Nier: Automata - rajongói patch javít a teljesítményen

Szerző: xoki | 2017. March 24. | hír | 5 hozzászólás

A Nier: Automata PC verziója nem sikerült valami jól, sokan panaszkodnak különböző hibák miatt, de leggyakrabban teljesítménybeli gondokat tapasztalnak a játékosok.

Egy lelkes Steam felhasználónak köszönhetően a legtöbb probléma javítva lett. Az elkészült mod kijavítja a felbontással kapcsolatos problémákat, valamint az FPS gondokat is, amelyek még a legerősebb gépek esetében is jelen vannak. A javítást Kaldaien készítette és mindenki számára elérhető innen.

A Redditen található hozzászólások alapján a mod tényleg sokat javít a teljesítményen, ezért mindenképpen érdemes azt felrakni, ha a játék döcögősen fut.

NieR: Automata
NieR: Automata
NieR: Automata
Megjelenés: 2017. March 17. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Square Enix
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Mert ugye az Andromédát a gyökér újságírók felkapták... Amúgy se valami nagy durranás ez a játék, és ahogy nézegettem a minijátékokat, mintha dedósoknak lettek volna kitalálva! Nem is értem, hogy egy ilyen játékot, miért is kell telerakni ilyen baromságokkal, bár így egy tipikus japán cucc lett! Ezés is a fő platform a PS4! Legtöbben szerintem a női karakter miatt játszanak csak vele.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Jaaj de jó hogy erről senki sem beszél és az Andromedát szidják.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ebből is látszik, hogy mennyit is törődtek a pc-s változattal! Ha akarták volna a fejlesztők, akkor kijavítják! Ez olyan mintha egy lerágott csontot dobtak volna egy kutyának...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció