Netflix sorozat készül a The Witcher szériából

Szerző: xoki | 2017. May 18. | hír | 20 hozzászólás

Ríviai Geralt a vártnál hamarabb tér vissza a képernyőnkre, ugyanis bejelentették, hogy a The Witcher hamarosan egy Netflix sorozatként lesz látható.

Az eredeti, Andrzej Sapkowski által írt regényeken alapszik majd a sorozat, és az író a kreatív tanácsadó szerepét fogja betölteni. Ennek tudatában Geralt világa jobban hasonlít majd a játékok forrásául vett regényekre, mint magára a játéksorozatra. Egyelőre nem tudni, hogy rövidebb, fontosabb részeket terveznek kiragadni, vagy a teljes regény történetét fogják feldolgozni.

A megjelenési idő vagy a színészek listája nem ismert még, de a Netflix hamarosan biztos több információt is megoszt majd a készülő sorozatról, miután elindította a hype vonatot.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Azure666 avatar
Ha jól megcsinálják szinte biztos siker , alig várom😃
0
0
0
0
kimi100 avatar
Ígéretes! Hátha lenyomja a Trónok harcát a trónjáról 😜
0
0
0
0
Nemes Domonkos avatar
Yes!!!!!! A The Witcher részek jó játékok voltak, remélem ez a sorozat is az lesz! 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
Nincs netflixem, ezután sem fog kelleni.. 😃
0
0
0
0
Kemy avatar
Egy Elder Scrolls sorozatnak jobban örülnék, de ezt is kíváncsian várom ....
0
0
0
0
Dorci avatar
Én is a szereplőgárdáért izgulok... 😀
0
0
0
0
Janko95 avatar
Várjuk! 😃 Aztán majd lesz olyan sikeres mint a Trónok harca... az lenne az igazán király!
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Teljesen pozitívan állok a dologhoz, a Netfilx tudja mit csinál és maga a játék és könyvek is ott vannak. Ha jól válogatnak színészeket és ahogy hallottam nagyon koncentrálnak az eredeti feeling átadására akkor jó kis sorozatot kapunk majd 😀
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Kérdés, mennyire kezelik jól az alapanyagot. Bár igaz, inkább legyen sorozat, mint egy szimpla film.
A Mads Mikkelsen-es ötlet nem rossz. 😀
0
0
0
0
💬 8
Tuhajohn avatar
@Tyrion Lannister: Én inkább egy nagy kültségvetésű filmnek örültem volna. A sorozatokban kivétel nélkül béna a cgi meg szitne minden roszabb minőségben van, mert ott a mennyiség is fontos nem csak a minőség. Bár minőségről értelmetlen mostanában beszélni.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@Tuhajohn: Viszont egy filmmel nem lehetne átadni a történetből túl sokat. A Witchernek azért elég szerteágazó története van, nem biztos, hogy megérte volna max. két és fél órába sűríteni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Tyrion Lannister: Vagy ha már a könyvből lesz megcsinálni 6 részesre (mindegyik könyv egy film) mindegyiket 2 órásra, akárcsak Tolkien irományainál. ;-)
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@Warlordcommander: Arra meg gondolom nincs költségvetés. 6 film azért egy elég nagy és kockázatos projekt.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
@Tuhajohn: A kivétel nélkül hatalmas túlzás. Elég megnézni egy csata jelenetet a Game of Thrones-ból vagy esetleg a Vikings-ból. De, hogy Netflixes sorozatot is mondjak ott a Marco Polo ami már bizonyitott látvány terén (is). Böven jó lesz a látvány, ha egy országos csatornára jönne a sorozat akkor kellene félteni a látványt, de a Netflixnél nem lesz gond, tartalommal se.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Nogitsune: Trilógia is bűven elég lenne (Gyűrűk ura, Hobbit), de az se lenne olcsó. Csináljanak valamit ami jó a többi már másodlagos.
Azért én akkor is tartok egy sorozat látványától, mert ugye a történeten kívül ez is fontos. Mert egy béna látványú film/sorozat rögtön elveszi az ember kedvét, ohgy végignézze (legalábbis nálam így van).
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Tuhajohn: Ja én is így vagyok vele, meg alapból se szeretem a sorozatokat, mert húzzák húzzák húzzák, soha nincs vége, csak úgy ha megszakítják és nem csinálnak többet.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Warlordcommander: Mondjuk alapból én sem szeretem a sorozatokat. Volt talán 2 amit elkezdtem nézni azt meguntam. Mondjuk most a Trónok harcán gondolkodom, hogy náriszünetben esténként 1-1 részt megnézek, de nincs meg az akarat hozzá szóval valószínűleg nem lesz belőle semmi.
Én mindig az egész estés filmek híve voltam és szerintem maradok is. Engem kicsit elszomorított ez a hír, hogy mozifilm helyett sorozatot kapunk. De lehet, hogy jó lesz.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Plííz
https://1.fwcdn.pl/ph/38/58/633858/411698_1.1.jpg
Bár Mads Mikkelsen nem egy sorozat színész, de mostanában elég sok híres színész vállal szerepet sorozatokban.
0
0
0
0
gigazte avatar
A könyvek, és a játékok tetszenek, és a Netflix is elég jó sorozatokat csinál, szóval én már várom nagyon! Remélem nem a szereplőgárdán csúszik majd el az egész!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció