Nem csak a League of Legends-en dolgoznak a Riot Gamesnél

Szerző: xoki | 2018. August 05. | hír | 5 hozzászólás

Valószínűleg mindenki hallott már a Riot Gamesről, akiket a 9 éve megjelent és azóta hatalmas sikereket elérő League of Legends tett híressé. Ellenben a cég azt szeretné, hogy nevüket a League of Legends-en kívül más sikercím is ismertté tegye. A cég úgy döntött, hogy a League of Legends mellett új játékokat is készít majd, és akár még egy MMO is számításba jöhet.

A Riot Games társalapítója, Marc Merrill a Varietynek adott interjújában elmondta, hogy a stúdió folyamatosan új ötletekkel áll elő, amelyekből később akár egy teljes értékű játék is készülhet, de már most több nagyobb projekten is dolgoznak. Merrill Twitteren már rákérdezett, hogy készítsenek-e egy MMO-t, de később figyelmeztetett mindenkit, hogy ez nem ér fel egy MMO bejelentésével, mivel lehet sohasem készül el.

Visszatérve a készülő új játékokra, a Riot Games szeretne minden évtizedben kiadni egy új, a League of Legends-hez hasonló kaliberű játékot, amelyeket nem feltétlenül a MOBA világába helyeznének el, és természetesen műfajban is másra kell majd számítani.

League of Legends
League of Legends
League of Legends
Megjelenés: 2009. October 27. (PC)
Műfaj: MOBA
Fejlesztő: Riot Games
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Unreal Tournament-szerű játékot a népnek! Akkoriban mekkora egy durranás volt az is, te jó ég. Az agyatlan lövölde 😃 Ezt a mai technikai adottságokkal tökéletesre lehetne fejleszteni. Profi közelharci-távharci eszközök, az a rengeteg játékmód, mint pl. az Onslaught, Mutation, Double Domination, Bombing Run, Invasion, Assault, illetve az alap módok, mint a zászlórablás, Deathmatch és Team Deathmatch. Azt akkor ezekhez lehetne még újakat kitalálni ám. Ha a Riot valaha gondolkozik új játék kiadásában, akkor szerintem nagyon is jót tenne, ha az első újdonságuk nagyon elszakadna a jelenlegi stílustól, illetve valami olyasmi lenne, amivel nagyon rég nem próbálkoztak. Az Unreal Tournament stílusának felelevenítése nagyon jó lenne szerintem. Jó, van jelenleg is Unreal, ami online, de én kipróbáltam és nagyon kevesen játszák, meg valahogy nem is nyújtja ugyanazt az élményt, mint azelőtt. Viszont a Riot bőven van olyan helyzetben, hogy bármit mondanak, arra nagyon harapna a közönség. Onnantól már csak jó kivitelezés kellene, és lenne is rá játékosbázis elég nagy.
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
"Riot Games szeretne minden évtizedben kiadni egy új, a League of Legends-hez hasonló kaliberű játékot"

Még véletlen se legyen valami más stílus, nehogy már másoknak is kedvezzenek.
0
0
0
0
💬 1
tomi961 avatar
@csibeszke37: " és természetesen műfajban is másra kell majd számítani."
Még véletlen se olvasd el az egész mondatot, nehogy már ne nézzenek hülyének 😀
0
0
0
0
MateLUL avatar
Egyenlőre egy fps játékról is beszéltek, azt nagyon adnám ha el is készülne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció