Megjelent a The Culling 2

Szerző: xoki | 2018. July 10. | hír | 7 hozzászólás

Jóval a PUBG és a Fortnite sikerei előtt már létezett egy battle royale játék, amelyet a Xaviant készített, ez volt a The Culling. A játék korai hozzáférésű címként jelent meg a Steamen, és utódaival ellentétben a taktikus közelharcra fókuszált, ahol tökéletes időzítéssel lehetett blokkolni ellenfelünk csapását, és fontos volt az állóképességre is figyelni. A játék elég gyorsan elvesztette a rajongótáborát, és a Xaviant Games az első rész foltozgatása helyett most előállt a folytatással.

A The Culling 2-t tegnap jelentették be, a trailer végén pedig a megjelenési dátumot is felfedték, amely július 10-e, azaz a mai nap. A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelent meg és a trailer alapján úgy tűnik, ezúttal a lövöldözésen lesz a hangsúly. A battle royale műfaj tehát ismét egy újabb címmel bővült, amelyben 50 játékos küzd meg egymással, és a látottak alapján eléggé H1Z1 beütése van.

Egyelőre nem tudni, mennyire lesz sikeres, remélhetőleg sikerül felülmúlnia az első részt, de sajnos a trailer alatti like-dislike arány nem sok jóval kecsegtet.

The Culling 2
The Culling 2
The Culling 2
Megjelenés: 2018. July 10. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő
Fejlesztő: Xaviant
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gerdzso avatar
Megjelent, de minek? 😃
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Gerdzso: Hátha bezsebelnek egy kis gyors pénzt semmi munkáért a battle royale őrület közben. Elvégre a PUBG-nek is sikerült.
0
0
0
0
susguy avatar
Köszönjük, mindenki biztos tudni akart a legújabb battle royale szennyről ami megjelenés után pár órán belül elérte a Very Negative review státuszt.
0
0
0
0
💬 1
TRACERHD avatar
@susguy: És tényleg 😆
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Anno Paplovagnál néztem stremaket első részből.Nem ebből a játékból vágytunk folytatásra....😠
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció