Minden, amit eddig tudunk a Star Wars Battlefront 2-ről

Szerző: xoki | 2017. April 16. | hír | 28 hozzászólás

Tegnap közzétették a Star Wars Battlefront 2 első trailerét, amelyből sok minden kiderül, és úgy tűnik, az EA, valamint a játék fejlesztői ezúttal rendesen kitettek magukért.
A traileren kívül is sok információra fény derült az újragondolt Battlefront folytatásáról. Lássuk, mire is számíthatunk a még idén megjelenő játékban.

Az első rész jól sikerült, viszont bizonyos alapfunkciók hiánya miatt sokan negatív véleménnyel voltak róla. Úgy néz ki, a folytatásban ezeket pótolni fogják. A sokak által hiányolt egyjátékos történetmód is helyet kap a folytatásban, amelyben sok ismert karakter is feltűnik majd. Játszható lesz Kylo Ren, Luke Skywalker és még sokan mások. A történet egy új, női karaktert vezet fel, aki nem más, mint Iden Versio birodalmi parancsnok, viszont más szemszögéből is betekintést nyújt majd a játék, amely a Return of the Jedi és a The Force Awakens közötti 30 évet foglalja magába. A teljes történet a hivatalos kánon részét képezi. Ezenkívül a többjátékos módban is igyekeznek mindent a játékosok igényei szerint átdolgozni.

A játék hivatalos oldaláról kiderül, hogy a Battlefront 2 november 17-én fog megjelenni. Az előrendelők pedig 3 nappal előbb kapnak majd hozzáférést.

Íme az első trailer:

Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Megjelenés: 2017. November 17. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, TPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
nem tudom mi bajotok van az 1. részével, szerintem jó techdemo volt csak drága
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Mesterlovész:

Az a baj hogy normális Star Wars stratégia nem jelent meg soha.Anno a Force Commander nem lett eget verő,plusz mára elavult.Aztán ott az Empire at War, ami játékmenetben egész jó de grafikára vacak.Az űrcsaták még azt mondom okésak(bár a vadászgépek harca dúrván el van nagyolva).Szárazföldi csata viszont botrányosan szar, mintha fogták volna az űr egységeket,átskinelték ozt alájuk tettek valami bolygó textúrát és legyél boldog.Meg az egész elég hamar önismétlővé válik.Van benne vagy 200 órám modokkal együtt de csak azért mert Nvidia 9500GT-vel nem sok játék jöhetett szóba.Mióta új gépem van eszembe nem jutott elővenni.
Én valami Supreme commandert stilusra gondoltam AAA keretek között, Indinél pedig felülnézetes Gratiatus Space Battle vagy oldalnézetbe Imperium Galactica 1 persze modern grafikával és technikával tehát legyen sérülésmodellezés és a többi.Azért vetettem fel oldal és felülnézetet mert 2d-be sokkal könnyebb effekteket stb. irni, tehát a kisebb stúdióknak is menne(lásd Terraria,Gratiatus Space Battle).Ha az van amit mondasz, egyszerűen nincs rá igény persze várhatjuk a világ végezetéig.😞
Szerk:
Ami még gond hogy Supreme Commander(2007) óta nem jött ki igazi Stratégiai játék,merthogy behoztak egy új vonalat a stratégiai pontok és oda le spawnoló egységek formájában(amikből egyébként elég kevés van,néhány tucat egység csatázik az egész térképen több száz helyett, és bázis épités híján ágyuk sincsenek).Egyik ilyen a World in Conflict ami mondjuk hogy bejött ,játékmenetre egész jó, grafikára meg áll leejtős(Wargame ugyanez szimulációval vegyítve).Viszont érezhetően hiányzott a Total Annhilation/Supreme Commander stratégiai hadviselése, bázis építés ,légierő-légiharc,tengeri hadviselés, gyárak megsemmisitése amivel persze az utánpótlás is megszűnt(azért milyen király mikor légierővel ellenség hátországát támadod, ezen mechanikák hiánya miatt hamar repetitívvé válik a játékmenet).Kijött az Ash Of The Singularity ami ugyanez csak a részletek nincsenek kidolgozva.Nincsenek roncsok, még az épületeknek se.Repülő felrobban ilyen gagyi effekt formájában,semmi becsapódás/darabokra robbanás és a balance se az igazi.(pedig Supreme 2007-be tudta ezeket, Ash Of The Singularity meg állítólag valami csodálatos Techdemó ozt játékmenetre és grafikára is vacak...).Ezek miatt nem jön át a gigantikus csata érzés.Szerintem most is lenne igény stratégiára csak nem erre az újfajta irányvonalra , mert érezni a hiányosságokat és ez miatt hamar rá lehet unni.Vissza kéne térni a klasszikus vonalra, nem hiába volt népszzerű C&C generals, SPC(utód híján mai napig az ) ,azóta nem nőtt fel másik generáció, lehet most is lenne rá igény.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ahogy nézegettem ezt a trailert már most látszik, hogy ugrálni fog az időben a történet, és több irányítható karakter is lesz benne. Amúgy ennyi károgót egy helyen...😂 Aki pedig egy cég bukásáért szorít, az egy elég nagy gyökér! Miért jó az, ha kényszerből elbocsátanak mindenkit? Jobban tudsz tőle aludni?
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Kiki4444
Egy ilyen játékot én is szívesen fogadnék, de tuti nem lesz, mert a stratégiákra csak egy nagyon szűk réteg kíváncsi, nem éri meg gyártani őket. Egy két nagyobb címet leszámítva nem is nagyon jön ki stratégia már hosszú évek óta. Ez van: a piac átalakul, az igényk változnak. Mindenki csak az esztelen lövöldözős henteldékre utazik, és azt se a játékélényért játsszák, hanem hogy felvehessék, hogy kinek van több FPS -e

Ami a játékot illeti, a grafika nagyon szép, a lehetőség adott, aztán majd meglátjuk mt hoznak ki belőle.
0
0
0
0
xeon pc game avatar
Srácok olyan dolgon vitatkoztok ami még nem is létezik! Vagy van valakinek időgépe? Az első malac persejnek nézte az embert a semmiért ez meg a jövö zenéje de én nem várnék többet.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
laciqwer: Nem értelek, miért ne ölelhetne fel hosszabb időintervallumot a történet? Senki sem mondta, hogy az egész összefüggő lesz, és ha mégis, akkor valószínűleg egy karakter kapcsolja össze.
0
0
0
0
Kody avatar
"A történet egy új, női karaktert vezet fel" Kezdem kicsit unni ... Zsinórban a 3. ...
0
0
0
0
no avatar
Maul mit keres ott?
Még a Lázadás kezdetének kezdetén a rouge one film elött böven pár évvel megölte Kenobi mester. erre a SW7ben szereplö csaj is ott lesz jah meg a 2 halálcsillag is ahol a csaj még sehol se volt föleg nem kardal nah emg Kylo se max Han Solo Gatyájában.
Disney aztán tud össze vissza történetett csinálni csak gratulálni lehet nekik avagy a lázadás kezdetének kezdete elöttöl indul a story és a SW 7+ nál fejezödik be , az irok elmehetnek a p..... ba .

tehát szétbarmoláson kivül még azért várom mert mégis csak SW de azért van baj vele már ebböl a videobol is látszik
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
hekli96: Teljesen egyetértek abban hogy az új idővonal irreális és nevetséges én is így gondolom, de még egy kicsit reménykedek abban hogy legalább a Köztársaság/Birodalom kori részeket jól megcsinálják majd, de a történet engem nem igazán érdekel.
Inkább az egybe kellet volna valami sztorit belerakni, abba sokkal jobb lett volna, mert így csak egy drága lövölde, pedig sok lehetőség lett volna benne.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Jó kis Star Wars stratégiát kéne végre kiadni.Ha nem AAA, valami Indie felül vagy oldalnézetes(lásd Imperium Galactica 1) flotta és bolygó menedzselés, látványos űrcsatákkal kombinálva, de jó is lenne.Oszt ha ez megvan megcsinálhatják ugyanennek a Star Trekes verzióját.Szó nélkül megvenném mindkettőt.
0
0
0
0
hekli96 avatar
Warlordcommander: Most nem a rasszokon volt a hangsúly meg nem is azon, hogy húztak egy új idővonalat a 6. rész után hanem, hogy szerintem az egész környezet ingatag lábakon áll. Míg a könyvekben mindent részletesen logikusan felépítettek nagyon f.szán addig itt kaptunk valami összefosott moslékot, hogy működjön a CtrlC CtrlV. Nem kell a könyv vs filmmel jönni tudom, hogy nem lehet/akarnak mindent olyan mélységben elmesélni mint könyvben. De azok a körülmények amire az új idővonal alapozva van egyszerűen irreális és nevetséges szerintem.

Annak aki szerint az előző rész egy SW Battlefield annak üzenem, hogy vagy nem BF-ezett (vagy istentelen szar volt benne így nem tudta megismerni a játékot) vagy a Battlefronttal nem játszott! A két játéknak nem sok köze van egymáshoz. Az összes hasonlóság, hogy ugyanaz a grafikai motor hajtja illetve egy fejlesztő "cég" készítette (aki utánaolvasott tudja, hogy nagyon kevesen dolgoztak azok közül a Battlefronton akik a BF-en is. Csak ők is a DICE égisze alá tartoztak. A BF-es csapat le se szarta ezt, ők a BF1-el foglalkoztak.) A fegyvereknek sincs közük egymáshoz, se semelyik járműnek. Két teljesen különböző játékról van szó.

Reménykedem, hogy tudnak alkotni valamit így, hogy két másik csapat is besegít, de elővásárolni ezt már biztos nem fogom.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
xSuke: Nagyon is tudom miről beszélek mivel az összes SW-t láttam ezenkívül számtalan könyvet olvastam nem beszélve a kiterjesztett univerzumról. De annyi biztos hogy a Disney teljesen mást csinál, ami nekem nem tetszik, ez van.
Milton: Mace Windu, Korun volt azért volt sötét bőrű, a Haruun Kal-ról származott ahol a Korun egy külön emberi faj volt, és az egész bolygón klánokba éltek. Innen vitték a jedi templomba.

Remélem a többi era nem season pass lesz.😉
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
bojtargenyo: Vissza fognak menni, a játék minden érából merít (mondjuk a Régi Köztársaság idejéből nem).
0
0
0
0
bojtargenyo avatar
Visszamehetnének egy kicsit a köztársaság kontra szakadárok idejére. A droidhadsereges verzió nekem kifejezetten tetszik. Tudom, eléggé átnyálazták már azt a részt, de egy nem kanonizált történet keretében szívesen fogadnám.
0
0
0
0
no avatar
Warlordcommander: Te nem tudom miről beszélsz, de nem nagyon láttál még 1 SW-t sem 😆 😆
0
0
0
0
maxrobi94 avatar
Nekem majd tuti előrendelés lesz ebből 😀 Nagyon szeretem a Star Wars filmeket is és annyira nem lett szörnyű az első Battlefront sem. Igaz teljes áron meg nem vettem volna 😃 De ezt úgy érzem megéri majd 😀
0
0
0
0
terrorista93 avatar
Biztos nem rossz játék főleg 1 ***a tvel de nem tudom mi ujdonság lesz az 1hez képest h szebbek 1 árnyalattal az arcmimikák?Inkább koncentrálnának a filmre ez a mostani arra jó volt h bealudjak tőle este .....jól el*** a star wars érzést ha ez igy megy tovább, csak azért h dögre keressék magukat az ea-s majmok hülyét csinálnak a "márkából"...Inkább várnának ezzel és 3-4 év után kihoznának 1 normális ÚJ játékot mint ahogy a gtanál is van....A disney meg maradjon inkább a mickey egérnél mer ez nem az ő terepük
0
0
0
0
Legion avatar
atemi1051: 5 évig nem 4 és ezzel még gázabb 😆
Kaptunk egy hú de atom giga starwars trailert stb stb, csak kár hogy ez se lesz több mint egy BFre húzott star wars skin mint a legutóbbi Battlefront. A régi star wars battlefrontokat szerettem mert tényleg jók voltak, meg ott volt mit csinálni. Skirmish, kampány, conquest, űrcsata. Az újba mi volt, egy sima sci-fi battlefield Star Wars néven mert majd azt veszi a paraszt csak azért mert star wars. Kipróbáltam az ingyeneset mikor kijött, egy karcolattal nem volt másabb mint a BF4.
0
0
0
0
susguy avatar
Warlordcommander:
Mace Windu üdvözletét küldi.
0
0
0
0
atemi105 avatar
A Mass Effect Andromeda 4 évig készült.
0
0
0
0
no avatar
2év alatt Star Wars Battlefront,Need For Speed,Fifa 16,Fifa 17,Mass Effect Andromeda,Battlefield 1.Ha úgy nézzük akkor mindegyik szar.Star Wars Battlefefrontba kevés és szar content,drága pénzért.Need For Speed kevés tartalom,szarságok.Fifa 16/17 inkább hagyjuk mert minden évbe ugyan azt a részt adják ki semmi újjal.Mass Effect Andromeda unalmas,szar animációk.Battlefield 1 nincs kifogásom.
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
A trailer jó volt az első részénél is.
A game viszont nem.
Az utóbbi időben sok rossz játékot adnak ki.
Köztük az EA is.
Szorítok nekik, hogy menjenek tönkre vagy legalább bukjanak egy nagyot.
Utána majd átgondolják egy kicsit, hogy hol hibáztak.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Úgy bírom, hogy már mindenki leírja a játékot, úgy, hogy látott belőle egy, egyébként szerintem jó trailert. Most az egy dolog, ha valaki csak egyszerűen nem csípi a Star Wars-ot, de csak azért előre eltemetni, mert EA bácsi adja ki, meg "az első rész is sz.r volt", szerintem csak szimplán nevetséges.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Hát igazából, a Disney szétkapta az egész Star Wars-ot úgy ahogy van, megvették egy rakat pénzért és próbálják visszahozni az évente kiadott félkész játékokból filmekből, amik nehogy szerény történetet kapnak, de korántsem lesznek olyan sikeresek mint a régiek.😞
Most komolyan kit érdekel az Első Rend, és Kylo Ren? Szegény végigsírta a 7-es részt is.
Ami pedig a Battlefront (2015)-öt illeti igencsak pénzlehúzós játékra sikerült igen kevés tartalommal, és 60 eurós season passal.
A másik dolog pedig hogy a birodalmiak között már megint mit keres női főszereplő karakter (ráadásul birodalmi tiszt), mivel az eredeti SW-ban egy női birodalmi tiszt se volt, se rohamosztagos, nem azért írom ezt, nehogy valaki félreértse (a Leia is egy jó mellékszereplő volt), de ezek is bele tartoznak a SW univerzumába, mint ahogyan sötét bőrűek és sárgák se voltak, nem úgy ahogy azt a 7-es részben láttuk.
Előrendelni biztosan nem fogom a játékot, de lehet hogy megvenni se, viszont érdekelne hogy megint mit talált ki a Disney és az EA, a már kiterjesztett univerzumban leírt dolgok helyett, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez is ugyanolyan pénzlehúzós 0 tartalmú összekapott hülyeség lesz, mint a többi SW amit a Disney csinál, csak azért hogy visszajöjjön a pénzük, az emberek pedig úgyis megveszik mert rá van írva hogy STAR WARS.
Nem akarok vitát robbantani, mert biztos van akinek ez is tetszik, én is egy hatalmas SW fan vagyok viszont ezekről az új Disneys SW-kről ez a véleményem.😂
0
0
0
0
hashimoto avatar
"A Battlefield 1 is a hulladék kategóriát súrolja."

Én a star wars-sal vagyok így 😃
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
A Battlefront 1 az egy NAGY kalap sz.r!!!
A Battlefield 1 is a hulladék kategóriát súrolja.
Soha többet nem rendek elő EA játékot.
Mondom ezt úgy, hogy a Bf 4-el a mai napig játszok!
1450 órát raktam már bele...
0
0
0
0
no avatar
worldoftanks2000: megnyugodhatsz, a battlefront 2-höz nem lesz season pass 😃
0
0
0
0
no avatar
Tök jó volt az 1,csak olyan hamar unalomba fulladt,hogy 9óra elég is volt ebből a játékból.Számomra nagy lehúzás volt,mert 16ezret kiadtam egy olyan játékért amiben nem hogy single nem volt,hanem a multi is olyan content szegény volt,hogy ehez képest egy fél kész játék már leveri.Tök muri a Frostbite engine,szép és jó,de annyira szegény a játék hogy engem a 2 se fog lenyűgözni.Már várom valakinek az üzenetét hogy jajj ott a Season Pass.Tudom hogy ott van a Season Pass,de akkor is egy 60euros Season Passot nem fogok megvenni,ami semmit se tartalmaz.Szóval amit eddig olvastam hogy madden meg nfl,fifa,need for speed,star wars van eddig bejelentve,ebből a 5játékból ami egyedül érdekel az a Need For Speed lesz.De lemerem fogadni hasonlóan kevés content lesz a játékba.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció