negyedévében válik majd elérhetővé, vagyis továbbra sem árult el pontos megjelenési dátumot.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nem új hardwereket kellene gyártani, hanem optimalizálni kellene a mostaniakra, mert szégyen, hogy pár játékot mennyire fél készen adnak ki! (Mafia 3 s társai)!!!😠😠😠
0
0
0
0
CrazYFisH01 avatar
szerintetek lesz akkor ilyen i3-amd árcédulával ellátott kaliberek is? 😀
0
0
0
0
no avatar
Azért egy Csúcs Ryzen cpu egy csúcs amd kártyával szerintem egész sokáig lesz életképes majd játékok terén! 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Gondolom lesznek Athlonosított selejt APU-k is
0
0
0
0
Sztrelok avatar
carl18: Oda valószínűleg majd az APU-k mennek 😃 Vagy a leges legkisebb Zeni zen. Vagy mind 2.
0
0
0
0
no avatar
Na végre ezek tök jól néznek ki! 😃 Am 3-as alaplapoknak nem volt semmi kinézete. Kíváncsi vagyok 60 dolláros ársávba milyen terméket dobnak ki majd! 😀 G4560 ellen megnézzem mi lesz az alternatívájuk 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció