Nem várható World of Tanks 2

Szerző: xoki | 2017. October 28. | hír | 16 hozzászólás

A World of Tanks az egyik legnagyobb és legnépszerűbb játék, a legutóbbi elemzések szerint a játékosok száma 130 millió kizárólag PC-n.
A játék sikerét figyelembe véve az elmúlt 7 év leforgása alatt sokan egy folytatásra számítanának, de úgy tűnik, ez nem fog bekövetkezni. Alex de Giorgio válasza a folytatással kapcsolatban egyszerűen csak egy nem volt: „World of Tanks 2? Nem.” – mondta.

Továbbra is folyamatosan frissíteni fogják a játékot, egy esetleges folytatásra nagyon kevés esély van. Hasonló a helyzet mint a PUBG esetében, vagyis inkább azon dolgoznak a fejlesztők, hogy jobbá tegyék és kibővítsék a jelenlegi játékukat, és nem a folytatáson gondolkodnak.

World of Tanks
World of Tanks
World of Tanks
Megjelenés: 2010. October 30. (PC)
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Wargaming
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19902012 avatar
nem is baj a wot is egy nagy kaka.
0
0
0
0
susguy avatar
Tényleg ennyire nincs miről írni cikket? Azzal kell beérnünk, hogy miket nem csinálnak a játékvilágban?
0
0
0
0
no avatar
Minek egyáltalán bármilyen online játékhoz második részt csinálni?
Én is inkább a meglévő játék fejlesztése mellett állok, ami egyébként rá is férne a World of Tanksra. Új pályák kellenének, kevesebb prémium és több fejleszthető tank. Grafika pont jó: nem is csúnya, de nem is kell hozzá erőmű.
Az lenne nagyon király, ha a WW1-WW2-es tankok mellett megjelennének modernebb tankok is.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Nem is kell, a mostani is kula, inkább a War Thunder.. 😃
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
felőlem csinálhatnak bármit a wottal, nálam leírták már magukat réges-régen az előre eldöntött csatáikkal...
0
0
0
0
Csicso avatar
Nem értek ezekhez a játékokhoz, de azért 5-10 évente érdemes legalább a motort lecserélni, a counter stike is ezt csinálta hiszen 1999-2000 körül debütált azért az a grafikai szint ma már kevés lenne. Persze ekkor is bőven elég csak a grafikát magasabb szintre emelni a játékmenet stb. maradhat.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Csicso: Jelenlegi CSGO grafikája is kevés a mai elvárásokhoz, ha már ezt vesszük. Valószínűleg az új motor is az lesz, hiába fejlesztik.

Spoiler!
Egy játékot nem a grafikája miatt játszom feltétlen, de ez az igazság.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@LordSzalko: Tedd fel High settingsre, még csak Ultrára sem kell.Nagyon szép játék,és ami a lényeg hogy dinamikus elemek is ki vannak dolgozva.PL. Animációk, letekeri katona a hangtompítót,vagy mikor szarrá lövöd úgy rándul ahogy kell, látványos effektek,Külön a fegyver leesésnek csináltak fizikát.Én eléggé érzékeny vagyok a kidolgozatlan dinamikus elemekre, itt nincs semmi ilyen.Am alapvető folyosókon harcolsz(nem szobákba mint monjuk RS6 siege-be),mégis mindenhol van valami ,,bizgentyű" szóval nincs steril hatása a pályáknak (jó level design).Viszont jól mondod, grafika nem minden.
😀😀😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
@LordSzalko: sokan szidják a cs grafikáját,de azért a felújított mappok elég szépen néznek ki,meg fejlesztgetik az animációkat is etc..
0
0
0
0
Csicso avatar
@LordSzalko: Gondolom nem érdekük, hogy valaki azért hagyja abba a játékot - és ugye a perkálást a multi miatt - mert nem fut a gépén ezért nem csinálnak über grafikát de azért hébe-hóba jó ha követik a fejlődést, még ha pár évvel le is maradva.
0
0
0
0
xCube avatar
@Csicso: A WoT egyszer már kapott egy nagy motor tuningot, a grafikát is rendesen megtolták akkor. Nem is csúnya a játék, akik szeretik azok pedig nem a grafikája miatt tolják.
0
0
0
0
hekli96 avatar
Full felesleges, az ilyen jellegű játékoknál csak csiszolni kell a meglévő verziót esetleg új játékmódokat stb. belerakni. Mit takarna a WoT 2? Új motor? Esetleg új kliens? Vagy mit? Mert ezeket nem csak, hogy lehet cserélni hanem ha jól tudom már meg is csinálták a 7 év alatt. A kliens mindig frissíti a játékot a legújabb verzióra innentől kezdve folyamatos a fejlődés csak aki rendszeresen játszik vele lehet elsiklik felette, vagy a gépe nem támogatja az új HDR-t így neki alapból marad a régi.

Ez nem egy franchise, hogy abból jön a pénz, hogy megveszed az új játékot így üzletileg sincs értelme egy új kiadásnak. Az egyetlen amit elérnének vele, hogy ketté vágják a játékostábort és szereznek egy rövid időre egy kis plusz játékost aki kipróbálja. Ha annyival jobb lesz a 2 mint az 1 akkor a túlnyomó többség átmegy a 2-re így az 1 a szerverpark fenttartással stb. előbb utóbb veszteséges lenne. Ha 2 lenne gyenge akkor a ráfordított fejlesztési költség megy a kukába és ugyanúgy viszi a pénzt amíg fut és le nem zárják. Ha mind kettő fent maradna akkor meg ugyanúgy profit csökkenés lenne mert mindent meg kéne duplázni 2x annyi szerver, alkalmazott stb.

Egyszóval ***ság az egész ötlet! Az a vicc, hogy egyáltalán felmerült és van aki köcsögnek tarja a céget ezért.
0
0
0
0
no avatar
Bőven lehetne min változtatni benne, és nem hiszem hogy ördögtől való lenne egy, 7 éve online aktívan szereplő játék készítőjétől a folytatás felől érdeklődni. Mivel nem akarnak második részt, úgy néz ki a pénzkitermelés megy csak, mert bármilyen fejlesztés költségbe kerül, ami csökkenti a profitot.
Grafika, fizika, újabb játékmechanikai elemek, újabb játékmódok, kampányok, több nemzet, több pálya...
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Minek volna belőle 2. rész? Ki volt az a hülye aki ilyet gondolt? Ha modernebb tankokkal akarok játszani akkor Armored Warfare. ha pedig kicsit realisztikusabban akarok játszani akkor War Thunder. Ha lenne is 2. rész mivel lehetne másabb az "1."-től? Szerintem semmi olyat nem tudnának bele rakni abba,amit ebbe ne lehetne,és nem kell egy teljesen új játékot fejleszteni,csak a meglévőt csiszolni. Bár nekem már a wot leírta magát,elcseszték. Nem kicsit,nagyon.
0
0
0
0
no avatar
Abbahagytam a játékot, de jó lenne ha valami jót csinálnának a játékkal és akkor visszamegyek... Talán...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció