Részlegesen lesz ingyenes a Battleborn

Szerző: xoki | 2016. September 30. | hír | 8 hozzászólás

Hamarosan ingyenesen játszható lesz a Battleborn, viszont Randy Pitchford állítása szerint ez nem azt jelenti, hogy teljesen free-to-play modellre váltana át a játék.

A Kotaku írt róla, hogy a játék ingyenessé fog válni és egy olyan modellről lenne szó, amelyben teljesen ingyen elérhető válna a játék, és minden további extra dologért pedig fizetni kellene. Erre egy kissé dühösnek tűnő választ adott Randy Pitchford, amelyben azt állítja, nincs tervben a játék free-to-play modellre váltása. Ellenben később hozzátette, hogy bejelentetlen terveikben szerepel a Battleborn egy úgynevezett próbaverziójának létrehozása, amelyben elérhetővé válik a játék ingyenesen, de további tartalmakért fizetnünk kell. Később Pitchford megerősítette, hogy ez a próbaverzió nem lesz időhöz kötve, valamint játszható lesz a játék minden probléma nélkül, amelyhez aztán extra tartalmakat vehetünk majd. Mindez azért elég érdekesen hangzik, az elmondottak alapján teljesen free-to-play beütése van.

Ezután a Kotaku kibővítette írását, melyben leírja, mi is lesz pontosan ebben a próbaverzióban: többjátékos módok, váltakozó hős választék. Lehetőség lesz kibővíteni az elérhető dolgokat, fizetve több karakterért, sztori küldetésekért, valamint a későbbi DLC-kért.

Új karakterek és játékmódok továbbra is készülnek, ráadásul új hősök is megjelennek a megszokott menetrend szerint. A későbbiekben pedig kiderül majd, mennyire is lesz ingyenes a Battleborn free-to-play verziója.

Battleborn
Battleborn
Battleborn
Megjelenés: 2016. May 03. (PC)
Műfaj: Akció, MOBA, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Vagyis egy Demo lesz 😃 NE kövezzetek meg, ha rosszat írtam, csak az elejébe olvastam bele 😃
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
0
0
0
0
Krissz avatar
Akkor ezt lehet szedni valahol?
0
0
0
0
Angelors avatar
atemi105: Ennek két konkurense van és a másik is lenyomja pedig az egy ipari hulladék.
0
0
0
0
no avatar
Akkor ez nem is lesz ingyenes!
0
0
0
0
atemi105 avatar
gmen: ennek csak 1 konkurense van, az meg csak azért népszerűbb, mert "Blizzard".
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nekem a játék se jött be, de ez inkább hangzik download for free azt pay for game-nek.
0
0
0
0
no avatar
Ezt a játékot kiadni is kár volt.
Az összes konkurens sárba tiporja.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Amúgy tök jó, hogy mondják, hogy nem lesz free-to-play, aztán amikor arról beszélnek, hogy mi lesz helyette, akkor definiálják a f2p fogalmát. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció