Rakd össze az álom konfigurációd a PC Building Simulatorban!

Szerző: xoki | 2017. March 16. | hír | 19 hozzászólás

Sokan nem szeretnek bajlódni különböző konfigurációk összeszerelésével, másoknál már a sok vásárlás és doboznyitogatás gondolata is elveszi a kedvet egy új, saját konfiguráció összeállításától. Lássuk be, ezt szeretni kell és komolyabb összeállítások sok türelmet és időt igényelnek, főleg ha valaki a dizájnra is nagy figyelmet fordít.

Nincs is jobb, mint egy kattintással a helyére illeszteni a kiválasztott alkatrészt. Erre pedig lehetőséget is ad a PC Building Simulator.
Kezdetleges játékról van szó, ezért a legtöbb helyen csak egyfajta alkatrész kiválasztására van lehetőség. A PC Building Simulator lehetőséget ad az alkatrészek elhelyezésére, de a csavarok és kábelek megfelelő helyére való illesztésére is. Pre-alpha státuszban van, de a menüpontokból kiindulva, karrier módot is terveznek a fejlesztők.
Ha a tervek megvalósulnak, akkor egy nagyon jó szórakozást nyújtó program készül majd el, amely már most is realisztikus és idővel csak jobb lehet.
Innen tölthető le.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hashimoto avatar
Ottvan a link a szöveg alján... 😃
0
0
0
0
no avatar
hol lehet ezt a játékot letölteni ? ? ?
0
0
0
0
DDarkness avatar
Én is csináltam már belőle egy kis vidit 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
Steam greenlightba berakhatták volna.
0
0
0
0
sunny474 avatar
SLI konfig 500 wattos táppal + stock intel cpu hűtővel. Értem én, hogy pre alpha de legalább annyira megerőltethették volna magukat, hogy a bemutató videóban értelmes konfigot raknak össze.
0
0
0
0
no avatar
Jen : Én se vennék előre összerakott gépet, szeretem magamnak összerakni! 😃 Érdekes játék/simulátor ez.
Ha bővül a Hardver kinálat szórakozásnak jó lehet! 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Én meg sose vennék előre összerakott gépet, szeretek vele szöszmötölni, csak ahány gépet összeraktam nekem ez már felesleges 😃
0
0
0
0
no avatar
Miután maxra rakom a beállításokat, nincs menüm. LOL. Ebből inkább egy komolyabb programot illene csinálni, nem játékot, mert ez így nem lesz semmi.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Minimum System Requirements:
Intel Core i7 5820K
16GB Ram
Geforce GTX980 Ti or Radeon RX480

Oké helló szia 😊
0
0
0
0
no avatar
A kombinált fogó hiányzik,amivel kihajtogatom a VGA takarólemezét mert nem fér el a HDMI dugó 😆
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Én meg jót röhögtem rajta, és ha fejlesztik még értelme is lesz.
0
0
0
0
szulha avatar
És persze ne felejtsük el hogy lehet őket támogatni, Terméseztessen letöltésnél azonnal felajánlja a $5.00 amit ha szeretnénk azonnal utalhatunk, természetesen ez nem kötelező(nélküle is le lehet tölteni azaz ingyen), de azonnal odadobja amint szeretnéd tölteni és kapsz cserébe ingyen/fizetve egy olyan PRE-PRE-PRE-PRE-PRE-PRE-PRE-PRE Alpha-nak se mondható játékot amit 5 kattintás után megunsz mert semmi értelme nincs. Hát igen.. Ez az a játék amit nem igazán ilyen állapotban kellet volna kiadni vagy ki se kellet volna adni, természetesen nem rossz ötlet, de ennek jelenleg így az égvilágon semmi értelme nincs. Aki megnézi a videót róla, az már ne is töltse mert igazából ebben ki is fogy a játék tartalma.
0
0
0
0
Kody avatar
pont most raktam össze, elkésett a progi, bár valóságban jobb érzés volt 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
Elég gyönge, sajnos, ilyen a pre-alpha. 😃
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Kösz, de már összeraktam az álomgépem. 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Szerintem ennek nincs sok értelme. Nyilván fog még fejlődni, de haszna szerintem is csak oktatás szintén lehetne, persze csak hatalmas fejlesztések után, mert ebben a formájában ez színtiszta gyökérség.
0
0
0
0
NiXiT01 avatar
Ez aztán kellett mint tanyára a villany 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció