Remekül kitart a legújabb Denuvo

Szerző: xoki | 2017. December 29. | hír | 52 hozzászólás

Gondolom sokatoknak feltűnt, hogy egy közös dolog van a legújabb játékokban, amely az eddig fel nem tört Denuvo. Bizony, a másolásvédelem legújabb verziója remekül tartja magát, mivel eddig nem sikerült feltörni.

Az Assassin's Creed Origins - amely októberben jelent meg - az egyik olyan játék, amelyhez még mindig nem készült törés. A Ubisoft a VMProtect mellett alkalmazta a Denuvót, viszont nagy port kavart a CPU-használat megnövekedése, de ettől függetlenül láthatóan működik. A Sonic Forces, Injustice 2, Football Manager 2018, Need for Speed Payback és a Star Wars Battlefront 2 szintén törés nélküli játékok. Az EA, a Ubisoft, a SEGA és a Warner Bros nem adott ki olyan információt, amelyből kiderülne, hogy mekkora hatással is van mindez az eladásokra.

Annak ellenére, hogy idén sok játék esetében feleslegesnek bizonyult a Denuvo, az olyan nagy kiadók, mint az EA vagy a Ubisoft 2018-ban továbbra is használni fogják.

Hozzászólások: 51
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Meglehet, de az is lehet hogy nem, mert annyi ideig tartana hogy nem lenne már rá nagyon kereslet, illetve igény. Lásd Division. Kint van majd 2 éve és sehol tört verzió. Wildlands meg kijött 6-9 hónap alatt.

Persze, védeni akarják a terméküket, hogy a kiadás utáni 2 hét-3 hónap alatt hasznot hozzon, de amíg nincsenek demok, free hétvégét, addig nem csodálkozzanak az eladásokon sem.
Személy szerint az AC: O-t is csak azért nem vettem meg, mert nem volt lehetőség a kipróbálásra eddig, legalábbis én nem futottam bele ilyen lehetőségbe.
Division open béta elég volt ahhoz hogy 0day vétel legyen. Wildlands open hétvége elég volt hogy elkerüljem messzire.
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@Palanova: A Division online alapú azért nincs törés. Az Originst meg csak nem tolja már aki nem akarja. (antidenuvo)Lesz ott törés majd, csak jelenleg nem is nagyon van olyan játék ami miatt érdemes előállni a megoldással.1-2 címért vagy mennyiért nem fognak előrukolni.
0
0
0
0
no avatar
Úgy is fel lesz törve minden játék. Nem lesz lehetetlen.
0
0
0
0
pcboy avatar
Örülök annak, hogy ha nem is végleges védelmet de olyat kitudtak már találni amivel jóval lelassíthatják a feltörést. Pár évvel ezelőtt ez nem volt lehetséges az akkori védelemmel ellentétben.
Így a jó játék kiadók nem tudnak tönkremenni vagy több jó játékon tudnak dolgozni azáltal, hogy van bevételük.
0
0
0
0
💬 1
Twist avatar
@pcboy: Ezt te teljesen komolyan írtad? Mert iróniának még elmenne 😂
0
0
0
0
balazs08 avatar
Hajrá hackerek...TÖRJÉTEK FEL!!!!!! ÚGYIS SIKERÜLNI FOG
0
0
0
0
💬 3
bazsi135 avatar
@balazs08: Nem fog sajna 😜
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@bazsi135: Nincs feltörhetetlen rendszer max nagyon meg tudják nehezíteni a dolgot de tuti idővel siker koronázza az erőfeszítéseket. 😜
0
0
0
0
balazs08 avatar
@bazsi135: 2éve is ezt mondták a normal Denuvo ra és a Rise of the tomb raider meg is bukott 😀
0
0
0
0
no avatar
Hiába adnak ki újabb és újabb verziót az osztrákok, a crackerek egy pár hónap múlva úgy is feltörik.
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@kraken55: azért abban ne legyél olyan biztos.

a mostani játékokban nem a denuvo a kemény hanem egy teljesen másik védelemmel kínlódnak ennyit,
és az a VMProtect.

ez valahogy úgy áll össze hogy:
a játékot védi a steam api
a steam apit védi a denuvo
a denuvot védi a VMProtect

és a vmprotect egy xar, növel a gépigényen még hogyha 5% al cinkebbül megy miatta a game már az is elég baj.
tehát remélem jól kicsinálják és lefognak szokni róla a fejlesztők mert ezzel csak a legális vevők fognak szívni.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Véleményem szerint nem is kell komolyabb védelem, mint a Need for Speed 2015-ön van. Pontosabban nem is igazán védelem, hanem a folyamatos net kapcsolat a szerverekhez. Tudomásom szerint az még mindig nem játszható törtben pont emiatt. Javítson ki valaki ha tévedek, de én még nem találkoztam a neten működő verzióval. Nekem meg van eredetiben, megvettem mikor 3500-ért be lehetett szerezni, igaz a rossz netem miatt nem játszottam már vele jó ideje. (Hiába 15 Mbit/s, sokszor ugrál 3-5 Mbit/s-re vagy az alá, és ilyenkor meg is szakad a játék.)
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@reszler112233: Ha minden játék ezt a módszert használná akkor arra állnának rá a crackerek.Mindenre van megoldás idővel.
Lesz ez még így se.Majd meglátod.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Azèrt is nincs hozzá tört verzió,mert egy hónapig ingyen be lehetett szerezni originen. :-))
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@norbi18: Tájékozódj mielőtt írsz. A Need for Speed Most Wanted volt ingyenes egy időben. (Az újabbik része.) A Need for Speed 2015 sose volt ingyenes teljes verzióban. Igaz hogy az elején volt lehetőség Origin Acces nélkül is 10 óra trial-ra, de teljesen ingyen még nem lehetett beszerezni.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@reszler112233: hát igen ha arra állnának rá a készítők az azért köcsögség lenne.

ha nincs neted vagy lassú akkor ne is játssz az eredeti játékkal amiért kidobtál 16ezret hülyegyerek tisztára mint a Diablo III nál.
nehogy már laggolós xar upc nettel lehessen játszani a singleplayert, mert akkor a kalózok végett pélógörcsöt kapnának a blizz esek.

de abba egyik kiadó és fejlesztő sem gondol bele ha jó a játékuk akkor úgy is Qrva sokan megfogják venni.
a Dark Souls III on van denuvo?
nincs.
és miért vettem meg?
mert Qrva jó lett.
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Na ja az 1 generációra pont ugyanezt mondták azt tartott kemény 2 hónapig. Ezt egy szélmalom harc pont mint a torrent oldalak zárolgatása v drogosoké a DW-n.
Minimális időt tudnak vele nyerni azt csá. Amit ember tervezett azt egy másik ember tönkre is tudja tenni. (Gondolok itt most a Denuvo-ra.)

És ami digitálisan sokszorosítható annak mindig lesz tört verziója, csak idő kérdése.
Kalózkodás mindig lesz mert ingyen beszerezhető tartalom tetszik v sem.

Am garulálok a Flame war-hoz Einstein-ek. 😃
Vegyétek meg ! De minek ? Ingyen van. Mer tönkreteszitek a kiadókat. De nincs rá pénzem. Magyar fizetések....
Popcornt elő 😀
0
0
0
0
kyis333 avatar
hát, az "ami elromolhat az el is romlik" elv alapján szerintem azt lehet mondani, hogy 'ami feltörhető, azt fel is törik'. Kérdés csak az, hogy mennyi időbe telik? 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
Honnan veszitek, hogy egyáltalán próbálkoznak? Már szerintem rég elmentek egyet pihenni... 😂

Bírom az ilyen cikkeket egy önmagában warez ellenes oldalon! Vagy így lesznek szűrve az emberek? 😆
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
Kérem szépen én azt ia hozzátenném hogy ez a vmprotect nek köszönhető.
Egyáltalán nem a denuvo érdeme.
Az is 100% hogy fognak kínlódni vele annyit mint a lords of the fallen el de idővel megint 1hetes meg 1 napos törések lesznek.
Addig is legalább tennék kötelezővé a demó készítést a fene a belüket.
0
0
0
0
💬 2
Andris18 avatar
@ichigo23619: Demó, de rég hallottam :/ vannak emberek akik még gondolnak ilyenre pl sims 4-ből van 2 napos trial. De mást én sem tudok.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Fel lett az törve napok alatt, csak a kiadók és Mr denuvo inkább pénzeli az ismertebb cracker csapatokat minthogy elismerjék mekkora bukta is volt maga a Denuvo rendszer mind anyagi mind szoftveres szempontból...
0
0
0
0
💬 13
MC MaRcI avatar
@Unstoppable: Az ilyen hülyeséget honnan veszitek?
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@MC MaRcI: Nem nehéz kikövetkeztetni ha csak minimális mértékben is átlátod a világ működését. Avagy a "ha jó vagy valamiben ne csináld ingyen" elv. Denuvo bevált kb fél évre, mer hirtelen jött, és idő kellett a töréshez. A kiadók és az osztrákok ültek a babérjaikon. Aztán megjöttek az első törések. Utána már csak a denuvo patchelése ment, amik a süllyedő csónakból vizkimeregetés szintjén voltak hatásosak. De jajj már beharangozták hogy vége a kalózkodásnak, kifizettek egy vagon pénzt a Denuvonak, a Denuvo ígérgetett fűt fát de teljesíteni nem tudott, így a két fél kölcsönös megállapodásként kiütötte az eddig nevető harmadik felet: a crackereket. Így aztán jöhetnek az ilyen cikkek hogy a Denuvo milyen király, ezáltal ingyen reklámot kap a cég, és továbbra is veszik majd a népek a játékaikra, a játékfejlesztők jól járnak mer a gyerek nem tudja lehúzni ncore-rol a játékot ezért anyuci megveszi 20ezerért a Trashcoba, és a crackerek is jól járnak mert ők ugyanazt csinálják mint eddig, csak most már fizetnek is nekik érte...nem bonyolult.😊
0
0
0
0
proStarxd avatar
@Unstoppable: Valahogy így képzelem el én is..😆
0
0
0
0
david960227 avatar
@Unstoppable: Teljesen igazad van.. meg a mai vilagban egy bank szerveret kepesek feltorni, na nehogy mar egy irasvedettseg jelentsen problemat.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Unstoppable: ezek csak összeesküvés elméletek semmi bizonyíték nincs rá
amúgy mi hülyeség fizetni nekik nem logikusabb lenne inkább munkát ajánlani?
a denuvo előtt is feltörték a játékokat még se fizette a hackereket senki

ez amit itt firkáltok nem több egy összeesküvés elméletnél
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@MC MaRcI: Neked sincs bizonyítékod az ellenkezőjére, mégis szilárd meggyőződésed van róla. Ellenben amit mi firkálunk annak van valóságalapja. De igazából ez miért is vita tárgya? Csak nem Denuvo részvényes vagy? 😆
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Unstoppable: miért lenne a tiédnek több valóságalapja?
nem nem vagyok denuvos sőt összesen 3 eredeti játékom van
és nem vitatkozok csak nem tudom honnan veszitek van valami fórum ahol ezek le vannak írva vagy mi?
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@MC MaRcI: Ahogy már mondtam, nem árt ha átlátod a világ működését. Vagy ha tanultál valaha bármilyen gazdasági/kereskedelmi szakon(ez utóbbi segíti az előbbit) Ha nem, akkor teljesen mindegy, főleg hogy amint mondtad nem érint téged a téma, szóval ennyi. A fórumokra mellesleg azoknak van szüksége akik maguktól nem tudnak dolgokat 😊 De itt egy titok: A forumokat is szerkesztik valakik 😆
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Unstoppable: na most jó nagy hülyeséget írtál 😆D de m1 akkor éljetek csak ebben a hitben 😆
0
0
0
0
Hallika avatar
@MC MaRcI: Gondolkodj egy kicsit.A pénz körül forog a világ nem fordítva!!!!
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Hallika: hát pont ez az
gondoljátok már végig a denuvo fizet a heckereknek? kiknek? a cpy-nek
nem gondoljátok hogy ezután az összes hacker fenyegetőzne? akkor fizessenek mindenek?
és a kiadók fizetnek a denuvo-ért akkor nem egyszerűbb lenne ha ők fizetnék a hackereket?
és ha tényleg fizetnek meddig várnak a hackerek? meddig fizessenek nekik?
hol kifizetődő ez a hackereken kívül bárkinek is?

az véletlen sem fordul meg a fejetekben hogy pusztán azzal hogy frissítik/fejlesztik a denuvot újra gondot okoz a hackereknek?
nem fizetik őket
persze nyilván ez lenne a legegyszerűbb
de akkor a cégnek mi a haszna belőle?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@MC MaRcI: Nem fizetik le ezeket sehova. Előbb gyűjtik be ezeket a crackereket a rendőrök (kommandósok, kinek hogy tetszik).
0
0
0
0
Hallika avatar
@MC MaRcI: Töröld ki a csipát és láss.Az előttem szólónak teljesen igaza van!!
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Elő a popcornt 😆dd
0
0
0
0
💬 1
datguyKSZ avatar
Idővel ezt is feltörik, ami késik nem múlik 😂
0
0
0
0
newim avatar
Tuti felvan már az is törve, csak a kiadók fizetnek azért hogy késleltessék a dolgokat
0
0
0
0
Hallika avatar
A paybacket már feltörték.Idővel jön a többi is.
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Hallika: Hol törték fel? 😃 Sehol nem látni.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Zolyy: Google nagy úr!😲 ja igaz nálatok csak a Spoiler!
datafos.hu meg az nc..
Létezik
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Zoli869: Mert a Joulupukki-trackeren fentvan működő főnök? 😃
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@hashimoto: Keress már rá főnök hogy müködik-e az engem hidegen hagy nem játszom ilyen játékokkal!
0
0
0
0
susguy avatar
@Zoli869: Akkor meg minek szólsz bele?
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@susguy: Neked ki osztott lapot?
0
0
0
0
Wihay avatar
Előbb vagy utóbbi fel lesznek törve, csak az a kérdés hogy mikor.
0
0
0
0
💬 2
SuperPuma avatar
@Wihay: Csak az a cél, hogy a kritikus időszakban kitartson.
0
0
0
0
Wihay avatar
@SuperPuma: vagy az is meg vegye a játékot, aki már "készen" várja.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció