Miért új IP és nem egy Assassin's Creed spin-off lett a Skull & Bones?

Szerző: xoki | 2017. July 24. | hír | 10 hozzászólás

Az Assassin's Creed játékokba bevezetett kalózkodás nagy sikereket ért el, ezért nem mondható nagy meglepetésnek, hogy a Ubisoft kiemelte a játék ezen részét és egy új címet alkotott belőle. Ez lett a Skull & Bones, amely az idei E3 egyik nagy meglepetése is volt.

Az Assassin's Creed 3 és Black Flag inspirálta játékot a Ubisoft Singapore csapata alkotta meg, akik az említett két AC játékban létrehozták a csatákat. Vajon miért lett egy teljesen új IP egy AC spin-off helyett? Erre adott választ Olivier de Rotalier és Yves Guillemot a Ubisofttól.

A fejlesztőcsapat 1v1 csaták prototípusát hozta létre, amelyek nagyon érdekesek és szórakoztatók voltak, de azok nem illettek bele az akkori Assassin's Creed világába. Ennek tudatában az ötlet maradt, de azt egy új IP-ként valósították meg, amelynek a második fő oka az volt, hogy nagyobb szabadságot is kaptak, ugyanis nem köti őket az AC világában létrehozott játékelemek.
A Skull & Bonest hosszú távra tervezik, és elmondásuk szerint sokat tanultak a fejlesztők a Ghost Recon: Phantomsból, azaz a free-to-play PC lövöldéből, amelyet 2016-ban elbúcsúztattak.

Mindenképpen érdekes koncepcióról van szó, ezért remélhetőleg hamarosan többet is megmutatnak majd belőle. Az alábbi linken már lehet jelentkezni a bétára.

Skull and Bones
Skull and Bones
Skull and Bones
Megjelenés: 2024. February 16. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Singapore
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wezz avatar
Ne nevezzétek már a játékokat IP-nek! Tiszta baromság....
0
0
0
0
Pokman avatar
Mielőtt hülyeséget írsz nézz utána ember!
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Pokman: Ki? Miért? Hogyan?😂
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
gyakorlatilag egy For Honor lesz, csak harcos helyett hajót irányítunk. aki open worldben meg hasonló jóságban gondolkozik - így jómagamat is, ki kell hogy ábrándítsam. 99% online PvP 1v1, 3v3, 5v5 csatákat tippelek, különböző kategóriákból lehet választani hajót, mind másra jó Spoiler!
mint a for honorban
0
0
0
0
💬 3
Larten avatar
@H-ECTOR: World of Warships, Uborka edition?
0
0
0
0
hashimoto avatar
@H-ECTOR: Ha hasonló lesz mint a For Honor, akkor ezt is otthagyják a playerek rövid időn belül? 😃
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Multiban is meg Single ben is nagyot tudna egy ilyen cím ütni. Pont ilyenre várok már a Sea Dogs 2 és társai óta. Remélem nem cseszik el!
0
0
0
0
no avatar
Remélem lesz egy jó story egy jókora open worldel meg sok kincs vadászat engem a coop-os online móka nem igazán izgat
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció