New Game+ módot kap decemberben a Dishonored 2

Szerző: xoki | 2016. November 19. | hír | 4 hozzászólás

Decemberben egy új New Game+ móddal bővül a Dishonored 2, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy ismét végigmenjenek a kampányon a már meglévő felfejlesztett karakterükkel. Egy ingyenes frissítéssel kerül majd be a játékba.

A Bethesda blogjából még az is kiderül, hogy érkeznek még a személyre szabható nehézségi szintek, amelyről egyelőre nem tudni mit takar. Az információk az elkövetkező hetekben érkeznek majd erről.

A problémás PC port közben már megkapta az első frissítést, amely javít a teljesítményen. Egyelőre csak béta állapotú patchről van szó, de több, mint a semmi és látszik, hogy a fejlesztők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hibákat minél előbb kiküszöböljék. Ez az Update 1.1 a legidegesítőbb hibákat javítja csak, de az Arkane tudja, hogy mi mindenen kell még dolgozniuk és már közeledik az Update 1.2 is, amely rengeteg teljesítménybeli problémát fog javítani.

Dishonored 2
Dishonored 2
Dishonored 2
Megjelenés: 2016. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó, First person
Fejlesztő: Arkane Studios
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sean avatar
Ja ha annyit kínlódik az ember a jobb cuccokért akkor hadd játssza már végig velük a játékot 😃 Mint anno a Need for Speed-ben, mire megkaptad álmaid autóját és szénné tuningoltad, addigra vége lett a játéknak 😃
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Olyan aranyos amikor egy teljesen alap dolgot újdonságként hirdetnek :3
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Minden játékba kötelezővé tenném.Végigvitted a játékot sokat dobna az újrajátszhatóságon ha kiválaszthatnád milyen fegyverekkel,fejlesztésekkel stb.-vel akarod újra megcsinálni.Azok lennének meg amiket megszereztél, szórakozás mellett ,a hiányzó felszereléseket is begyűjtheted újrajátszás alkalmával.Nagyon sok játékból hiányolom ezt a funkciót(Hitman 4,5 Evil Withint újra játszhatod maxra tuningolt fegyverekkel,képességekkel, imádom).
Néhány mutatort is hasznosnak találnék pl. Metro esetáben 4 vagy akár 5 fegyver is lehetne nálad. Hangtompítos Shotgunnal látványos lövöldözni lopakodós részeken,közelről ,,elrepül" tőle az ellenség,viszont nem tudod berakni hangtompítós fegyvernek gyenge lőtávolság miatt.(hangtompítós fegyver lopakodáshoz,gépkarabély közel és messzi távra,söréstes puska hosszú csővel(növeli a lőtávolságot,ami a sörétes puskák gyenge pontja vagy mesterlövész puskát.)Újrajátszásnál tök jókat lehetne funolni vele.Sorolhatnám még a játékokat és funkciókat,de így is értitek miről beszélek.Ráadásul pofon egyszerű megcsinálni,kell érzékelje hogy végigvitted és kell csinálni egy plusz menüt ahol kiválaszthatod mit szeretnél(lehetőség,ha valaki a kihívásra megy nyugodtan maradhat a 3 fegyvernél és így tovább).Semmi újat nem kell csinálni, hiszen azt hasznosítaná ami már amúgy is benne van a játékba.Ennek az egésznek a hiányát arra tudnám visszavezetni hogy onnantól hogy megvetted a játékot a fejlesztőnek/kiadónak teljesen mindegy hányszor játszod újra ,ő már megkapta a pénzét,a többi nem érdekli.Vannak még ilyen apróságok,ezeknek a hiánya jelzi hogy káros mértékben eltolódott a játékfejlesztés profit irányba.
0
0
0
0
barnakutya avatar
Azért durva, hogy a játékfejlesztőknek ki kell emelniük, sőt ennek kell a fő attrakciónak lennie, hogy "INGYENES"... 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció