PES 2019: ekkor érkezik a demó

Szerző: xoki | 2018. July 23. | hír | 7 hozzászólás

Már tudjuk, hogy a PES 2019 augusztus végén megjelenik, most pedig a Konami azt is elárulta, mikor lesz lehetőség a játék kipróbálására. Az idei PES sok változáson átesett az előző részekhez képest, és ezúttal sokkal több licencelt klub és liga kapott helyet a játékban.

A demóban elérhető lesz az Exhibition match, a Quick match, valamint az offline co-op mód is. Ezeket az FC Barcelona Camp Nou vagy az FC Schalke 04 Veltins-Arena stadionok egyikében próbálhatjuk ki. Összesen 10 csapat, valamint Argentína és Franciaország válogatottja áll majd a játékosok rendelkezésére.

Az ingyenes próbaverzió augusztus 8-án válik elérhetővé PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játék teljes verziója Amerikában augusztus 28-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, míg Európában augusztus 30-án várható. PC-re pedig a világ minden pontján augusztus 30-án válik majd elérhetővé.

Pro Evolution Soccer 2019
Pro Evolution Soccer 2019
Pro Evolution Soccer 2019
Megjelenés: 2018. August 30. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: Konami Digital Entertainment
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csicso avatar
Licencek terén szépen kiherélték:
- európai topligák nuku
- BL nuku
- EL nuku
- VB nuku
- EB nuku

Licenc terén van egy általán benne valami, Dél-Amerika?
0
0
0
0
💬 4
odinx avatar
@Csicso: Hát nem sok. Nagy ligák közül szinte semmi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2019

Ha ez a legfrissebb. Az EA-nek mindig több pénze lesz, szóval szerintem soha nem lesz meg Konaminak a híresebb csapatok licensze.😀
0
0
0
0
Csicso avatar
@odinx: 2009-ben függtem rá a PES-re de sosem voltam valami nagy játékos a gyenge gépem miatt maradtam 2015-ig PES-nél a PES 2013 MOD-olva jól elfutott rajta.
De ma már a hátam közepére kívánom a MOD-olást. ÉS persze sokan jönnek itt, hogy mennyire valósághűbb meg stb. de bevallom nekem KELL a körítés: kellenek a valós keretek, valós mezek, valós arcok, pályák, logók, címerek stb.

Úgyhogy maradok FIFA-nál.
0
0
0
0
odinx avatar
@Csicso: Igen, megértem. Én is ezért váltottam FIFA-ra, mert beleuntam ebbe a folytonos pack installálásba. Jó, nem azt mondom, hogy a FIFA a legjobb játékmenetben, mert néha megőrülök mikor 20-szor megjegyzi a passzolás gombot (ugye ezzel kéred a csapattársaidtól a labdát). De azért a FIFA menedzser része nagyon hangulatos. Én csak 1 játékos karriert játszok, mert a menedzser részben a játékosok folyton sírnak, hogy nem játszanak eleget és el akarnak mindig igazolni. Szerintem lehetne sokkal valósághűbb. Mondjuk lehetne benne futni edzéseken és növekedne a sebességed, erőnléted, izomzatod. Úgyhogy szerintem én jól el leszek a FIFA 17-el, majd olyan 5 év múlva talán megveszem a FIFA 2022-t ha lesz. Azért nem éri meg évente FIFA-t venni, csak keret cserélődés miatt.😀
0
0
0
0
Csicso avatar
@odinx: Elég jó rotálást tudok kialakítani úgyhogy nálam csak azok sírnak akik kölcsönbe jöttek hozzám. Volt olyan akit folyton játszattam mégis sírt. Csak manager karriert tolom de a játékost is próbáltam már.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Augusztus 8.-a ezek szerint duplán jó.😆
Remélem menni fog a PES 19 a mostani gépemen.
És jó hír, hogy még egy Demo jelenik meg.😀
0
0
0
0
💬 1
odinx avatar
@wgeorge85: Szia! Szerintem nem lesz gond a gépeddel. Soha nem volt nagy gépigényű a PES.😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció