Menu
Megjelent a No Man's Sky Foundation frissítése
Szerző: xoki, 2016. november 28., hír

A No Man's Sky volt a játékosok többségének a legnagyobb csalódás az idei játékfelhozatalból. Nagy elvárásaikat nem tudta teljesíteni, ráadásul az első napos patch és a rengeteg utána következő frissítés sem változtatott ezen. Azonban a most megjelent Foundation update lesz talán majd az a frissítés, amely ha nem is teljesen, de kárpótolni fogja a csalódott játékosokat.

A Hello Games alapítója, Sean Murray - aki rengeteg kritikát kellett, hogy elviseljen - egy Twitter bejegyzésben adta tudtunkra, hogy elérhetővé vált a frissítés. Sok minden helyet kapott benne, de a legnagyobb újítás, hogy lesz majd egy saját bázisunk. Körülbelül 2.7 GB-ot foglal, vagyis nagyjából annyit, mint a teljes játék. Minden amit tartalmaz, elolvasható a Hello Games blog bejegyzéséből: Link

De az alábbi videó is bemutat mindent, amit érdemes tudni róla.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
Anthern avatar
1 éve | 2016. 12. 02. 11:08:34
#
sajnos ennek a játéknak semmi értelme... "Még"
no avatar
1 éve | 2016. 11. 30. 12:52:14
#
"értelme" ? a cél hogy eljuss a galaxis közepébe. Erre kapsz bázisépítési lehetőséget a bolygókon, ha jól értettem. Minek is? Ugrasz 4-et, elfogy a nafta visszamész a bázisodra és megtermeled megint? Vagy termelsz többet napokig-hetekig, és elugrod pár óra alatt, majd ismét építesz egy bázist? Vagy a bolygót rajta a bázisoddal a hajód után kötöd? Valami nem stimmel...vagy rosszul értettem a koncepciót.
domastus avatar
1 éve | 2016. 11. 29. 20:19:23
#
Roybertson: Amúgy igen. De ezzel a frissítéssel, mintha lenne egy kis értelme is ennek a játéknak, mert eddig csak hatalmas csalódás.
no avatar
1 éve | 2016. 11. 29. 14:40:42
#
A legnagyobb vicc ebben, hogy saját videójukban még mindig mikrolaggol a játék. XD