Nemsokára indul a Ghost in the Shell nyílt bétája

Szerző: xoki | 2016. July 27. | hír | 8 hozzászólás

A Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assult Online bétája nemsokára elindul. Július 28-ától minden játékos ingyenes hozzáférést kap a játékhoz, ezzel az utolsó teszteken esik át, mielőtt a végleges változat megjelenne.

A Ghost in the Shell egy többjátékos FPS lesz, jelenleg 8 egyedi karaktert, 3 játékmódot és sok különböző pályát tartalmaz. A nyílt béta indulásával ezek mellett különböző újításokkal, optimalizációval és egy új, a klasszikus Ghost in the Shell: Stand Alone Complex inspirálta játékmóddal bővül majd a játék.

A játék free-to-play lesz, de a játékosoknak lehetősége lesz különböző ládák vásárlására, amelyek sok különböző fegyver és karakter kinézeteket tartalmaz majd. Steamen és a Nexon Global Platformról lesz elérhető.

Ghost in the Shell: First Assault
Ghost in the Shell: First Assault
Ghost in the Shell: First Assault
Megjelenés: 2016. July 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Neople
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fukoshi avatar
bitpork: Szomorú, hogy mindig vannak ilyen szerencsétlenek akik hisztiznek emiatt meg: "A világ megérett a pusztulásra." szerencsétlenségeket írkálnak. Másik meg:
1. Gondolom te se egy gép előtt írtad ezt a kommentet.
2. Mi a bajod vele hogy ezzel szórakoznak, jobb 12 évesen cigizni, piálni drogozni, hajnali 3-kor ordibálni részegen, összehányni saját magadat, ja és b@szni, meg teherbe esni ilyen életkorba?, értem hogy szórakozás, de ennek is van mértéke.
3. Azzal nem fogsz semmit ez ellen tenni, hogy írkálod hülyeségeidet.
4. Mindenki saját maga dönti el mitcsinál, most senkit se érdekel, hogy te inkább kinnt szórakozol, mások meg bennt gépeznek, az a másik szabadideje nem a tied.
0
0
0
0
bitpork avatar
Szomorú, hogy már nincs élet az online játékokon túl 😞 A világ megérett a pusztulásra.
0
0
0
0
visor261 avatar
Remélem is hogy most több játékos lessz mint eddig 😃
0
0
0
0
janoarsenal avatar
Én most próbáltam, erősen Cod érzés fogott el míg játszottam, de ez kifejezetten jót jelent! Szerintem jó kis játék főleg hogy Free-to-Play! 😀
0
0
0
0
visor261 avatar
hajcsat ha hitboxot akarsz akkor neked ez való:
0
0
0
0
hajcsat78 avatar
Igen jó, ebbe legalább van hitbox nem úgy mint CS: GO-ban 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
Szerintem néhány képesség elégé felseleges pl: a cloack simán kiszúrható, a sentry meg ha kiszúrják kidobálják gránáttal :/
A boostokat még nem próbáltam de szerintem a falonátlátás a legjobb és még linkelhető is.
"sok különböző pálya" azért nem olyan sok(ha vannak egyáltalán olyanok akik dm-en kívül más módba is várnak) És a fegyverekből se olyan hú de sok van...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció