Microsoft Store: mostantól PC-s játékokat is lehet ajándékozni

Szerző: xoki | 2018. May 11. | hír | 18 hozzászólás

Sajnos a Microsoft áruháza több sebből is vérzik, így a játékosok többsége nem igazán kedveli. Ettől függetlenül folyamatosan frissül, hogy egyre jobb legyen, most pedig egy elég hasznos funkció vált elérhetővé a PC játékosok számára.

Mostantól végre ajándékozhatóvá váltak a PC-s játékok is, vagyis a sima vásárlás mellett mostantól ott van a „Buy as Gift” opció is a digitális játékok és DLC-k esetében. Az említett opciót kiválasztva a barátod email címét kell beírni és már kész is.

Néhány korlátozás azért jelen van, valószínűleg azért, hogy megakadályozzák a játékkódok árusítását: 14 naponta 2 árengedményes játék ajándékozható, összesen pedig 10. A teljes áron vásároltak esetében nincs ilyen limit. A kapott kódot csak abban az országban vagy régióban lehet aktiválni, ahol az ajándékot küldő személy tartózkodik, és tilos a virtuális valuták küldése.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sasikaa avatar
Életem első és utolsó elő vásárlása volt a microfos store-ban a State Of Decay II. Egyszer sem indítottam el, mert annyira ugyanaz mint az elsőnek kellett volna lennie. De nem ez a lényeg. A lényeg hogy nem kérheted vissza a ***ott pénzed mint steam-en. Mocskos nagy szemét dolog ez. Tudom, nekem kellett volna odafigyelni előtte. Beszoptam 9k minusz. De a lényeg, ezektől SOHA TÖBBET SEMMIT!!!
0
0
0
0
no avatar
ez eddig is volt nem tudom mi ebbe a meglepő akinek megvolt valami digitálisan annak csak a vásárlás ajándékba opció volt ott nem értem mi ezen a meglepő 😆
0
0
0
0
no avatar
én most hallottam róla először, hogy a microsoftnak van áruháza 😀
0
0
0
0
no avatar
Szerinem a felhasználók java része csak a Forza miatt látogatott el a storeba, egyébként meg kerülik a helyet.
0
0
0
0
💬 2
YoRHa 2B avatar
@LordSzalko: Nemigaz. Van akinek a gears of war miatt is 😂
0
0
0
0
R3dLinE avatar
@YoRHa 2B: Igen igen 😃 Nekem GOW4 és FH3 😃
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Az a gond, hogy ömlesztve van rajta minden telefonos tabletes hülyeség.
Alig bírja az ember kibogozni, hogy most akkor ez mire is??
0
0
0
0
no avatar
Jol mondjak, nekem is csak a Forza miatt kellett amugy az egesz nagyon gyenge, total atlathatatlan. Amit csak lehet steamre szerzek be! Ha van mas megoldas egy jatek megszerzesere, akkor ne a Mc Storet hasznaljatok, nem ajanlom!
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@atemi105: #gazdálkodjokosan
#kinevetavégén
0
0
0
0
Killer980210 avatar
@Melak2002: Akkor nem csak én vagyok ezzel igy. Am nekem is csak a Forza miatt van 😃
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Nekem még szerencsére nem volt problémám a Windows Store-al. 😊
0
0
0
0
gigazte avatar
Én nem vagyok olyan rossz ember, hogy a barátaimnak a Windows Store okozta hajtépős pillanatokat kívánjam! Elég volt nekem a Forza Horizon 3 miatt szívni, senkinek sem ajánlom ezt a förtelmet... 😊
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció