Quake Champions: mostantól mindenki számára ingyenes

Szerző: xoki | 2018. August 11. | hír | 15 hozzászólás

A QuakeConon a Bethesda bejelentette, hogy az id Software játéka, a Quake Champions mostantól mindenki számára ingyenesen elérhetővé vált.

2017-ben a Bethesda elmondta, hogy a Quake Champions majd csak a teljes verzió megjelenésekor válik ingyenessé, de egyelőre még mindig korai hozzáférésű játékról van szó. A játékot bizonyos időre ingyenessé tették június folyamán, viszont csak a Steamen, és nem a Bethesda áruházában. Mostantól viszont mindenki számára véglegesen ingyenessé vált.

Az összes jelenlegi és elkövetkező karaktereket tartalmazó csomag pedig jelenleg akciósan szerezhető be a Steamen egészen augusztus 14-ig.

Quake Champions
Quake Champions
Quake Champions
Megjelenés: 2017. August 22. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: id Software
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gumicuminudli avatar
Lehet, hogy csak a Youtube-os videó miatt van ilyen érzésem, de a grafika szerintem ultra gagyi.
Gyorsan megnéztem egy UT-s videót is és igen, sokkal látványosabb a Quake-nél. 😞
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@Gumicuminudli: nem tetszik = gagyi
0
0
0
0
Gumicuminudli avatar
@susguy: Sajnos így van! De mivel ingyen van, letöltöm/kipróbálom, aztán meglátjuk mi lesz.
0
0
0
0
no avatar
@Gumicuminudli: Nem tudom mi a gagyi benne, mert ha a Fortnite-ra írnád az tényleg az, tiszta 2000-es évek eleje animációs grafika, e z messze túllövi , pedig egy idősek a game-ek.
0
0
0
0
Gumicuminudli avatar
@Dpoci: A Fortnite-ot én sem szeretem, az még ennél a videónál is gagyibb, elég rajzfilmesre sikerült és egyszerűen nem értem mit eszik rajta az a sok millió játékos! VISZONT ...
A Quake-et letöltöttem/kipróbáltam:
- Az itt linkelt videó meg sem közelíti a játékbeli grafikát (!!!)
- A játékmenetben is kellemesen csalódtam
- Ki akartam próbálni az Epic launcher-en keresztül összehasonlítás végett az UT-t (lévén, hogy már hónapok óta rá sem néztem), de a jelszót elfelejtve, egyszerűen nem tudtam létrehozni új jelszót sem.

Szóval azt kell mondjam, hogy kipróbálás után rendszeres játékosa leszek a Quake Champions-nak, annak ellenére, hogy régen az UT-t sokkal többre értékeltem (az összes része megvan eredetiben).
0
0
0
0
no avatar
Grafikailag brutál, tiszta Doom, de nálam ugyanaz a hiba is mint a Doomnál, grafika qrva jó , de a játék hamar unalmassá válik.A 8 éves fiamnak nagyon bejön.
0
0
0
0
Kelori avatar
Próbálják újra meglovagolni azokat a sikereket amiket a quake 3 idején értek el de lássuk be, egyszerűen idejétmúlt az a játékmenet. Attól még hogy felújították a garfikát nem válik emészthetővé 2018-ban. Egy nagyon szűk rétegnek be fog jönni, de nem hinném hogy nagy sikere lesz.
A nagyon pörgős modern játékmenet alapjait a respawn rakta le a titanfall 2-vel. Annyira természetesen hat bene az összes animáció. A játék fizikája zseniális, mindennek lehet érezni benne a súlyát. Jelenleg a TF2 minősége kéne legyen az etalon ha valaki ilyen veszett tempójú double jumpe-os, wallslide-os őrületet akar készíteni.
0
0
0
0
💬 2
WeKing avatar
@Kelori: +1

Nem voltak nagy elvárásaim mikor neki ültem a TF2-nek, sőt semmilyen elvárásom nem volt és hihetetlenül gyorsan magába szippantott a játék 😃
0
0
0
0
WeKing avatar
Nekem annyira nem jött be de majd még rápróbálok.. se ez, se az UT nem adta vissza azt a feelinget, mint amilyen régen volt. Viszont a DOOM multija.. na az odab*sz. 😃
0
0
0
0
tdavid00 avatar
A privát szerver lehetőséget ingyenessé tehetnék... addig nem is érdekel.
0
0
0
0
odinx avatar
Valaki nem tudja a szám címét a videó alatt? Nagyon jó.😎
0
0
0
0
💬 2
MoonW avatar
@odinx: Talán valamelyik ezek közül:
0
0
0
0
Aredarn avatar
Épp ideje volt. Feleslegesen volt fizetős úgyis a mikrotranzakciók többet hoznak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció