Rekordidő alatt törték fel a Resident Evil 7 Denuvo védelmét

Szerző: xoki | 2017. January 31. | hír | 39 hozzászólás

Már több, mint egy éve terjedt el a Denuvo védelem, amely azóta sok játékot védett meg a crackerektől. Pont emiatt egyre több és több kiadó döntött az alkalmazása mellett. Ugyan néhány játék esetében még mindig állja a sarat, néhányat pedig feltörtek már több hónap leforgása után, most viszont rekordidő alatt sikerült legyőzni a Capcom legújabb Resident Evil játékának védelmét.

A Resident Evil 7 a megjelenése után 5 nappal már elérhetővé vált a kalózok számára is. Eddig mindig szükség volt pár hónapra a védelem feltöréséhez. Ez az idő pont elegendő volt arra, hogy ne legyen nagy bevételkiesés közvetlen a megjelenés után. Most, hogy a Capcom játéka 5 nap alatt megadta magát, lehetséges, hogy néhány kiadó elbizonytalanodik a védelem megbízhatóságában. Természetesen több játék esetében is jól véd, sok esetben pedig feltörhetetlennek bizonyult, feltörés esetén pedig gyorsan foltozgatják.

Remélhetőleg ez nem megy majd a Resident Evil 7 eladásainak rovására, mivel a játék elég jó értékeléseket kapott.

Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil 7 Biohazard
Megjelenés: 2017. January 24. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 38
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fatal_Error93 avatar
LordSzalko: Nem vagy egyedül, mivel nekem sincs. Nincs nagy szükségem rá, mert van másik oldal ahonnan letudok tölteni bármit.
0
0
0
0
no avatar
aRyX: Magával a játékkal már játszottam, csak valamiért megemlítettem hogy nincs nCore-om, talán az egész fórumon csak nekem nincs. 😆
0
0
0
0
no avatar
LordSzalko ha kell elküldöm a torrent file-t 😃
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
Nem csak az Ncore létezik. Más torrent oldalon is fent van.
0
0
0
0
no avatar
Ncore-ról lehet szedni! 😃
0
0
0
0
no avatar
A jóra könnyen rá lehet kattanni. 😃
0
0
0
0
balazs08 avatar
noPublicFG: Pfú istenem 😆 nem kenyérről van szó!Meg az élelmiszert azt muszáj megvenni nem tudod letölteni. 😃 Meg én a zsebpénzem nem játékra verem el feleslegesen hanem megfogom és nem anyuci apucitól kérek I5-t meg R9 270X-et hanem megveszem magamnak.Ugye Feltalálták a diákmunkát meg a napszámot. 😀 na mindeggy ennyit erről 😃
0
0
0
0
Heizi avatar
Nem is csodálom. Egy ilyen faxa játékot. 😆
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok tudna valaki segiteny něm indul a jatek a rezident evil7 a gepemben ezek vanak: AMD a6 x4 6420k mág grafika gtx 950 winforce. 8giga rám Windows 8.1 64 bit mi tevö legyek barmijen tanacsot elfogadok😕
0
0
0
0
emptyq9 avatar
Azért néhány ember elgondolkodhatna, hogy a fejlesztőknek sem 1-2 óra egy ilyen játékot megcsinálni.
Te is elvárod a munkádért hogy pénzt kapj nem? 😃
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Betolsz egy cikket, ami egy egyedi esetről számolbe, míg pont ott van, hogy 2.2 milliárd jen nyereségük volt, ami mai árfolyamon úgy 5 milliárd Ft. És ez "csak" egy capcom. De nyugodtan kezdj el oltani LoL
Akkor pont hogy szarabb volta helyzet,mert 2 nap alatt összedobtak egy keygent, aztán viszont látásra, most meg hónapokig tart általában átjátszani a védelmet. És a bevételük nagy része még mindig a konzolos szoftverek eladásából van, látszik is, hogy szarnak a pc-sekre, a szánalmas portokkal amiben még a képernyőn megjelenő billentyűparancsokat se tudják "billentyűsíteni" (pl. Pes).
Szerintem pont fordítva van, ne várják el, hogy valaki tizenezreket adjon ki félkész játékokért. Még mindig a játékosokból élnek a készítők, és nem fordítva, úgyhogy nekik kell előbb változtatni, ha váltpzást akarnak.
Nem veszik az új CODokat? Vajon miért?
Nem veszik az új Fifákat? Vajon miért?
Nem kell mindent a warezra fogni, bár az ujjal mutogatás nálunk már hagyomány.
Az EA fogta, és kihozott egy új játékot új témával (BF1), amiről még nincs 150 bőr lehúzva, és sikere van. Példaértékű? Igen. Van haszna rajta? Igen.
Sajnos ma már nem a játékélmény a legfontosabb, hanem a grafika, ebből remélnek hasznot. Bullshit.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Már akkor ilyen *ar volt a helyzet, képzeld el most..
Aki nem hajlandó játékért fizetni, milyen alapon várja el hogy jót csináljanak, enyhén pofátlanság, nem?
Neked lenne kedved szinte ingyen dolgozni valamin hónapokig- évekig?
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
"százmilliókat nyerni" LoL

Szerinted miből fizetik azt a sok tucat dizájnert, programozót, marketingest meg miegymást ?
Ráadásul 5 nap után már csak ingyen szedik le az emberek a netről ahelyett hogy fizetnének a munkájukért...
A játék szoftver cégek nyeresége nem olyan sok ám mint amennyire Te gondolsz.
[LINK]
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
NoPublicFG: ha 5ezer lenne egy kiló kenyér, megvennéd?
Én mindig is ezek miatt játszottam PC-n, inkább letöltöm, játszok vele pár órát, aztán annyi, az utóbbi években a GTA5 volt az egyetlen amit megvettem, azt is csak az online miatt.
Ha a kiadók nem százmilliókat akarnának rajta nyerni, akkor nagyobb lenne a kereslet
0
0
0
0
HegedusMihaly avatar
Nem rossz az ha feltörik a játékokat, de ha várnának vele 1-2 hónapot, akkor jobban járnának vele a kiadók is.
0
0
0
0
noPublicFG avatar
BazsiVGames08
Én soha nem veszek játékot.Törjék csak fel nyugodtan😀 😉 Hajrááá CPY,CODEX stb....Én szerintem nem éri meg pénzt adni egy játékért főleg nem 20 000ft-ket.max 2000-ft

Az szép! Vagyis a boltban is így vásárolsz? Leküld anyukád egy kiló kenyérért és egy csomag virsliért, aztán fizetés nélkül hazarohansz, mert szeretsz lopni? 😂
Azt bezzeg elvárod, hogy legyen zsebpénz a tatyóban... 😜
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Egyrészt ez korrekt volt hogy volt demo hozzá nem mint más játékokhoz.
0
0
0
0
CrimE avatar
Regen mikor nem volt fas*a gepem mindig toltogettem a jatekokat, mondom minek vegyek meg ha ugy is szar grafikan tudok csak jatszani vele. 😃 Most mar azert mashogy allok hozza. Van mibol venni es van mire. Szoval amikkel regen jatszottam azok kozul mar vettem egy parat eredetiben mert megerte 😀 resi 7-et is megvettem mert kiprobaltam a demot es mondom ez KELL! 😃 Meg azert sokkal jobb hogy van a polcodon dobozos jatek 😀 Meg hamarabb meglesz mintha letoltenel 60GB-ot es aztan meg feltelepiteni ugyan annyit 😃 Igy meg csak beutod a kodot azt csoki. 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nagyon elszálltak az árak. Teljes áron árulják még a sz*rt is 0 tartalommal (lásd. új cod-ok). AZ egy dolog, hogy egyre drágább az elkészitése egy játéknak, de akkor legalább tisztességes programot adjanak ki a kezükből.
Szerintem a teljes árat le kéne vinni 30-40€-ra, mivel úgy is 6 season pass, 30dlc, előfizetés, mikrotranzakció jön egy játékhoz.
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Régen még a szép időkben amikor a játékosokért csinálták a játékokat, voltak még demók! Ki lehetett próbálni a játékokat, hogy milyen. Fut-e a gépen, milyen hangulata van stb. Ma már nincs vagy nagyon ritka. Arra hivatkoznak a készítők, hogy nagyon nehéz kiragadni egy bizonyos részt a játékból, egyszóval nem éri meg mert drága. A Capcom miért tudta ezt megteni? Na jó, a másik dolog a játék ára, ami nem a magyar pénztárcákhoz van igazítva, és itt jönnek képbe a crackerek akik a "kisemberek" mellett vannak, hogy ők is tudjanak játszani ezekkel a játékokkal. A konzolos eladások bőségesen vissz hozzák a kiadásokat a Capcomnak.
0
0
0
0
Csicso avatar
A FIFA 17-ért lehet mndani, hogy megéri, hiszen napi szinten szoktam vele játszani. De nem 15 e Ft-ot vagy akár többet. Max 6-8 ezret és magyar nyelvű lokalizációt elvárnék.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Ezt sosem ertettem... En is vartam a toreseket, de csak azert, hogy kiprobaljam a jatekokat, aztan ha tetszett, megvettem, ha meg nem akkor toroltem. Most akkor ki lehet probalni, aztan eldonteni, hogy megeri-e az arat. Amig nem jon divatba a probaverzio mint standard valtozat, addig ez lesz egy jo megoldas erre.
0
0
0
0
no avatar
Hát ez szart ser ér ha Németország ba laksz 😆
0
0
0
0
GaboC avatar
"Én szerintem nem éri meg pénzt adni egy játékért " - Ez azért erős kijelentés.
Bár az tény, hogy nem a kelet-európai piacot célozták meg.
0
0
0
0
Funes avatar
Akik denuvo szintű védelmet tudnak törni, nem hiszem, hogy egy könnyen horogra akadnak.
Kb ilyen anonymous szinten működhetnek senki nem tud róluk semmit.
0
0
0
0
Funes avatar
Azért vannak játékok amik megérik az árukat, de tény hogy a mostani árak kezdenek elszállni Pc-n is !
Én korrekt árnak 10k-t mondanék, annál többért már Witcher szintű tartalmat kell hordoznia magában, hogy azt mondjam megéri megvenni. Egyébként pedig ez a Denuvos védelem, ha jól emlékszem nem növelte az eladás számokat, viszont én is a jobbik rossz elvén azt mondom, hogy ráérne ezeket a játékokat 1 hónap után felrakni torrentre.
Viszont a Cpy pont lesz@rja ezt, nekik ez amolyan presztízs kérdés !
0
0
0
0
Neo1989 avatar
"Én szerintem nem éri meg pénzt adni egy játékért "

Hát nálam az Uncharted 2 bőven megérte.
0
0
0
0
FoLey avatar
Most már ki lehet próbálni. R.I.P Eredeti game.
0
0
0
0
Csicso avatar
Ez kicsit ugyanaz, mint régen még a net előtt volt vagy 1-2 tucat kazettám - nem volt pénz többre - aztán kinyílt a világ most van több zeném mint amit meg bírnék hallgatni DE ATTÓL MÉG HOGY ILYEN FORMÁBAN MEGVAN SAJNOS NAGYON IS BIZTOS, HOGY EGYÉBKÉNT NEM TUDNÁM MEGVENNI. Ez van. A játékfelötérsekkel inkább az a gond hogy a jó kis single player dolgokat kezdik hanygolni és egyéretlműen átcsoportosítják a pénzt a multi részének fejlesztésénre mivel az online játéknál már könnyebb kiszűrni kinek van eredetije. Erre szerintem a legjobb példa a BATTLEFRONT a legnagyobb cég EA megvette a Star Wars franchise jogot a Star Wars-hoz - nem adták ingyen az tuti - aztán jó pénzért a DICE-os fiúkat is megvették a frostbite motorral együtt erre a projektre - tehát biztosra mentek 1. ismert téma 2. jó játékírok 3 jó motor 4. nagy cégként azEA kampányolni is jobban tud. NA ÉS MOST JÖN A LÉNYEG ez gyakorlatilag csak egy multi játék + rendszeresen jönnek ki hozzá tartalmak - túl gyakran túl sok kb. mintha egy félkész játékot adtak volna ki amikért pluszban elkérik az árát.
0
0
0
0
balazs08 avatar
Én soha nem veszek játékot.Törjék csak fel nyugodtan😀 😉 Hajrááá CPY,CODEX stb....Én szerintem nem éri meg pénzt adni egy játékért főleg nem 20 000ft-ket.max 2000-ft
0
0
0
0
santakigyo avatar
Egy dolog ami a halálnál is biztosabb:
Ha egy játékot kiakarnak adni PC-re azt akkor ki is adják.Az csak beetetés,hogy azért késik ez meg az mert jaj warez.
A gta-t azért nem adták ki mert húzós cím és kellett a konzoleladásokhoz mint ahogyan a Rise of the TR is csak konzolexluzív volt egy darabig pont azért,hogy vegyék azt a nyavalyás gépet.Persze volt aki mást akart elhitetni de ha nem akarják kiadni PC-re akkor ki se adják mert a warez a konzolos cím megjelenésekor ugyan úgy jelen volt a mint a PC-s megjelenésnél.
A tekken sose volt PC-s játék szóval megint semmi köze a warezhoz.A többi meg megint konzolexlúzív mert ha minden kijönne PC-re akkor a konzolt a kutya se venné.

Arról nem is beszélve,hogy kb 1 évig nem törtek nagy címeket és semmi hirtelen ugrás nem volt tapasztalható.
Viszont abban egyet értek,hogy 1-2 hónapot nyugodtan várhatnának a töréssel és akkor mindenki jól járna mondhatni.
0
0
0
0
diablo2 avatar
Csak az a gáz, hogy ha ilyen könnyen törik a játékokat megint elcsúsztatott kiadások lesznek pcn. Pár éve csak sírtunk néhány játékért pl doa tekken dragon ball gta5 Red Dead Redemption forza stb.
A warez káros is lehet mert nem lesz a pc potenciális piac.
Az lenne a jó ha 6-8 hónapig nem törnék a játékokat csak utána, addig aki akarja megveszi akár akciósan is, de utána aki amúgy sem venné meg mégis kipróbálhatja.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Régen sem haltak belé a kiadók, hogynem volt betonbiztos védelem, pedig olyanokról beszélünk mint az EA vagy a Rockstar. Aki amúgy is megvenné, vagy multizni akar, az védelemtől függetlenül megveszi a játékokat.
0
0
0
0
pcboy avatar
Remélem a capcomot nem éri túl nagy veszteség. Elvégre elég jó játékot raktak le az asztalra, remélem ez nem befolyásolja az újabb megjelenéseket. Mindenesetre zuhanni fog az ára ami csak jó nekem.
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Hát igen a CPY-al nem számoltak 😃
0
0
0
0
platinum1984 avatar
Én sem vettem meg 15 rugó azért kicsit tulzás de amugy jó játék.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció