Nincs tervben a Witcher 4, de a világához még visszatérhetnek

Szerző: xoki | 2017. November 13. | hír | 13 hozzászólás

Sajnos nagyon kevés esély van arra, hogy valaha is napvilágot lát a The Witcher 4, mert a harmadik résszel Geralt története lezárult. A CD Projekt RED vezérigazgatója, Adam Kiciński egy lengyel oldalnak mesélt erről, amely alapján megerősítésre is került ez az információ.

Adam Kiciński a fentieken kívül elmondta még, attól, hogy nem készül folytatás, a játék világához még visszatérhetnek majd valamilyen formában, hogy boldoggá tegyék a befektetőket, na és persze a rajongókat is.

Egyelőre semmi konkrétum nem ismert, de ha a készítők tényleg visszatérnek a The Witcher világához, akkor folytatás helyett egy spin-off elkészülésére van nagyobb esély, amely értelemszerűen új karaktereket is jelentene.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hunnia98 avatar
a legjob jatek amivel jatszotam kar hogy nem lesz 4 resz geralt nelkul fele olyan jo lesz ha egyatalan elkeszul
0
0
0
0
Hevy avatar
Azt se bánnám ha az 1. rész kapna egy redux editiont. Azok az animációk és UI eléggé elveszik a kedvem attól hogy elkezdjem, pedig tudom hogy jó játékról van szó.
0
0
0
0
zsivko avatar
Még siessenek, a 3-at még nem vittem végig.
0
0
0
0
💬 1
nagylajos19982 avatar
@zsivko: Minél jobban elhúzod a játékot annál jobb😆😆😆 Mióta végigjátszottam nem találok ehhez fogható játékot😠😠😠😠
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Az igazat megvallva az egyik szemem sír a másik nevet... Szerintem Geralt megkapta az őt illető trilógiát és a személyének megfelelő lezárást viszont sajnálom,hogy nem lesz több Witcher játék,de legalább nem lett egy elfajzott ipari hulladék belőle. Végül köszönet a fejlesztőknek ezekért a nagyszerű trilógiát átölelő kalandokért és a fejlesztésért! Geraltnak pedig jó pihenést! 😀
0
0
0
0
PotykaPal avatar
Néha NEM KELL folytatás, egyszerűen nincs értelme, sose értetem ezt a Far Cry 28 és Assassin's Creed 19 féle hozzáállást. Én úgy gondolom, hogy a CDPR is így áll a dologhoz, tissztességgesen lezárták Gerált történetét, 10 évet szántak a játékokra, most már nekünk rajongóknak bíznunk kell a fejlesztőkben és inkább várni a Cyberpunk 2077-re, mert hátha az is akkorát szól, mint a Witcher!
0
0
0
0
Player123 avatar
Ha Eskellel készítenének egy új részt az sem lenne rossz, esetleg Lamberttel vagy Cirivel, ami a 3 rész után játszódna és akkor Geralt is visszatérhetne, mint mellékszereplő.
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Player123: Ciri nem lenne rossz. A Witcher 3 jó befejezése után lévő jelenettől kezdőthetne is a játék. Eskel és Lambert se lenne rossz választás, csak legyen benne valamilyen formában Geralt.
0
0
0
0
gigazte avatar
Maga a világ rendben van, de Geralt nélkül én nem tudnék elképzelni egy Witcher játékot!
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@gigazte: Nehéz dolguk lesz még egy ilyen szerethető főhőst összehozni, de azért volt bőven szereplő a trilógiában aki a játékosok szívéhez nőtt, úgyhogy én bízok bennük ^^
0
0
0
0
Doge avatar
@gigazte: Úgy is lesz sorozat de semmi nem pótolja a kedvenc könyv és játék sorozatomat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció