Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration - zombi mód és megjelenés

Szerző: xoki | 2016. August 23. | hír | 12 hozzászólás

A Square Enix és az Xbox egy új trailert tett közzé, amely a közelgő Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration edition „Blood Ties” fejezetére fókuszál.

A Blood Ties a Croft birtokon fog játszódni. Lara nagybácsija a birtok tulajdonjogát kutatja, ezért Larának otthonát kutatva kell bebizonyítania, hogy ő a jogos örökös. Szintén ezen a helyszínen játszódik majd a „Lara’s Nightmares” mód, ahol Larának zombik ellen kell küzdenie, hogy megvédje otthonát.

A Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration edition október 11-én fog megjelenni Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re, amely tartalmazza majd a Blood Ties-t is, és ekkor szűnik majd meg az ideiglenes Xbox és PC exkluzivitása is, ráadásul PlayStation VR támogatást is kap. Az említett verzió minden előzőleg megjelent DLC-t tartalmazni fog, azokon kívül még egy co-op kitartás mód is helyet kapott benne. Új ruhák és felszerelés is érkezik majd, köztük egy olyan, amelyet az első Tomb Raider ihletett.

Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Raider
Megjelenés: 2016. January 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tyrion Lannister avatar
Szerintem is kár mindenhol ezt a zombi játékmódot erőltetni. És külön szomorú, hogy egy csomó embernek ez kell. Egy csomó ismerősöm csak azért vett CoD Bo3-at, hogy zombizhassanak... Persze van létjogosultsága ennek a játékmódnak is, csak azt nem értem miért szorul rá arra a Rise of the Tomb Raider, hogy így adja el magát. Bár ennek lehet puszta ötlettelenség is az oka.
0
0
0
0
Funes avatar
Hát eléggé más konkrétan már inkább egy Survivor Shooter...
0
0
0
0
ahbar avatar
Tény, hogy az eredeti Tomb Raider sorozat kicsit több feladatott rejtett magában. Sosem felejtem el a 3. részt, mennyit szívtunk vele 😀 Most meg zombik, anno lőni is alig kellett benne, vagyis nem az volt a fő feladat. Ettől függetlenül az új részek is jók, csak már kicsit más a játékmenet
😀
0
0
0
0
Torba10 avatar
De kib@szott unalmasak már ezek a zombik...
0
0
0
0
Der Fuhrer avatar
Huh. Szomorú. Zombik.... zombik majdnem az összes létező játékban. MIÉRT??? Én személy szerint utálom a zombis játékokat, miért kell mindenbe belerakni? Attól még nem lesz jobb valami,hogy zombi-gyilkoló-szimulátort csinálnak belőle. Persze, biztos sokan vannak úgy a világon,hogy "ÚÚÚÚÚ EBBEN ZOMBIKAT LEHET ÖLNI? MEGVESZEM!!!!!!",de mi a jó benne? A Tomb Raider sorozatot is MIÉRT KELL ELRONTANI 😞 Nagyon szeretem ezt a szériát, és az a felfedezős, puzzle-oldós (bár mostanra azt is annyira lebutították,hogy "Elmész,meghúzod azt a kart,amire most épp rámutat a kamera,és kinyílik egy ajtó,azzal menj zombikat ölni tovább,bocsánat,hogy egyéb feladatot adtam), kalandokkal tele univerzum,amit ez a játéksorozat alkotott valami felejthetetlen élmény. ÉS MINDEZ ZOMBIK NÉLKÜL IS TÖKÉLETESEN MŰKÖDÖTT!!!! Akkor meg miért, miért kell minden egyes játékban (vagy az alap játékban,vagy DLC formájában) feltámadjanak a halottak,hogy aztán jöjjön a főhős,aki iszonyatos céltalan hentelésbe kezd, amivel végül mit ér el? Egy stáblista-feliratot. Elegem van,hogy a készítők szerint minden játék csak jobb lesz a zombi-gyilkolás hozzáadásával. Mi a jó benne ember? MI? Kész vagyok. Teljesen kész vagyok. Az egész Crystal Dynamics (már ha ők találták ki) elmehet a büdös francba a zombijaikkal együtt. Az IGAZI , az eredeti személyiségéhez hű Lara Croft univerzumban NINCSENEK ZOMBIK!!! De a mai világ már csak ilyen. Ha valami tényleg zombi, akkor az a vásárlók tömkelege, akik minden zombis játékot és kiegészítőt megvesznek,mert,ugye, zombik vannak benne, és akkor csak jó lehet.
0
0
0
0
meister avatar
Szerintem is szebb volt 2013-asban , azt is kitoltam , de a Rise of The Tomb raider(2016) hosszabb volt , mint a 2013as .
0
0
0
0
Funes avatar
Azért szomorú, hogy manapság már mindent zombikkal akarnak eladni és ez valahol a játékos közeg kritikája is.. És első sorban a mai srácoknak az értelmi szintjére mutat rá ! ( Mert ők a célközönség )
Meg is látszik a játékon, hogy a komoly fejtörőket hanyagolták már ebben a második részben is..
0
0
0
0
atemi105 avatar
Yay, Üneppeljük meg Lara huszadik szülinapját Spoiler!
zombikkal.😳
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Csak szerintem volt Lara arca szebb a 2013-as Tomb raider-ben? A módot én azért kipróbálnám.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Zombik már, akkor kihaltak, mikor még divat se volt 😃 De komolyan ezen látszik, hogy gyakorlatilag az óvodás korosztályt lövik be célközönségnek ezekkel a módokkal, mert hogy értelmiségi ember mit élvezne benne azt a fene se tudja....
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez csak egy DLC, és amúgy senki se mondta, hogy játssz ezzel a móddal! Ettől függetlenül az alapjáték tartalmilag nem lesz rosszabb, és nem is von el belőle semmit! Sosem értettem az ilyesfajta károgást!
0
0
0
0
-ARK- Doctor avatar
Azt a hülye majmot, aki kitalálta ezt a módot hozzá. Miért kellett ezt a játékot elcseszni ezzel? Úgy volt jó, ahogy eddig. Ez már nem is felfedezős és túlélős lesz, hanem horror, rakták volna bele a Walking Dead-be ezt a fost. Remélem meggondolják magukat és eltörlik ezt a marhaságot, mert szerintem egy FANTASZTIKUS játékot tesznek tönkre! 😠
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció