Minden évben két nagy Windows 10 frissítés várható

Szerző: xoki | 2017. April 21. | hír | 19 hozzászólás

A Microsoft bejelentette, hogy ezentúl minden évben kétszer terveznek kiadni jelentősebb frissítést a Windows 10-hez. Ez olyanokat foglal magába, mint például a nemrégiben megjelent Creators frissítés.
Minden év márciusában és novemberében jelenik majd meg újdonság, amelyet a Microsoft 18 hónapig támogat, viszont azt egyelőre nem árulták el, mit terveznek belerakni a következő nagy frissítésbe. Redstone 3 kódnév alatt már tesztelnek valamit, viszont nem tudni mit. Kiszivárgott egy kép, amelyen látható, hogy a start menü dizájn is átesik majd egy kis ráncfelvarráson.

A Windows következő verziója a Project Neon kódnevet viseli, amelyben változik majd a dizájn egy része is, ezért várhatóan másképpen fog kinézni, mint a jelenlegi.

Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Tiszta Linux. Lesz LTE is? 😀 Ott is van a 16.04 és a 16.10, ami ugye a negyedik és a tizedik havi nagy frissítés. Mondjuk jelenleg a harmadik havi is úgy jött ki a Win10-hez, hogy 17.03. Ha a következő a 17.11-lesz, nagyot fogok röhögni. 😀
0
0
0
0
💬 1
YoRHa 2B avatar
@csuz-li: Most hogy mondod, tényleg olyan 😂
bár nem minden disztrunál van így 😃
Meg az nem LTS ? (Long Term Support)
0
0
0
0
no avatar
Kell még pár frissítés hogy tökéletes legyen, az alkotói frissítésről egyelőre visszaálltam az előző build - re.
0
0
0
0
Krissz avatar
A Scale-elés már elég régóta gond a Win10 ben. Nekem a CU után az 1280x1024 en, sem rendezi el normálisan az ikonjaimat (tálca feletti rész)
0
0
0
0
💬 10
hashimoto avatar
@Krissz: Ezt én is észrevettem, hogy egy kisebb üres sáv maradt az ikonok, és a tálca közt. Eddig jól nézett ki, alul voltak a játékok, és olyan volt mintha a tálcán csücsültek volna 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
@hashimoto: Jaja 😃 Meg sokszor sorba akarnám rendezni az ikonokat, pl.: jobb alsó sarokba a kukát akkor nem mindig engedi oda tenni mondjuk az ikont, elengedem és mellé teszi, frissitek eggyet (F5 az asztalon) aztán pedig engedi 😃
De nem csak a jobb alsó sarokban
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Krissz: + Ha az AMD VSR be van kapcsolva, és mondjuk 1440p-ben játszom, akkor utána egy kupacra teszi az ikonokat, mondjuk erre van egy programom, hogy vissza lehet állítani az ikonokat egy mentett állapotba.
0
0
0
0
Krissz avatar
@hashimoto: Ikonokra talán a legegyszerűbb megoldás, ha ugyanott akarod találni őket, ha az asztalon a helyi menüben Nézet ==> Asztali elemek megjelenítése és ott kiveszed a pipát.

Nálam ez mindig bevált ha valamiért felbontást kellet átálítanom néhány percre , vagy egy játék akár átálította.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Krissz: Én leszedtem a Desktop OK! nevű programot, elmentettem az ikonok pozícióját, ha kell, csak két katt visszaállítani. 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
@hashimoto: Az se rossz megoldás 😃 csak ez jobban kéznél van 😆
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Krissz: https://image.prntscr.com/image/bd7f7b1470654e1382a95aabb960b9d1.png
Az ikon neve le tud lógni, de maga az ikon nem. 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
@hashimoto: Amúgy jaah 😃 nálamis ugyanilyen X D
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Krissz: Nyugi nekem 1440x900 ban se jó 😆
nekem annó win8.1 nél is ez volt ott az ikon átméretezés megoldotta, 10 nél nem
0
0
0
0
Krissz avatar
@YoRHa 2B: Akkor jó 😆 Lassan az lesz hogy FHD alatt nemis támogtja majd a megjelenítőket 😆
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Én meg annak örülmék nagyon, ha végre 4K-ban normálisan tudná méretezni az asztalt és a különböző programok ablakait és ikonjait!
0
0
0
0
Larten avatar
Mikor jön egy olyan update, ami engedni fogja, hogy én döntsek arról, hogy milkor milyen frissítést töltsön le a win? Annak örülnék, mert már kellett egy párszor rendszer visszaállítanom.
0
0
0
0
💬 2
YellowFlash avatar
@Larten: Én manuálisan letiltottam mindent, még azt is, amit igazából nem is lehetne. 😃 Kellett hozzá egy óra guglizás, meg Windows PowerShell, de végül meglett. Most már szó szerint semmit nem tölt a gépem. Még várok 1-2 hónapot aztán ha tényleg azt látom, hogy érdemes leszedni a nagyobb update-eket, akkor majd töltök.
0
0
0
0
Larten avatar
@YellowFlash: Tapasztaltál azóta bármi bugot? Kékhalál, windows bug, stb? Mert ha nem, akkor én is mókolok majd valamit a frissítésekkel 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
Kíváncsian várom 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció