Nyílt béta fázisba lépett a League of Legends felújított kliense

Szerző: xoki | 2016. November 17. | hír | 8 hozzászólás

Az új League of Legends kliens nyílt béta fázisba lépett, amely azt jelenti, hogy ha elindítjuk a játékot, felajánlja számunkra, hogy frissítsünk. A Riot egy nyílt GYIK-ben leírta, hogy 1.3 GB letöltésre számítsunk, amelyet egyelőre nem kötelező megtenni, csak akkor ha szeretnénk részt venni a tesztelésben. A letöltési link mindig elérhető lesz a teszt ideje alatt, ha pedig a régi mellett maradnánk, akkor az új verzió apró részekben fog folyamatosan letöltődni a további patchek alkalmával.

Nem szabad elfelejteni, hogy béta kliensről van szó, ezért tartalmazhat hibákat. Ha bármiféle hibával találkozunk, azt jelenteni tudjuk a barát listánk alatt lévő hibajelentés gombra kattintva. Semmilyen 3. féltől származó programot nem fog támogatni a felújított kliens, - amelyet már az előző sem támogatott igazából - valamint néhány funkció elérhetetlen lesz. Ilyen például az ajándékozás, saját játékok létrehozása és keresése, barátaink nézése játék közben, szerver váltás. A Riot elmondta, hogy már dolgoznak ezen funkciók bekerülésén.

Nem szabad eltávolítani az előző klienst miután felraktuk az újat, mivel még mindig tartalmaz fájlokat, amelyeket mindkettő kliens használ. A nyílt béta végének pontos dátumát egyelőre nem tudni, de körülbelül 2017 elején számíthatunk arra, hogy vége lesz.

League of Legends
League of Legends
League of Legends
Megjelenés: 2009. October 27. (PC)
Műfaj: MOBA
Fejlesztő: Riot Games
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
FoLey avatar
Kicsit optimalizálatlan menüben néha belassul vagy beszaggat pl. hőskiválasztás során,de játék közben nem csinálja az fps lagot ezen kéne még csiszolni meg amit hiányolok a pár dolgot a régiről és akkor megbarátkozok vele.
0
0
0
0
LightLeach avatar
Borzalmasan bugos.. remélem kijavítják mire kijön a végleges verzió, és személy szerint én azt mondom, hogy retek rossz
0
0
0
0
Payphoner avatar
Szerintem semmi gond nincsen vele, ha az uj lett volna eddig és a frissties a regi lett volna akkor arra mondanátok hogy átláthatalan... egyszrűen meg kell szokni, utana meg majd a következő lesz a foos es ez a jo
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Azaz, még a játékba sincsenek de már jön a "salt" 😃
0
0
0
0
no avatar
Undorító és átláthatatlan 😃
0
0
0
0
YellowFlash avatar
Bugos és ronda. Igaz, hogy béta állapotú, de láttam már béta klienst/játékot, amiről meg nem lehetett volna mondani, hogy nem végső kiadás. Váltottam is vissza a régire.
Eléggé átláthatatlanok a dolgok az újban. Pl: a 1st win of the day-nél volt eddig visszaszámláló, az újban ez eltűnt. Most már rá kell vinni az egeret az ikonra, hogy lásd mikor tölt újra a dolog. A régit kényelmesebb volt használni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció