Pénztárcabarátabb Ryzen Threadripper X399 várható

Szerző: xoki | 2017. October 02. | hír | 14 hozzászólás

Az egyik legnagyobb probléma az X399 Threadripper megjelenésével kapcsolatban, hogy az alaplapok ára az egekben van. Egyes helyeken már 400 €-ért beszerezhetjük, de akár 600 €-t is elkérhetnek érte. Úgy tűnik, az MSI lépést tesz ez ügyben és egy új, olcsóbb verziót készül piacra dobni.

A VideoCardz egy képet tett közzé, amely felfedi a Ryzen Threadripper X399 SLI Plust. A termék alapja az X399 Gaming Pro Carbon AC lehet, de néhány funkció eltávolításra került.
Egyelőre nem tudni, mikorra várható az alaplap megjelenése és az ára sem ismert, de a fent említett ár alatt tervezik kiadni és remélhetőleg erre hamarosan sor kerül.

Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
Mióta bejött az RGB világitás,ez a divat,gondolom kikapcsolható,és akkor lehet kapni egy letisztult,de mégis dizájnos alaplapot.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Miért kell ilyen Villogó szar mindenre ?
0
0
0
0
💬 3
MentaStrike avatar
@MaximumGame: Mert vannak olyan eszetlen építőmesterek, akik csak a világításra mennek, "mert szép". A videókártyámon világít az ASUS felirat, azt is kikapcsolom olykor, meg raktam be egy méter USB RGB LED szalagot, az se mindig megy, max akkor, ha egy ismerősömnek akarom megmutatni a belső részét, mert csak több energiát eszik és vesz a táptól el. Sőt, maga a LED is termel hőt, akármilyen meglepő, csak nem annyit, mint egy hagyományos vagy energiatakarékos izzó. Csak épp megdrágítja magát az alkatrészt is a gépbe. Videókártya, hűtés, RAM, Alaplap stb, stb.
0
0
0
0
no avatar
@MentaStrike: engem néha az egerem fénye is zavar
0
0
0
0
dave500 avatar
@MentaStrike: Azért hülyeségeket ne beszéljünk már.
Egy normál fényerejű (SMD5050) RGB LED szalag méterenként, ha minden szín világít maximális fényerőn, körülbelül 7W-ot fogyaszt. Ezt akkora felületen adja le (konkrétan 1 méteren) hogy a környezetre gyakorolt hőtermelése normális körülmények között MÉRHETETLEN. Persze ha valaki 100W-os RGB POWERLED-et rak a gépbe, az fog fűteni, ahogy 50 méter LED szalag is.
0
0
0
0
xCube avatar
Kicsit fura nekem, hogy minden mondatban benne van, hogy Threadripper. Az X399 a chipkészlet, a Threadripper a CPU. Egyértelmű, hogy összetartoznak (X399 platform), éppen ezért nem értem miért kell mindenhová odaírni, hogy TR.

A cím sem teljesen egyértelmű. Mintha arra utalna, hogy egy olcsóbb X399 chipset jön, vagy egy olcsóbb proci, holott itt egy gyártó olcsósított alaplapjáról van szó. Szerintem így érthetőbb lenne: "MSI: Pénztárcabarátabb X399 alaplap várható", vagy valami hasonló.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Msi? Kösz,nem 😃
0
0
0
0
💬 7
cseszka avatar
@hashimoto: Nemtudom mi bajod van az MSI lapokkal,Nekem nem egy volt,mind hibátlanul müködött,az utolsó 7év utánn adta meg magát.Vettem egy Asus m5a990X evo lapot,csak a sz.rt eszem vele...vissza fogom küldeni elöbb utóbb,mert hát most télire nemakarok gép nélkül maradni egy hónapra(az üzletben,ahol vettem,azt mondták,kb annyi lesz mire vagy kicserélik,vagy visszaküldik h hibátlan..).Bánom már h nem ugyan olyat vettem mint elötte ami volt.MSI 970A-G46
0
0
0
0
Districk avatar
@cseszka: +1 az MSI mellett! Első MSI alaplapom, de még nem volt ilyen stabil és könnyen átlátható biossal rendelkező lapom soha!
Asus lappal idáig én is mindig csak szívtam!
0
0
0
0
hashimoto avatar
@cseszka: Nem az msi lapokkal, kompletten az összes gagyi msi-s szeméttel van gondom, volt msi lapom, egy rakat szar volt, itt a kártya, 480 Strixem volt, semmi gond nem volt vele, ezzel az hihetetlenül lenyűgöző "géming x"-szel meg csak a gond van.. 😃
Mindenkinek saját döntése milyen szemetet vesz, nekem asus cuccal még gondom nem volt, mellesleg az asus a legjobb, és nem az msi.. 😃
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@hashimoto: Nekem sincs bajom az Msi lappal igaz egy van a mai napig működik pedig nem mai darab [LINK] annyi a külömbség nekem még a 4 gb a max ram támogatás. 😀
0
0
0
0
DonnieD avatar
@hashimoto: Ez hangosan felröhögtem, bocs 😆 😆 😆

Minden egyes gyártónak vannak gyengébb lapjai, kártyái. El kell fogadni, ez van. Nyilván vétel előtt az érdemes megnézni, hogy milyen értékelései vannak egy-egy terméknek.
Nekem például ASUS videokártyákkal volt problémám. Jelenleg egy 1060 MSI Gaming X van több, mint egy éve (leszámítva a "karácsony***erű" világítását, ami az első perctől kezdve MSI programmal kikapcsolva van) semmi, de semmi bajom nincs vele.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@DonnieD: Úgynézem a karácsonyfаsz-erű nem tetszett a rendszernek 😃
Én fel se tettem az msi programját, az is egy gányolt fos, inkább világítson, úgy se látom 😃
0
0
0
0
xCube avatar
@hashimoto: Nekem sincs rossz tapasztalatom az MSI alaplapokkal. Volta AM2 -es hosszú ideig, most LGA 2011-v3 -as van, mindkettővel elégedett vagyok / voltam.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció