PC-exkluzív funkciókkal érkezik a Gears of War 4

Szerző: xoki | 2016. July 25. | hír | 6 hozzászólás

A közeledő Gears of War 4 lesz az első Xbox Play Anywhere megjelenés, amely digitális vásárlás esetén lehetővé teszi, hogy Windows 10-en és Xbox One-on is játszhassunk.

A Microsoft próbál egyre jobb PC portokat készíteni, és nem csak a legutolsó helyen álló platformként tekinteni rá. A cég jól optimalizált játékokat szeretne megjelentetni, egyedi PC funkciókkal és beállításokkal. A Gears of War 4 esetében teljesen személyre szabhatjuk majd az irányítást, nem lesz FPS korlát, ráadásul az Unreal Engine 4 és az általuk végzett kisebb módosításokkal a játék jobban kezeli majd a többmagos processzorokat, ezért gyengébb gépeken is szép látvány fogad majd minket. Ezenkívül a PC-s verzió szebb textúrákat is kap és minden felbontást támogatni fog, ezek mellé sok beállítási lehetőséget is kapunk, valamint benchmark segítségével kihozhatjuk a legszebb látványt a játékból, amelyre a számítógépünk képes.

A játék megjelenésére október 11-én számíthatunk.

Gears of War 4
Gears of War 4
Gears of War 4
Megjelenés: 2016. October 11. (PC)
Műfaj: Akció, TPS
Fejlesztő: The Coalition
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BOMB avatar
gengszter97 szerintem igaz lesz hogy nem fog majd működni a steames verziókkal
0
0
0
0
no avatar
hamár Xbox Play Anywhere valaki nem tudja hogy az ARK:Survival evolved Preview verzió mikor fogja megadni a PC-s verziót? gondolom a teljes megjelenéskor de arra valami tipp? meg úgy olvasom hogy a windows store-os amit kapunk nem fog mukodni a steames verziókkal ez igaz lehet?
0
0
0
0
Funes avatar
Szerintem, ez lenne az elvárható minden játéknál Pc-n, hogy részletesen testreszabható legyen.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
hmmm... fincsa hír úgy is már ki akartam próbálni a Gears of War valamelyik részét :3
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció