Nem lesz cross-platform a Tekken 7

Szerző: xoki | 2016. September 26. | hír | 6 hozzászólás

A jelenlegi konzolgeneráció alatt egyre nagyobb hangsúly fektetnek a cross-platform támogatásra, például olyan játék esetében, mint a Rocket League vagy a Final Fantasy XIV, ahol platformtól függetlenül játszhatnak egymás ellen a játékosok. Sajnos nagy valószínűséggel a Tekken 7 esetében ez elmarad, különböző „lehetséges biztonsági kockázatok” miatt.

A projekt vezetője, Katsuhiro Harada egy tweetben leírta, hogy valószínűtlen e funkció bevezetése. Igaz, hogy technikailag lehetséges lenne, viszont véleménye szerint nem lenne egy jó lépés. Minden technikai lehetőség adott arra, hogy a PS4, Xbox One és PC játékosok egymás ellen verekedhessenek. A fő problémát a különböző biztonsági kockázatok, a lehetséges csaló játékosok jelenléte PC-n, valamint a vállalat irányelvei jelentik. Harada hozzátette, hogy ezzel nem arra utal, hogy a PC játékosok csalók, mindössze nagyobb a számuk, mint a konzolosoké, és sokkal több lehetőség adatik meg arra, hogy csalásba kezdjenek. Egy kompetitív játék maradjon is az, és nem nehéz észrevenni, hogy egy ilyen játék atyja erre törekszik.

Fontos megjegyezni, hogy a Street Fighter V támogatja a cross-platform játékot PC és PS4 között, amely jelenleg a legközelebbi kihívója a játéknak. Mindenesetre van esély arra, hogy Harada újra átgondolja mindezt és megváltozik a döntése a 2017 elején esedékes megjelenés előtt.

TEKKEN 7
TEKKEN 7
TEKKEN 7
Megjelenés: 2017. June 02. (PC)
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: Bandai Namco Studios
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
atemi105 avatar
" A fő problémát a különböző biztonsági kockázatok, a lehetséges csaló játékosok jelenléte PC-n, valamint a vállalat irányelvei jelentik."
A vicces ebbe az hogy a Street Fighter 5-ben több csaló van ps4-en mint pc-n
0
0
0
0
Hiroshi_Ayugai avatar
Moon92: Nem jól értelmezted a szöveget! tudsz te a haveroddal játszani egymás ellen egy konzolon ii otthon, vagy te a saját konzolodon, és haverod is otthon a saját konzolján egymás ellen, HA mind két konzol ugyan az a márka... pl Xbox One.
Viszont ha te Xboxon verekednél, haverod meg PC-n, egymás ellen nem fog menni.
0
0
0
0
no avatar
Áhhh tudják ezek hogy ellenem nincs esélyük és így készülnek! 😆
0
0
0
0
Moon92 avatar
Most nem azért de miért kéne kiszedni? A tekken mindig is ilyen volt erről híres, hogy egymás ellen tudjanak az emberek játszani ne kelljen online mások ellen ha nem akarja az illető.....
Meg már elég unalmas szerintem hogy otthon nem elég 1 konzolon vagy Pc-n játszani ahhoz, hogy jót szórakozhasson a bárátjával vagy az családtagjaival az illető, már kell még 1 Konzol vagy PC.....
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Kérdem én (2000 óra King of fighters után), hogy hogyan lehet csalni egy verekedős játékban?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció